Stale myśle o nim !! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Stale myśle o nim !!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Gwiazdeczka1989 (2011-11-07 01:21:47)

Temat: Stale myśle o nim !!

Witam Wszystkich wink Moj problem polega na tym ze nie moge zapomnieć o swoim byłym....
Rozstaliśmy sie w Kwietniu..A tak naprawde Ja sie dowiedzialam od niego ze nie jesteśmy razem przez sms...;/
Może w skrócie opowiem :)Pewnego razu byliśmy na imieninach u jego sis wink Było pieknie wesoło do czasu;/.
Moj były zaczoł sie żle czuć ;/Słyszałąm nawet jak wymiotowa;/Bo za dużo wypił.Jego sis poszła zobaczyć jak sie czuje.Ze tak powiem została zje*** za to że sie martwiła.Nastepnie ja poszłam do niego.Ja rowniez dostałąm opierdal ;/ Że sie martwie.I zaczełam płakać (Nienawidze jak ktoś na mnie krzyczy jestem bardzo wrazliwa).Natepnie poszliśmy na autobus.I dopiero sie zaczeło.Zaczoł gadac ze zachowuje sie jak jego młodsza sis (On ma dwie siostry jedna starsza jedna młodsza)Ze mam sie zastanowić czy chce byc znim. Ze nie pasujemy do siebie..I krzyczał na cały głos.Przyjechał autobus i pojechałąm.Minoł tydzien . dwa tygodnie a on sie nie odzywał.Wiec napisałam do niego sms o treści :Porozmawiamy jak człowiek z człowiekiem?? Czy bedziesz sie fochował??A on odp. mi nie mam o czym rozmawiać.A ja w prost zapytałam Jesteśmy razem czy nie ? A on Odp nie.Wtedy świat mi sie zawalił sad:(Byliśmy 5 miesiecy ale zawsze coś :(Jedna rzecz jest najgorsza !!! My razem pracujemy w jednej firmie codziennie sie widzimy 8 h ;/.Kilka razy sie widzieliśmy zostawałąm na noc u niego nawet:(Wiem ze żle robiłąm.Ze zostawałąm.Co mam zrobić zeby zapomnieć o nim !!??Juz wszystkiego probowałąm wychodze do znajomych, Zajmuje sie czymś zawsze , Słucham muzyki.Ale i tak myśle o nim jak coś robie.On nie jest wart mnie !!Bo wiem inne moje kumpele to samo mowia!!Coś w nim widze ale nie wiem co sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stale myśle o nim !!

Rozbawił mnie jego styl "zerwania" z tego co napisałaś, mam wrażenie, ze to rozkapryszony chłopaczek...nie mozesz zapomniec? Dziewczyno ! Rozejrzyj się dookoła, ile masz możliwości i ile jest mężczyzn na świecie! Uwierz mi, z własnego doswiadczenia wiem, ze jesli kopniesz go w dupsko, powiesz sobie DOŚĆ po co cierpieć przez zwyklego pajaca, znajdziesz sobie w mig nowego lepszego, a wiesz co sie wtedy stanie? Były się odezwie z tęsknoty...Ja tak miałam za każdym razem wink Teraz nawet kiedy jestem w 7 miesiącu ciąży, odezwało się dwóch byłych, jednego kompletnie olałam, nie jest wart nawet mojej uwagi, z drugim rozmawiam, lecz ozięble i bez emocji. Choć też okropnie przeżywałam rozstania...
I wiesz co będzie teraz dla Ciebie najlepsze? Wymysl sobie jakiś cel, u mnie to zawsze było "upiększanie się" żeby dokopać byłemu. Zajmij się odchudzaniem, pielegnowaniem siebie, zmien fryzure, ufarbuj wlosy, idz na zakupy, odwiedź solarium (tylko bez przesady!) zadbaj o paznokcie. Poczuj się piękna i niezależna ! Obiecuje, że pomoże a na dodatek tamtego scisną jaja z żalu ! wink Głowa do góry

3

Odp: Stale myśle o nim !!

No ja mam dokładnie to samo...tylko ze ja zostawiłam byłego po 3 latach zwiazku,planowalismy slub ale na koniec sie okazało ze jest kompletnym dupkiem który nie dojrzał do prawdziwego związku,niby mówił ze kocha ale nic nie robił zeby było dobrze obojetny na wszystko,zawsze ja nadskakiwałam i dbałam oto zeby nasz zwiazek był do Boga i do ludzi.tak jak i ty pracujemy w jednej firmie ale to duże przedsiebiorstwo takze mało sie widujemy.mam duże oparcie w rodzinie co dużo daje w takiej sytuacji.teraz mysle o zmianie pracy bo co innego moge zrobić,ciągle mysle o nim a on nawet czesc mi nie powie,chodzi i mizdży sie z innymi laskami,,koszmar:/:/wiem ze to była dobra decyzja bo on poprostu nie nadawał sie do małżeństwa ale jak zapomniec o kims z kim spedziłąm tyle czasu...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Stale myśle o nim !!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024