hej......... jak myslicie, czy chirurg moglby w czasie operacji (wstawienie siatki)by flaczki byly na miejscu,wyciac mi obwisla skore z brzucha..? 3 ciaze rok w rok zrobily swoje...
dziekuje za odpowiedzi.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » przepuklina pepkowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej......... jak myslicie, czy chirurg moglby w czasie operacji (wstawienie siatki)by flaczki byly na miejscu,wyciac mi obwisla skore z brzucha..? 3 ciaze rok w rok zrobily swoje...
dziekuje za odpowiedzi.
Wiem, że już dawno jesteś po operacji, mam nadzieję że wszystko się dobrze skończyło. Może nas czytasz i dasz znać jak się czujesz. Odniosę się jednak do pytania Autorki o wycięcie nadmiaru skóry - oglądałam kiedyś w tv program o operacjach plastycznych no i tam chirurg powiedział, że pacjentki często przy innych zabiegach proszą o wycięcie nadmiaru skóry , ale to nie jest możliwe. Na taki zabieg należy się umawiać i chirurg plastyczny wtedy przeprowadza taką operację.
Swoją drogą może któraś z naszych użytkowniczek miała taki zabieg? podzielicie się wrażeniami?
Wydaje mi się, że jedną i drugą operację przeprowadzają chirurdzy różnych specjalizacji - pierwszą ogólny, drugą plastyczny, dlatego choćby z tego powodu nie jest możliwe usunięcie przepukliny z równoczesnym wykonaniem plastyki brzucha.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » przepuklina pepkowa
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024