z dnia na dzień - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1

Temat: z dnia na dzień

Witam
Mam nadzieje ze wy bedziecie wiedziec co sie stało bo ja jestem strasznie skolowana.

Byłam z nim 2 lata. Byliśmy ze soba i było nam dobrze (chociaż zdarzały sie wzloty i upadki). Oboje nie należymy do osob ktore po miesiacu mowia "kocham", ja powiedziałam mu to po ok roku on dopowiedział troche później ale wreszcie sie przełamał. Była to piękna chwila(ehh wspomnienia) sam nawet zaczął mówić o ślubie, dzieciach. Lecz nagle przestał odpisywac na sms-y odbierac telefonow. Niedał nawet znaku życia. Po pewnym czasie dowiedzialam sie od znajomych ze ma inna.... tchorz nawet niebyl w stanie powiedziec mi tego prosto w twarz i to najbardziej zabolalo:(

Może wy mi potraficie wyjasnic co sie stalo bo ja juz jestem czysto glupia i nawet niemam lez:(...
chciałam sie z nim spotkac porozmawiac wyjasnic ale moje prosby pozostaja bez odzewu:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: z dnia na dzień

Wydaje mi się  ze poprostu się boi Twojej reakcji ... a na Twoim miejscu nie odzywala sie juz nic do niego

3

Honor przede wszystkim,

jeśli tak podle cie potraktował i na dodatek nie zamierza sie tłumaczyć, zaprzestań kontaktów z nim nawet gdyby to było bardzo trudne do zniesienia

4

To jasne, poznał kogoś i znalazł sobie najgorszą formę ucieczki-milczenie i nie odpisywanie. Nie narzucaj się, bo to nic nie zmieni.

5 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-01-08 13:09:03)

Znam to Sam to przerabiam od nowego roku zero kontaktu sad Jak on sie nie odzywa czyli cos ukrywa Ty tez sie nie odzywaj i pomalu zapomnij i Glowa do gory smile

6

wiem ze ci ciezko ale zerwij z nim kontakt, tak bedzie lepiej dla ciebie! a on coz...jest zwyklym tchorzem skoro nie potrafil spojrzec ci prosto w oczy i powiedziec cala prawde...

7

kontakt juz zerwalam, sama doszlam do wniosku ze niewarto pisac czy dzwonic. Najgorsze jest to ze pomimo iz zachowal sie jak sk*****l dalej mi na nim zalezy. Nienawidze go a chce zeby ulozyl sobie zycie:(

8

Nie utniesz miłości tak z dnia na dzień, jeśli on tak postanowił, Ty musisz iść dalej, pocierpisz, ale niestety takie jest życie i jeszcze na pewno spotkasz kogoś, kto zasłużył na Twoją miłość.

9

szczerze powiem że dla mnie taki chłopak nie ma za grosz wstydu nie powiedziawszy Ci o tym że z Tobą kończy.
Zachowaj swój honor i przestań zwracać na niego uwagę. Dla mnie taki facet już by się w ogóle nie liczył.
Jego zachowanie było poniżej pasa.

Uśmiechnij się i zacznij żyć na nowo.
Pokaż mu że, bez niego dobrze się możesz bawić i że, nie był dla Ciebie pępkiem świata.
Postaw mu się.

10

Tchórz! Jak ja nie cierpię tchórzy!
Wiesz, lepiej nawet, że tak wyszło teraz, kiedy jeszcze nie macie wspólnego konta, mieszkania, dzieci itd.
Pomyśl coby było gdyby się tak zachował po ślubie? Zostawił cię bez słowa, z całym bałaganem na głowie?
Wiem, że ci ciężko, ale głowa do góry! Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. Teraz pewnie pomyślisz, że nic nie wiem, nie wiem co czujesz itd. (na pewno tak jest, bo ja na twoim miejscu też bym nie chciała się zgodzić z faktami), ale to co ci radzę i co radzą ci dziewczyny to najlepsza droga dla ciebie.

11

Rozumiem Twój ból. Mój facet też ciągle tylko milczy i milczy. Nie odpisuje, nie odbiera telefonów, a jak już to znajduje wymówkę, by po chwili się rozłączyć, potem obiecuje, że zadzwoni i.............oczywiście nie dzwoni. Też się zastanawiałam czy on może kogoś mieć, czy to tylko przez to, że oprócz mnie ma jeszcze dwie partnerki tzn. dwie prace. On był w przeszłości zdradzany, zawsze szczery...nie wiem co myśleć, ale Ciebie rozumiem doskonale.

12

podłość siedzi w tych facetach, mój też unika rozmowy i milczy jak zaklęty.

Może to jakis męski szyfr? może wolą milczeć niz powiedzieć wprost, że maja nas dość i chcą odejść?

Ale to takie nieuczciwe moim zdaniem, wolałabym okrutne słowa niz takie milczace odejście z dnia na dzień

13

wolala bym nawet glupiego esa niz takie milczenie i zastanawianie sie "czy to moja wina?"
karolinapaula on tez byl w przeszlosci zdradzany:/

14

to że byli w przeszłości zdradzani to ich nie tłumaczy wcale

15

skąd ja to znam... też to przerabiałam więc doskonale Cie rozumiem i wiem co czujesz.

Powiem Ci tak: Jeszcze się obudzi doceni co wspaniałego miał i co stracił, a wtedy przyjdzie do CIEBIE na kolanach i będzie błagał o jeszcze jedną szansę...decyzja należeć będzie wyłącznie do Ciebie (ja co prawda drugą szansę dałam ale teraz już wiem, że to był mój błąd bo po czasie zostałam podobnie potraktowana)

16

dupek ale takie jest życie .... wiem ze boli, ale to Ciebie tylko wzmocni i będzie tylko lepiej smile nie szukaj z nim kontaktu nie dzwoń nie pisz NIC !!!!!!! znajdź sobie jakieś zajęcie dla zabicia myśli o nim. Powolutku wyjdziesz z tego.

17

daj sobie z nim spokój ,to jest poprostu dupek i tchurz jeżeli nie umiał ci tego powiedzieć prosto w twarz i porozmawiać. jak się z nim nie spotkasz to bedzie ci łatwiej zapomnieć wiem to z doświadczenia. bedzie ci napewno trudno bo to jest kawałek czasu wiem cos o tym bo chodziłam z chłopakiem 5 lat i zerwaliśmy. z biegiem czasu nie żałuje i nie tęsknie ale często wspominam bo z nim przezyłam najwazniejsze chwile- egzaminy do szkoły sredniej,osiemnastka,pólmetek,studniówka,matura,egz na studia,pierwsze wakacje,pierwszy raz itp. kawał czasu i nawet jakbym chciałą zapomnieć ,wyżucić zdjęcia to nie moge bo to były ważne wydarzenia w moim życiu. trzymaj się.

18

Tylko boje sie ze to jak mnie potraktowal cos we mnie zabije...i wpsolczuje jego terazniejszej dziewczynie....

19

Temida ,głową muru nie przebijesz ,nikogo do miłości nie zmusisz. Radzę ,wyłącz komórkę albo zmien numer i próbuj o nim zapomnieć....

20

tak Temido, zdecydowanie próbuj zapomnieć, ja to własnie robię od tygodnia, z każdym dniem jest lepiej chociaz nadal bardzo smutno. Wyłącz wszystkie kanały kontaktowe nie pisz, nie dzwoń. Tak będzie najłatwiej zapomnieć.

21

astar napisał/a:

tak Temido, zdecydowanie próbuj zapomnieć, ja to własnie robię od tygodnia, z każdym dniem jest lepiej chociaz nadal bardzo smutno. Wyłącz wszystkie kanały kontaktowe nie pisz, nie dzwoń. Tak będzie najłatwiej zapomnieć.

Współczucia ASTAR
na pewno dasz sobie radę i zapomnisz o nim a w Twoim życiu pojawi się jakiś innym miły chłopak

22

łatwo tak mówić sad
trudniej wykonać, nie chcę innego sad

Ale czekam i milczę, wiem że on napisze, czuję to. Mój znak zodiaku cechuje nieodłacznie wrodzona intuicja i wyczuwanie ludzi (szósty zmysł).
Dlatego nie poddaję się tak łatwo, ale napisałam w innym wątku, że nie wolno się im narzucać, bo wtedy szybko odchodzą. Umiar przede wszystkim:(

23 Ostatnio edytowany przez Temida (2009-03-07 00:49:03)

Wiecie co? Spotkałam go w barze sam podszedł i zagaił do rozmowy:) Powiedział że bardzo żałuje swojej decyzji i że bardzo chce wrócić (nawet się rozpłakał)
Kiedy na to patrzyłam moje serce robiło się gorące i już wiedziałam co mu powiem:)
Strasznie sie ucieszyłam z zaistniałej sytuacji i wiecie co?
Z miłym i szczerym uśmiechem byłam gotowa żeby mu powiedzieć że bardzo go kocham...ale ma sie ODPIERDOLIĆ!
Na sercu tak lekko że mogła bym latać:)
Dziekuje dziewczyny:*
P.s jestem z siebie dumna:)

24

Gratuluję Temida.Gdyby każda z nas była taka silna,to o wiele mniej byśmy cierpiały przez facetów.Może i się zejdziecie,kto wie...ale teraz to już na twoich warunkach smile

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024