Potrójny bezsens pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Potrójny bezsens pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Potrójny bezsens pomocy

poznaliśmy się dwa lata temu.Chodź byliśmy z jednego podwórka jakoś sie nie składało.Dwa lata temu zgadalismy sie ze chodze na prawo jazdy i potrzebuje instruktora zaproponował pomoc i tak sie zaczęło byłam swieżo po rozwodzie a od niego wyprowadziła sie dziewczyna z nie jego dzieckiem po 10 latach.I zaczelismy sie spotykac Była WIELKKA MIŁOSC dopóki jego była nie dowiedziała sie o nas zaczeła JĄTRZYĆ.Rozpowiadac jego mamie ze ja biore narkotyki i jemu tez daje he he bzdura oczywiscie.Ze ona go kocha ze tuła sie z dzieckiem przeze mnie ze ja go zostawie i w ogóle cuda na kiju mój chłopak jest maminsynkiem i co mamusia powie jest swięte a mamusia zarządziła ze albo ja albo ona i mój chłopak po wielkich namowach mamy zgodził sie na jej powrót.Ja zwinełam żagle i powiedziałam ze kategorycznie koniec z nami chodz było mi strasznie ciezko Po tygodniu on przyszedł na kolanach i błagał o wybaczenie ze kocha mnie i zebym dała mu czas on wszystko załatwi zeby ona sie wyniosła miedzy czasie spotykalismy sie normalnie nawet rodzice bardzo mnie polubili i zaakceptowali"Lecz ona nie przyjmuje do wiadomosci wyprowadzki nasyła na mnie koleżanki wyzywa wypisuje straszy jego ze sie zabije ze mnie zabije ze sie nie wyprowadzi i poczeka jak mi sie znudzi i kogos sobie znajde natomiast od niego słysze ze nie moze jej wyrzucić z dzieckiem na ulice bo chował tego chłopaka dziesiec lat i nie moze byc takim gnojem.Ze kocha mnie ponad zycie a ja wciąż sie obrażam po tygodniu mięknę i tak juz dwa lata.Kocham go i nie wiem co zrobic ale ta sytuacja i to jej nekanie doprowadza mnie do szału

Staraj się pisać poprawną polszczyzną. W postach zachowuj zasady polskiej pisowni, interpunkcji i ortografii!!
Pamiętaj o tym, że zanim założysz temat, wybierz właściwy dział. Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum!
Moderatorka-apoteoza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrójny bezsens pomocy

a Apoteza jak zwykle musi się czepiać. Dziewczyna jest nowa i takie pisanie w 1 poście może odstraszyć a przecież próbujemy żeby nowi użytkownicy mieli dobre zdanie o tym forum.
magdas182 ja na Twoim miejscu bym się zastanowiła czy ten Twój facet jeszcze coś czuje do byłej. Po 1 . co mi się nie podoba to że zdecydował się zerwać z nią a nadal zachowuje się jakby było oki i nadal jest w jego życiu. Jeśli pragnie mieć kontakt  z jej synem to spoko - niech spotyka się z nim ale bez przesady z nią wcale nie musi !!!! poza tym powinien dać jasno do zrozumienia tej babie że juz nie jest z nią i wszystko się zmieniło. wtedy miałaby czas poukładać sobie życie i napewno kwestia czasu że by poznała kogoś fajnego. a tak jeśli on z nią ma stały kontakt to ona nie ma nawet jak "odpocząć od niego".... kolejna sprawa skoro mówi że Cię kocha to czemu pozwala żebyś przeżywała taki koszmar????? przecież jeśli kogoś się kocha prawdziwą miłością to powinno się robić dla tej osoby jak najlepej a nie najgorzej. moim zdaniem największy problem tkwi w Twoim facecie. taki trochę " pies ogrodnika".... sam nie chcę  a innym nie da . nie zastanawiałaś się nad tym??? to co piszę to moje wywody tylko... nie siedzę wam w życiu więc nie znam i nie widzę tego wszystkiego ale z Twojej krótkiej historii ja tak to odebrałam.
a na jego eks bym nasłała policje- on są od tego .

3

Z dzieckiem może się spotykać.
To chyba nie będzie zbyt dobry związek, jeżeli Ona i dziecko będą mieszkać z Nim.
No bo jak będziesz chciała z Nim zamieszkać, to wyjdzie na to, że Oni są ważniejsi.
Wiadomo,że dziecko jest ważne, ale widać, że Twoja osoba tu tak umyka.
Pogadaj z Nim, że nie wyobrażasz sobie dalej tego związku i jeśli chce z Tobą być, to powinien coś z tym zrobić, a nie pozwalać, by dalej jątrzyła.

4

Dziękuje za wsparcie tak tylko ciężki facio z niego STARAM !!!! się rozmawiac na ten temat tysiace razy słysze że już szuka mieszkania ale Ona wiąż utrudnia na końcu ja teraz wyszłam na harpie która dąży do wyrzucenia jej na ulice biedulki poza tym Ona szantażuje go że mnie zabije dzieci mi pozabija a on twierdzi że się o mnie boi  bo ona jest nie obliczalna i może mi coś zrobic.Najlepiej by chciał zeby spakowała   walizeczki i wyniosła się bez krzyków.Nie doceniłam Jej myślałam ze sie zwinie po miesiącu Ale najwyrażniej Się pomyliłam zresztą ONA pisze do mnie ze sobie poczeka jak kogos sobie znajde i że wogóle nie zamierza sie wyprowadzic

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Potrójny bezsens pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024