SOFTWARE DOWNLOAD CLUB
2011-09-26
Imię **** Nazwisko *******
Ulica ****** Nr **
Kod pocztowy ******* Miasto *******
Przypomnienie o zapłacie Nr: *********
Szanowny(a) Panie/ Pani: ******************
W dniu 2011-08-12 dokonał(a) Pan(i) rejestracji pod adresem IP 77.114.254.70 w download-Club pod adresem strony internetowej softwareclub.eu.
Niniejsze wezwanie do zapłaty opiera się na zawartej z nami umowie o członkostwo w .softwareclub.eu. Rejestrując się podał(a) Pan(i) swoje dane dotyczące nazwiska, adresu pocztowego i mailowego.
Poza tym potwierdził(a) Pan(i), że akceptuje ogólne warunki handlowe służące za podstawę niniejszej umowy. Przysługujące prawo do odstąpienia od umowy w ciągu dwóch tygodni po zarejestrowaniu się nie zostało przez Pana/Panią wykorzystane lub nie w terminie albo nieskutecznie.
Odstąpienie od umowy nie jest możliwe w szczególności po aktywacji świadczenia usług.
Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy żadnej wpłaty na poczet naszego rachunku. Prosimy o przekazanie na nasze konto kwoty w wysokości 198.00 zł do dnia 2011-10-01, podając tytuł wpłaty.
Właściciel konta: Internet-Service
Numer konta: 49 1090 1968 0000 0001 1519 1520
Instytut bakowy: Bank Zachodni WBK
Aby uniknąć dodatkowych kosztów upomnienia, prosimy o przekazanie powyższej kwoty w podanym terminie. Przypominamy, że poprzez adres IP 77.114.254.70 może Pan/Pani zostać w każdej chwili dokładnie zidentyfikowani(a).
Upomnienie ************* z dnia 2011-08-30
Oryginal
Usługodawca:
Internet Service
Ul. Borhater?w II Armii WP 12
59-900 Zgorzelec
NIP: 6152027918
Nr konta 49 1090 1968 0000 0001 1519 1520
Bank Zachodni WBK
Członek Klubu
Imię ************ Nazwisko ***********
Ulica ******* Nr ******
Kod pocztowy ****** Miasto *******
Rodzaj usługi Kwota klubowa - ściąganie(*) Kwota netto Stawka VAT Kwota VAT Kwota brutto
Członkostwo klubowe 198.00 zł 160.98 zł 23% 37.02 zł 198.00 zł
(*) Płatność z góry wg. ogólnych warunków handlowych
Jeżeli przy rejestracji podał(a) Pan(i) nieprawdziwe dane, prosimy mieć na uwadze, że na podstawie adresu IP może Pan(i) zostać jednoznacznie zidentyfikowany/-a. W razie konieczności do rachunku zostaną dodatkowo doliczone koszty dochodzenia.
wiec przyszedł mi na maila taki list. ja owszem moze sie rejestrowałam ale w google wpisywałam darmowe pliki do pobrania. i z tym ze wcale z tej strony zadnych plików nie pobierałam wiec niewiem za co mam płacić? za rejestracje na strone?? mial ktos z Was taki przypadek? co o tym myslicie??powinnam zaplacić?