bóle podbrzusza, dziwne upławy, proszę pomóżcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » bóle podbrzusza, dziwne upławy, proszę pomóżcie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: bóle podbrzusza, dziwne upławy, proszę pomóżcie

Witam, od wczoraj boli mnie podbrzusze, na środku, jest to dość intensywny ból. Mam również od wczoraj dziwne wodniste uplawy, są przezroczyste i bezwonne. Tydzien temu jakoś maialm okres, dokladnie 28.10 . Nie wiem co to oznacza... moze to dlatego ze rzadko sie wyprozniam, nie mam pojęcia. Ciązy tez nie wykluczam.. prosze pomożcie mi.

Pozdr

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez ooangelika (2011-11-07 15:11:37)

Odp: bóle podbrzusza, dziwne upławy, proszę pomóżcie

Dodam jeszcze, że ostatnio mialam nawroty zapalenia pochwy, nie byłam u ginekologa, samo przeszło.. ale zdazra się , że zapalenie sie powtarza.

3

To wybierz się do lekarza,to chyba najlepsze wyjście.
Ja miałam silne bóle podbrzusza jak miałam torbiel przy jajniku.
Albo może jajnik sobie przezibiłaś,tak też kiedyś miałam,przez siedzenie na zimnym,albo nawet jak w nogi jest długo zimno. Brałam ciepłe kąpiele,wygrzewałam brzuch termoforem i przeszło.
W okresie jesieni i zimy szczególnie trzeba dbać o drogi moczowe itp. O przeziębienie nie trudno.

4

za mało danych do jakiejkolwiek zawężonej diagnozy - do lekarza !! na badania smile

5

Ból jest jak ból brzucha czy takie jakby ci igly wbijalo? Jeslinormalny bol to wcale nie musi byc jajnik.
Mysle ze to efekt jakichs nerwow. Jesli mialas jakies problemy, cos co mocno cie denerwowalo to moze byc to taki efekt. Nospa, relaks, goraca kapiel i powinno minac.
A co do uplawow, bezwonny i przezroczysty sluz jest normalny dla czasu po okresie. tez taki mialam, raz np galaretowaty, to takie efekty. No albo moglas sie tam lekko zaziebic. Ale to nic strasznego i na pewno nie z jajnikami.
Wiem ze na to trzeba dmuchac jak na zimne, ale spokojnie. Uplawami sie nie zajmuj, znikna, znormalnieja. Polecz brzuszek.

6 Ostatnio edytowany przez Basia_29 (2011-11-07 18:28:55)

Sory, moje 3 grosze ..

Koleżanka nie wyklucza ciąży, więc rady nt przyjmowania leków rozkurczowych, gorących kąpieli itp mogą skończyć się jednym... no ok 2 rozwiązaniami, których teoretycznie nie chcemy, bo prowadzić mogą do 100 kolejnych, równie niechcianych "wyjść".
Z tego co pisze ma dni płodne, więc MOŻE to być śluz owulacyjny. ( Niezdrowy śluz miałby "kolorek" i zapaszek więc grzybicy pochwy itp chwilowo nie biorę pod uwagę. )
Wspomina o problemach z wypróżnianiem - co dość często ostatnimi czasy wiąże się z problemami kobiecymi.

Dlatego - za mało danych, do lekarza, tu jest za dużo opcji, o których nie chcę się rozpisywać - przez internet szybciej człowieka nastraszysz niż wyleczysz smile

7

No dlatego ja sie staram uspokoic. Ciaza? To zalezy jaki byl okres. Jesli okres byl jak plamienie, slabszy niz zwykle to zadna ciaza. Zrobic sobie test a potem planowac co innego. Ale bez przesady, nie wpadajmy w panike. A jesli chcemy opinii prawdziwej, to najlepiej jak mowia laski, do lekarza won smile

8

Dzięki dziewczyny. wink Brzuch przestał boleć, a jutro idę do ginekologa. Zobaczymy co to mogło być.

Mam tylko nadzieje, że nie ciąża..

Pozdrawiam.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » bóle podbrzusza, dziwne upławy, proszę pomóżcie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024