Zauroczenie czy miłość.? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie czy miłość.?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zauroczenie czy miłość.?

Witam.
Mam 21 lat i od niedawna jestem w związku.
Moim problemem jest to, że nie potrafię się określić. Nie wiem jakim uczuciem darzę swojego partnera. Dłuższy czas się ze sobą spotykaliśmy no i w końcu zdecydowaliśmy się być razem.  Byłam nim strasznie zauroczona ( na jego widok, wiadomość od niego, dotyk, pocałunek miałam motylki w brzuchu )ale to jak nie byliśmy jeszcze ze sobą, a teraz tego nie ma. Dawno nie byłam w związku z chłopakiem a tym bardziej poważnym.
On mówi, że mnie kocha a ja milczę. Ostatnio mi powiedział, że gdy go pokocham bym mu powiedziała. Jak to usłyszałam zrobiło mi się jakoś dziwnie. ;(
Powtarzam mu, że mi zależy ale czy to wystarczy.? Wiem, że chcę z nim być, staram się by nam wyszło. Nie chcę go stracić. Może potrzebuję czasu by się określić ze swoimi uczuciami.?
Nie wiem, a może to coś między zauroczeniem a miłością.?

Za wszelkie wypowiedzi z góry dziękuję.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczenie czy miłość.?

Gdy go poznałaś to bardziej działała Twoja wyobraźnia co by było gdyby ;] Gdy zaczeliście być ze sobą to prawdziwa rzeczywistość stanęła przed Twoimi oczami i przyzwyczajenie że jesteście razem . Wydaje mi się że ta rzeczywistość i przyzwyczajenie zdominowało Twoją miłość do niego . Ale nie przestałaś go kochać ;] Codziennie gdy robisz makijaż spójrz sobie w oczy i powiedz sobie że go kochasz całym sercem ;D Z pewnością pomoże . Życzę powodzenia wink

3

Odp: Zauroczenie czy miłość.?

Gonienie króliczka zawsze jest bardziej ekscytujące niż złapanie go... Zwykle fascynacja przechodzi w miłość. Najpierw sa motylki, a później spokojnie patrzymy na daną osobę i wiemy, że go kochamy. Jak fascynacja mija i nic się nie pojawia to... nie wiem co... może to nie to? Albo fascynacja była tak silna, że jak się skonczyła to brakuje Ci emocji i masz "doła" ? Nie myśl o tym tylko ciesz się związkiem i baw. W końcu dojdziesz do jakiś wniosków i zdecydujesz co dla Ciebie najlepsze smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie czy miłość.?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024