walczyć czy odpuścić? nastoletnia miłość. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » walczyć czy odpuścić? nastoletnia miłość.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: walczyć czy odpuścić? nastoletnia miłość.

witam smile mam 18lat, jakieś 2lata temu poznałam pewną dziewczynę w internecie. cudownie nam się razem rozmawiało i po jakims roku zakochalysmy sie w sobie. na poczatku balam sie z nia gadac przzez telefon,ale pozniej milo bylo slyszec jej zaspany glos rano. Dziela nas km.. ona mieszka w wlkp, natomiast ja na podlasiu. byłyśmy w związku rok czasu i myślę, że ona może być tą jedyną.. nikomu tak nie ufam jak jej, ale troche nabroilam.. zdradziłam ją, nazwałam kilka razy brzydko i ona nie czuła się ta jedyna bo wokol mnie krecilo sie pare lasek, m.in. anja ktora zaproponowala mi taniec, ale odmowilam bo zrozumialam jak bardzo ja kocham. no ale podczas jdnej z klotni z moja byla dziewczyna (przez ostatni miesiac zwiazku klotnia byla chlebem powszednim) powiedzialam jej o tym, ale nazwalam anje 'super laska' i moja ex płakała do 1.. nie wiedzialam, ze ja to zrani, po prostu bylam na nia wsciekla i tak mi sie to powiedzialo. Mojej byłej ani razu nie widziałam, ale wiem, ze nie moge bez niej zyc. Ona ma mnie jednak dość, mówi, że mysli o mnie, martwi się, ale nie wie czy kocha i stwierdzila, ze nie bardzo za mna teskni. Na dodatek obiecala sobie, ze nigdy nie bedziemy juz razem. Czy za pozno zrozumialam jak bardzo jest dla mnie wazna czy warto jeszcze powalczyc? Ja bym walczyla, ale nie wiem czy jest o co jeszcze walczyc skoro ma mnie dosc i ciagle jest zimna, zeby nie ulec?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: walczyć czy odpuścić? nastoletnia miłość.

Przecież nikt Ci tu nie powie, czy się uda coś wywalczyć. Chcesz tracić siły - próbuj. Uda się albo nie. Albo nie próbuj. Na pewno sobie nie mów (jeśli się nie uda albo jeśli nie spróbujesz), że straciłaś jedyną życiową okazję.

3

Czy mi się wydaje, czy Ty jesteś lesbijką?? Bo mi to nie wygląda na relację z przyjaciółką..

Masz problem, dlatego, że dziewczyny są nader dziwne w niektórych przypadkach(stawiają na swoim, są wredne, wybuchowe, mają huśtawki nastrojów.. ), gdybyś zakochała się w chłopaku to może inaczej by się to rozwiązało..

4

Dobrze Ci się wydaje. Ja już w sumie sama nie wiem.. 30 września mówi, że ma dość wszystkiego, odległości itd. po czym każe przytulać, a następnego dnia stroi fochy.. Ona nie chce mnie dopuścić do siebie, a właśnie 30 września rozmawiałyśmy jak kiedyś, a teraz jest wkurzona jak tylko się odezwę i powiedziała, że już się odkochała. Czy to może być prawda? Dodam, że ona mówi pewne rzeczy, żeby mnie zdenerwować, żebym z nią nie pisała, ale no nie wiem jak z tą miłością przez internet jest. Kocha czy nie kocha?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » walczyć czy odpuścić? nastoletnia miłość.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024