Jak rozumieć zachowanie chłopaka ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak rozumieć zachowanie chłopaka ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak rozumieć zachowanie chłopaka ?

Cześć wszystkim :-).
To mój pierwszy post, piszę tutaj, bo chcę poznać kogoś zdanie dotyczące dość dziwnej dla mnie kwestii.
Z A.znam się od czerwca. Zaczęło się od długich spojrzeń na korytarzu, uśmiechów. W końcu pewnego dnia podszedł do mnie, przedstawił się. Później zaczęliśmy utrzymywać kontakt sms-owy i poprzez komunikator gg. Dobrze się rozumieliśmy. Spotkaliśmy się kilka razy. W czasie wakacji nie było ku temu okazji, ale ciągle kontakt utrzymywaliśmy. Dziś byliśmy na spacerze drugi raz od rozpoczęcia kolejnego roku szkolnego. Teraz pytanie: jaki masz dziewczyno problem ? A no taki, że sama nie wiem, jak mam rozumieć jego zachowanie. A.ma dość, hm, złożony charakter. Czasem daje mi wyraźne znaki, tak,jakby mu na mnie zależało nie tylko w sensie koleżeństwa, kolejnym razem traktuje jak zwykłą kumpelkę. Podzieliłam sobie go jakby na II części: pierwsza to sytuacje takie "na plus" jak:sam proponuje spotkania, czyli chce mnie widywać, jego koledzy o mnie wiedzą i nawet chciał ostatnio, żebym wybrała się z nimi do knajpy, pewna dziewczyna zalecała się do niego, ale wiem, że on prosto z mostu powiedział jej, że nie szuka dziewczyny i nic z tego nie będzie,a ze mną cały czas miał kontakt. No i tu plusy się kończą. Bo minusów jest więcej. Czasem kilka dni milczy, nie da znaku życia (dobrze, że chodzi do tej samej szkoły), nie chce jakby od najlepszej strony się zaprezentować (bo myślę, że jak komuś na kimś zależy, to tego chce.?), tzn.np.przeklina przy mnie, zachowuje się czasem jak taki mały chłopczyk, po prostu czasem mnie 'olewa'. Nie wiem, co o tym sądzić, bo z jednej strony mi na nim zależy (zapytałam go wprost, jak widzi nasze relacje, jeśli nie powinnam liczyć na nic więcej, niech mi to powie, na co on odpowiedział,że nie może się deklarować, ale nigdy nic nie wiadomo i nie chce, żebym dawała mu spokój, co zasugerowałam. Muszę dodać, że ma on dużo na głowie (własna drużyna harcerska, zespół muzyczny) i został chyba bardzo zraniony w tamtym roku przez dziewczynę, czasem robi do tego aluzje, ale nie chce nic powiedzieć wprost. Może on boi się czegoś poważnego albo chce być ostrożny ? A może w ogóle nie jest zainteresowany niczym więcej poza koleżeństwem ? Choć czy facet idzie na spotkanie ze zwykłą koleżanką ledwo żywy po nieprzespanej nocy lub chory ? Byle tylko się spotkać ? Wtedy by odwołał i kurował się w domu,  to jakaś forma poświęcenia? Kochane, co sądzicie ? dać sobie spokój ? czy czekać cierpliwie ? Przepraszam, że piszę tak chaotycznie, ale to nie jest dla mnie łatwe, choć niektóre z Was moga pomyśleć "też mi problem".. Dziękuję, jeśli ktoś dobrnął do końca ;-)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez majka11 (2011-10-02 14:22:06)

Odp: Jak rozumieć zachowanie chłopaka ?

hmm ... A po ile macie lat??? moim zdaniem on nie dorosl jeszcze... swiadczy o tym jego zachowanie. Ale jesli zalezy Ci na nim daj mu czas... moze lubi bawic sie w kotka i myszke.

3

Ja chodzę do II klasy liceum, za 3 miesiące kończę 18 lat, A.chodzi do III klasy (19 w maju dopiero).
Może masz rację ? Może on jeszcze nie dorósł po prostu... : <

4

No właśnie jesteś jeszcze młodziutka i dlatego wydaje Ci się to jakimś problemem. Moje odczucia są następujące- robisz z igły widły. Facet czasem milczy, bo może mieć dużo na głowie albo zwyczajnie tak już ma i trzeba to zaakceptować. Ten Twój widać stara się, zależy mu. Gdyby mu nie zależało na Tobie nie leciałby na spotkanie chory czy niewyspany. Takie zachowania pokazują, że jest za Tobą. Myślę, że musisz troszeczkę wyluzować i nie dorabiać sobie niepotrzebnie ideologii. Według mnie macie szansę, jeśli tylko wrzucisz na luz bo w przeciwnym razie facet może się przestraszyć i uciec.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak rozumieć zachowanie chłopaka ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024