Witam. Z moim byłym, rozstałam się jakieś dwa lata temu, ale nadal mnie do niego ciągnie. Mam teraz chłopaka a mój ex ma dziewczyne. Jakoś niefortunnie teraz wyszło, że mamy się spotkać na tej samej domówce, on z dziewczyną a ja z chłopakiem. On podobno nie wie, że ja tam się pojawię. Chciałabym jakoś fajnie wyglądać, żeby żałował, że ze mną zerwał, ale niestety nie bardzo wiem co założyć może coś doradzicie?
2 2011-10-26 00:13:22 Ostatnio edytowany przez młody-stary (2011-10-26 00:16:18)
Coś sexy, żeby twój obecny mu aż przyłożył jak były zacznie się gapić.
A tak na serio nie ważne tylko co założysz, lecz głównie co będziesz robić.
Jeśli będziesz seksownie ubrana i będziesz się wieszać na obecnym to na pewno zwrócisz uwagę.
Mam tylko pytanie..a co jeśli on będzie zby zajęty tą swoją obecną?
Będziecie startorwali w konkursie na najseksowniejszą parę?
Wybacz, mi to zaczyna przypominac kabaret.
Ok, niech zobaczy co stracił, tylko jak tamta będzie nie gorzej wyglądała to co?
I na co liczysz? Na to, że tamtą upuści/opuści i będzie na kolanach do ciebie lgnął dostając któryś raz od obecnego butelką po głowie?
Albo, że zespujesz mu humor?
A jak nie wypali mimo wszelkich starań?
Masz plan B?
Zamiast wyszykować się dla Twojego chłopaka to chcesz sie stroić dla byłego z zemsty czy jak?? Ehh nie zachowuj się jak dziecko, nie myśl o nim. Macie teraz osobne życia, tamto już minęło. To moja rada:) pozdrawiam
Przypadkowe czy nieprzypadkowe - zapamiętaj BYŁY facet to TYLKO były facet. Chyba nie chcesz być tematem opisywanych tu często dramtów, gdzie właśnie od takich spotkań "z byłymi" sypała się cała reszta. Zajmij się sobą i partnerem w trakcie tej imprezy bez zaspokajania swojego ego a wszyscy będą zadowoleni
Hmm...w sumie to macie racje...były to były, może na tamtej faktycznie bardzo mu zależy. W sumie chyba bez sensu byłby im coś psuć skoro ja sama nie lubię jak ktoś w coś mi się wpier**** .