Zdrada emocjonalna - co myślicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna - co myślicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Zdrada emocjonalna - co myślicie?

Jak w temacie... Jakie jest Wasze zdanie na temat zdrady emocjonalnej, czy spotkało Was to kiedyś, jak zareagowałyście, jakie  były konsekwencje... Otwieram dyskusję! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada emocjonalna - co myślicie?
lily25 napisał/a:

Jak w temacie... Jakie jest Wasze zdanie na temat zdrady emocjonalnej, czy spotkało Was to kiedyś, jak zareagowałyście, jakie  były konsekwencje... Otwieram dyskusję! smile

No temat rzeka!
Zapraszam na mój wątek, może czegoś ciekawego sie dowiesz!
Jedno jest pewne! To jest sto razy gorsze, niż jednorazowy skok w bok!

3

Gdy pojawia sie zdrada emocjonalna wtedy schodzimy na dalszy plan a ktoś inny jest ważniejszy dla partnera. W moim przypadku moje ex bawiła się tak dobrze w towarzystwie nowego kolegi że porównywała nas na moją niekorzyść, mówiła o nim, opowiadała co i jak, on jej pomagał i latał wokół niej, pytała czy może z nim wyjechać !! ? on często żartował że mogliby być razem a ona mi o tym mówiła po czym dodawała że przecież tylko żartował. Pomijam smsy i telefony, mimo moich sprzeciwów. Co mogłem zrobić ? dałem jej swobode a później prosiłem żeby przestała i że mnie rani ... ale wtedy było już za późno. Widziałem że między nami powstaje mur. Konsekwencje ... są obecnie razem

4

Zdrada emocjonalna chyba bardziej boli kobiety niż facetów. Bo my baby bardziej cenimy sobie więzi emocjonalne i nasze związki są oparte na uczuciach i emocjach własnie. Jeśli są  emocje to jest seks a faceci niekoniecznie w tej kolejności (chociaż może bywają wyjątki jak wszędzie). Tak na prawdę dopiero kiedy coś takiego nas rzeczywiście spotka możemy coś konkretnego powiedzieć. Od 4 miesięcy przezywam zdradę emocjonalna mojego męża i nikomu nie życzę takich doświadczeń.

5

żadna zdrada nie jest miła... i ma zły wpływ na dalsze relacje w związku...

6

Czytałam wszystkie twoje posty i jak bym czytała o sobie ja też nie moge poradzić sobie ze zdradą emocjonalną męża pisał  smsy z koleżanką z pracy i ukrył to przedemną bo nie chciał mnie wkurzać bo to takie byle pisanie.Ale dla mnie to zdrada i najgorsze jest to że rozmawialiśmy wiele razy a ja mam wrażenie że nie powiedział mi wszystkiego.Mimo tego że juz jest dobrze ale ja pamiętam i ciągle mnie to boli jak cholera.nie wiem kiedy uda mi się chociaż nie myśleć o tym całymi dniami.

7

ewka123 napisał/a:

Zdrada emocjonalna chyba bardziej boli kobiety niż facetów. Bo my baby bardziej cenimy sobie więzi emocjonalne i nasze związki są oparte na uczuciach i emocjach własnie. Jeśli są  emocje to jest seks a faceci niekoniecznie w tej kolejności (chociaż może bywają wyjątki jak wszędzie). Tak na prawdę dopiero kiedy coś takiego nas rzeczywiście spotka możemy coś konkretnego powiedzieć. Od 4 miesięcy przezywam zdradę emocjonalna mojego męża i nikomu nie życzę takich doświadczeń.

Witam wszystkich smile
Nie jest mi jednak do śmiechu sad. Dziś odkryłam, że mój facet romansuje z inną kobietą na gg i nie tylko. Wysyłają sobie zdjęcia w niedwuznacznych sytuacjach. Ona nawet wie jakie slipy ma na sobie. On jej pisze jakie to ona ma piękne ciało. Wiem, że poznali się poprzez internet. Ona ma męża... Zżera mnie od środka... on jeszcze nie wie, że ja wiem... jest mi tak bardzo ciężko, czuję się oszukana, nie mam siły nawet z nim się kłócić... czekam... na jakiś chyba cud... ale on się nie wydarzy i nie jest to sen.

8

Witam Was Kobietki!
U mnie podobnie, sex z zoną od wielkiego dzwonu -bo podobno ma problemy ze wzwodem-a łajdak na portalach randkowych się ogłasza.Szuka przyjazni ,flirtu, SEXU!!! i spontaniczności.To bardzo boli,ale prawie wszyscy faceci tacy są.Rozmowy nic nie pomagają bo zawsze jest -TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOCHANIE, TO TYLKO NIEWINNE UROZMAICENIE CZASU, PRZECIEŻ JA CIĘ KOCHAM-

9

Witam!
Zacznę od tego, że jestem 3 lata po ślubie. Mój mąż 31lat (!) jest zawsze "zmęczony" i boli go głowa. Gra wstępna to ok 2 miesięcy starań by się ze mną kochał. Próbowałam wszystkiego!!! Tak jest od 2 lat... To upokażające. Okiazało się jednak, że wysyła zadziwiające ilości smsów erotycznych koleżance. Gdy się o tym dowiedziałam wpadłam w szał! A on twierdzi, że nic złego nie robi. Że jest mi wierny!!! Tłumaczenie jak bardzo mnie krzywdzi nic nie daje... Nie wiem już co robić...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna - co myślicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024