chcę zmienić pracę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-11-07 16:57:10)

Temat: chcę zmienić pracę

Witam.
Chciałabym i muszę zmienić dotychczasową pracę. Muszę bo ta firma zaczyna się rozpadać, już usłyszałyśmy, że obcinają nam płatności,a to oznacza początek końca. I chcę bo i tak źle się tu czuje, nie rozwijam nawet nie stoję w miejscu...
Mam doświadczenie w sprzedaży, byłam kasjerką, a także pracowałam w administracji biurowej pewnej dużej państwowej firmy.
Może ktoś z Was słyszał o czymś dla młodej i ambitnej kobiety mieszkającej w Gdyni?

Pisz staranniej / Anemonne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chcę zmienić pracę

Wszyscy teraz szukają pracy sad

3

to jest własnie przykre, że trzeba sie tak bić o pracę, jak słyszałam, że wśród młodych ludzi jest prawie 30% bezrobocie, to mozna popaść w wielka depresję , ale trzeba walczyć i się nie poddawać , na pewno cos znajdziesz, jestem przekonana

4

Tak to prawda, jest bardzo duże bezrobocie wśród młodych. Tylko niestety w wielu przypadkach jest tak, że młodzi mają zbyt wygórowane oczekiwania sad W mojej pracy zajmuję się rekrutacją i jeżeli mam rozmowy z 10 osobami zaraz po studiach, które mogą się pochwalić co najwyżej miesięczną praktyką studencką, to z tych 10 osób, 8 powie, że chce zarabiać 3 lub najmniej 2,5 tys. na rękę. Z kolei osoba starsza która ma kilkuletnie doświadczenie powie, że ona wie, że na początku będzie musiała się dużo uczyć i firma będzie musiała w nią inwestować i jest gotowa pracować za najniższą krajową. Dla pracodawcy wybór jest prosty. Oczywiście w dzisiejszych czasach są też i młodzi z doświadczeniem którzy są gotowi pracować za każde pieniądze a tej pracy niestety nie ma i to jest bardzo przykre:(   
Asikgdy powodzenia w szukaniu nowej pracy, życzę Ci szczęścia żebyś była we właściwym miejscu o właściwej porze smile

5

Dzięki lania mam nadzieje, że faktycznie trafie odpowiednio. Ja już jestem w tej drugiej grupie pracowników- poszukujących, wiem doskonale,że aby zyskać trzeba najpierw zainwestować i nie oczekuję cudów i tzw kokosów, tylko zachowania godności i wzajemnego szacunku na lini pracodawca-pracowniki i odwrotnie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024