witam,moim marzeniem jest podroz do ww.miejsc,chociaz najbardziej chcialabym zobaczy bangkok oraz polezec na plazach tajlandi.Bardzo chcialabym to marzenie spelnic w przyszlym roku
Hej! Byłam na Sri Lance w marcu
Z całego serca polecam!!! Zupełnie inny świat niż ten "nasz" - inni ludzie(uśmiechnięci i serdeczni), inny klimat (uffff jak gorąco....! ) nieziemskie wspomnienia.Warto wdrapać się na Sigiriye..........ach jakby to było wczoraj.....tęskno mi nieraz....
Taka egzotyka to naprawdę coś, moim zdaniem wyprawa w takie miejsce to przeżycie na całe życie (tak mi się zrymowało
, osobiście z chęcią pojechałabym na taką wyprawę, ale ze sprawdznym biurem podrózy, bo nigdy nie wiadomo co moze się zdarzyć setki kilometrów od domu. Fajnie jest miec gwarancje, że w razie czego, mozemy liczyć na organizatora.
oj, ja bylam w kwietniu na sri lance, bylo cudownie
tak jak wczesniej ktos pisal ludzie sa usmiechnieci i zyczliwi, inny, cudowny swiat ![]()
Sri Lanka to dla mnie niedostępna egzotyka, za to z chęcią wybrałabym się nad ciepłe morze w naszej pięknej Europie... boję się trochę tak egzotycznych podróży na inne kontynenty.
Polecam Filipiny, mnóstwo pustych (!) pięknych plaż jak z folderu, klimat i ludzie wspaniali.
Sex turystyka ![]()
zbigmeks, co niby Twoja uwaga wnosi do tematu?
Zapoznaj się z regulaminem i nie offtopuj.
Lecac do Tajladni nie warto brac opcji all inclusive, poniewaz jedzenie tam jest tanie, i lepiej chodzic do restauracji na miescie. Rowniez warto robic zakupy, bo jest tanio.
Nie ma się, co bać podróżować !!!! podróże kształcą i są the best
:):) teraz marzą mi się : Meksyk,Peru i Bali.......a tu pracować trzeba ![]()
Racja Tajlandia byłaby super, wszystko tam jest tanie, do tego zupełnie inny świat, a biura podróży umożliwią bezpieczny wyjazd, fajnie by było się tam choć raz znaleźć, szczególnie ze względu na bogactwo roślinności oraz fauny. Od pewnego czasu intensywnie przeglądam oferty z mojej ulubionej strony i czekam aż pojawia się u nich wyjazd do Tajlandii.