Przypadkowe spotkanie z byłym. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przypadkowe spotkanie z byłym.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Przypadkowe spotkanie z byłym.

Witam. Z moim byłym, rozstałam się jakieś dwa lata temu, ale nadal mnie do niego ciągnie. Mam teraz chłopaka a mój ex ma dziewczyne. Jakoś niefortunnie teraz wyszło, że mamy się spotkać na tej samej domówce, on z dziewczyną a ja z chłopakiem. On podobno nie wie, że ja tam się pojawię. Chciałabym jakoś fajnie wyglądać, żeby żałował, że ze mną zerwał, ale niestety nie bardzo wiem co założyć hmm może coś doradzicie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez młody-stary (2011-10-26 00:16:18)

Odp: Przypadkowe spotkanie z byłym.

Coś sexy, żeby twój obecny mu aż przyłożył jak były zacznie się gapić.
big_smile
A tak na serio nie ważne tylko co założysz, lecz głównie co będziesz robić.
Jeśli będziesz seksownie ubrana i będziesz się wieszać na obecnym to na pewno zwrócisz uwagę.

Mam tylko pytanie..a co jeśli on będzie zby zajęty tą swoją obecną?
Będziecie startorwali w konkursie na najseksowniejszą parę?
wink

Wybacz, mi to zaczyna przypominac kabaret.
Ok, niech zobaczy co stracił, tylko jak tamta będzie nie gorzej wyglądała to co?
I na co liczysz? Na to, że tamtą upuści/opuści i będzie na kolanach do ciebie lgnął dostając któryś raz od obecnego butelką po głowie?
Albo, że zespujesz mu humor?
A jak nie wypali mimo wszelkich starań?
Masz plan B?

3

Zamiast wyszykować się dla Twojego chłopaka to chcesz sie stroić dla byłego z zemsty czy jak?? Ehh nie zachowuj się jak dziecko, nie myśl o nim. Macie teraz osobne życia, tamto już minęło. To moja rada:) pozdrawiam

4

Przypadkowe czy nieprzypadkowe - zapamiętaj BYŁY facet to TYLKO były facet. Chyba nie chcesz być tematem opisywanych tu często dramtów, gdzie właśnie od takich spotkań "z byłymi" sypała się cała reszta. Zajmij się sobą i partnerem w trakcie tej imprezy bez zaspokajania swojego ego a wszyscy będą zadowoleni smile

5

Hmm...w sumie to macie racje...były to były, może na tamtej faktycznie bardzo mu zależy. W sumie chyba bez sensu byłby im coś psuć skoro ja sama nie lubię jak ktoś w coś mi się wpier**** .

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przypadkowe spotkanie z byłym.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024