Napisać do niego? nie wiem co myśleć ..eh... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Napisać do niego? nie wiem co myśleć ..eh...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Napisać do niego? nie wiem co myśleć ..eh...

Wiem, że może to co napiszę, ktoś pomyśli, że naprawdę już nie mam co pisać. Ale chciałabym znać wasze zdanie. W środę na chwilę spotkałam się z facet, którego poznałam na necie, było miło, zapytał się co robię we czwartek i chciał się spotkać, na zakończenie powiedział, że się w czwartek zgadamy. No i właśnie nic nie napisał do mnie w ten czwartek, to po co pytał się co robię i że się zgadamy..ehh, chyba, że też oczekiwał, że ja coś pierwsza napiszę, no nie wiem co mam myśleć, odezwać się teraz do niego czy sobie dać spokój? Co myślicie o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Napisać do niego? nie wiem co myśleć ..eh...

wedlug mnie daj sobie spokój, typowe zagranie,niby sie spotkamy,zgadamy a potem cisza,poprostu ma to umrzec smiercia naturalna,chyba ze cos mu sie stalo,kataklizm,trzesienie ziemi,no ale...

3

Nie obiecuj sobie za wiele, ale możesz napisać krótka i niezobowiązującą wiadomość: Cześć, mieliśmy się umowić w czwartek więc czekam na propozycję.
I tyle! Nic się nie stanie jak tak napiszesz, ALE absolutnie pod żadnym pozorem nie pisz kolejnych wiadomości. Jak odpisze i się umówi to się ciesz, jak nie to olej i zajmij sie swoim życiem.

4

Dzięki,
W ogóle po co sugerował spotkanie jak później się nie odzywa, wolę jasne sytuacje a nie takie ściemnianie..ehh

5

ja bym radzila nie odzywac sie- absolutnie

6

Ja radziłabym Ci się nie odzywać, ponieważ mężczyźni często mają takie zagrania.   Daj sobie z nim spokój.

7

A ja bym radziła napisac coś, ale nie wspominając o czwartku, bo po co. Niezobowiązaujący sms, typu, co u Ciebie, jeszcze nikomu nie zaszkodzil, a mozesz sie dowiedziec, ze dajmy na to, ma jakies problemy, ktore uniemozliwily mu spotkanie z Tobą.

8

Miałam identyczną sytuację , z tego względu, że strasznie mi zależało, napisałam niezobowiązującą wiadomość typu "co u Ciebie ", potem jakoś się spotkaliśmy ale później zachowywał się tak samo.. Daj sobie spokój .

9

A ja bym napisała sms, ale nic zobowiązującego.
Być może, chciał Cię zaprosić, ale coś mu wypadło i głupio mu było się odezwać? Pomyślał sobie, że jak przełoży spotkanie, odbierzesz to jako "olanie" i wolał nic nie pisać...
Jak Ci nic nie odpisze, to daj sobie na luz, ale jeden sms nikomu nie zaszkodził. smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Napisać do niego? nie wiem co myśleć ..eh...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024