Urojenie czy odzew intuicji.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Urojenie czy odzew intuicji..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Urojenie czy odzew intuicji..

jestem w dość szczęścliwym związku od prawie 4 lat, mój parter ma 22 lata , ja 20. Jednak nie czuje sie zbyt dobrze dowartościowywana przez niego , zero komplementów , romantyczności , zazdrości.. Typ faceta : twardziel , egoista , . Ale nie tu lezy mój problem , zanim byłam z moim dotychczasowym facetem , spotkałam chłopaka bo w wieku 17 on  ja 15-16 to dzieci czyli określenie chłopiec ," byłam z nim " 2 miesiące i jakoś sie rozeszła nasza znajomośc po około roku poznaam obecnego narzeczonego hehe ale po krótkim czasie stwierdziłam ze cos ciągnie mnie do tamtego w ciągu dalszym a że nadazyła się jakoś przypadkowo okozja , ( zaczeliśmy pisać ze sobą po przypadkowym spotkabni na ulicy) i zerwałam z obecnym wróciłam do tamtego na 3 msc , i później wróciłam do obcecnego i tak do dzisiaj , wiem ze mocno skomplikowane ale cuż... Młoda głupia :) . Teraz sęk w tym ,ze często myśle o tamtym , mam dzziwne wrażenie jak go widze , mijam , spotykam gdzies na ulicy , jakby on zywił do mnie niesamowity żal i ból , dodaje ze mineły 4 lata i byliśmy młodzi . Nie mam odwagi z nim pogadac ani się spytać , ale naprawde jego spojrzenie jest wymowne , przeszywa mnie swoją głębokością.. Myśle o nim dośc często i zastanawiam się czy możliwe jest żeby on mógł coś do mnie jeszcze czuc?.. Bo nie chcem wyjśc na debilkę ale jeżeli moje domysły okazałyby się prawdą to spróbowałabym z nim pogadać, może " zaprzyjaźnić się ". Dziwnie mnie zawsze do niego ciągneło.. i mam jakieś wyrzuty sumienia..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urojenie czy odzew intuicji..

hmm ja też tak czułam jak zerwałam z chłopakiem ale w ogóle mi go nie żal, do dziś pisze do mnie na gg różne głupoty, i pierwszy rok po tym jak stwierdziłam że z naszego związku nici to on po prostu nie dawał mi spokoju, twierdził że mnie kocha itd, przez jego podchody i wydzwanianie miałam problemy z obecnym facetem, dziś już minęły 3 lata jak nic mu nie odpisuje, nie rozmawiam z nim a on nadal pisze ciągle na gg co u niego co on robi, no sam do siebie;( pisze że ma żal, czasem mnie obraża nawet... stwierdziłam że ma coś nie po kolei:) i uwierz mi że masz szczęście że tylko się patrzy na Ciebie nie tak jak byś chciała:)
Myślę że powinnaś o nim zapomnieć i dać sobie spokój bo możesz sobie narobić w Twoim związku niepotrzebnych problemów...

3

Odp: Urojenie czy odzew intuicji..

Byli partnerzy zawsze będą powodowac za na ich widok serce mocniej zabije. Wkońcu kiedyś byliście dla siebie całym światem. Ale lepiej dla Ciebie żebyś nie kontaktowała się z nim. Jak nie wyszło wtedy to teraz też są marne szanse na to. Jak to mówią- dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Urojenie czy odzew intuicji..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024