zmiana?!śłub , dzieci !dlaczego?.....razem można więcej:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zmiana?!śłub , dzieci !dlaczego?.....razem można więcej:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: zmiana?!śłub , dzieci !dlaczego?.....razem można więcej:)

Hej dziewczynki!
Słuchajcie nie wiem co się stało z moim UKOCHANYM ! Jest spokojnym, fajnym chłopakiem:)
Jesteśmy ze sobą trzy lata . Zawsze gdy próbowałam rozmawiać z nim o przyszłości np.,ślub , dzieci wspólne mieszkanie. Mówił , że mamy czas ,że  z niczym nie musimy się spieszyć i w ogóle nie chciał toczyć rozmowy.Miałam wrażenie , że on nie chce tego...że nie jest w pełni zaangażowany .

Jakieś 3 tyg. temu mój chłopak wyjechał do pracy na poligon jest''wojskowym''. Jakoś przez przypadek gdy rozmawialiśmy przez tel napomniałam o tym ,że jestem taka szczęśliwa   i że chciałam żeby ze mną zamieszkał ,ale że nie chce  pewnie. A on ,że on by chciał tylko na swoim z nikim innym ale że nie mamy pieniędzy . Wiec tak rozmawialiśmy o tym dłużej ustaliliśmy że wyremontujemy dól u mnie w rodzinnym domu i że wtedy będziemy sami:) , że weźmiemy ślub a potem dzieci że na co czekać.
Ja byłam w szoku ! Nigdy nie chciał o tym gadać a tu nagle takie coś:) on jest odemnie starszy o 5 lat . Nie jest gówniarzem , który robi czy mówi coś bezmyślnie - jest tego pełnym przeciwieństwem !
Więc się zastanawiam co się stało ? Dlaczego tak nagle zmienił zdanie i chce tego wszystkiego:)Jestem w szoku , ale pozytywnym:) Oczywiście nie mówię , że to wszystko nastąpi po powrocie . Za rok m, może dwa ,ale za dwa to już na pewno!
Czy mogli mieć na niego aż taki wpływ koledzy ? Czym to może być spowodowane? Tęsknota? Stwierdził że to ja jestem jego połówką i koniec??:) NIE WIEM  JAK UWAŻACIE?

Czy wy macie podobne problemy ? Gdy facet z dnia na dzień zmienia zdanie ? Lub nie wiecie jak go wyczuć ??co myśli ? co zrobi ?!
Piszcie !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zmiana?!śłub , dzieci !dlaczego?.....razem można więcej:)

heheh oj...ja już dobrze wiem co się dzieje na takich poligonach wink Pewnie ma coś na sumieniu, dlatego posłodził smile

3

rozjasniacz napisał/a:

heheh oj...ja już dobrze wiem co się dzieje na takich poligonach wink Pewnie ma coś na sumieniu, dlatego posłodził smile

No to ją pocieszyłaś smile Ja bym nie podchodziła do tego tak drastycznie, że od razu coś zmalował. Może po prostu poczuł, że jesteś tą jedyną? Dojrzał do tych decyzji? smile

4

Ale chyba tak z dnia na dzień nie mozna aż tak bardzo dojrzeć. Może myślał ju wcześniej o tym albo to tylko jego 'zachcianka' kilkudniowa.

5

Rozjasniacz a ja bym chętnie posłuchała co się dzieje na tych poligonach ..bo szukałam w wielu źródłach ale jakoś konkretnie to nic się nie dowiedziałam:/ Wiem ,że jak się chce to się potrafi  i że takie gadania ja tam nic nie robię ''bo nie ma jak'' to wiecie co...
Więc ja bardzo chętnie chce wiedzieć jestem głodna wiedzy na ten temat!!
Tym bardziej że znowu on jest na to wszystko z dystansem .Nie ogarniam:/ Może i on tam coś zrobił tylko co? Pytanie !!Dlatego nie lubię jak gdzieś wyjeżdza:/ bo nie wiem co się z nim tam dzieje!
Kurcze jeszcze tak późno przeczytałam twojego posta
Mam nadzieję , że się odezwiesz

Na poligonach jest zimno, brudno, głodno, nudno, głupio, tęskno za normalnym domem. Najbardziej docenia się coś czego nagle zabraknie: prąd, woda, ciepło, żona, dzieci, spokój itp. itd.

7

beznadziejniebeznadziejny napisał/a:

Na poligonach jest zimno, brudno, głodno, nudno, głupio, tęskno za normalnym domem. Najbardziej docenia się coś czego nagle zabraknie: prąd, woda, ciepło, żona, dzieci, spokój itp. itd.

Dokładnie. Z resztą sami faceci..

A ja myślę, że on zatęsknił za Tobą i dlatego złożył Ci takie deklaracje. Docenił Cię w momencie, kiedy "stracił".

Mówisz o dystansie. Dystans pojawił się jak wrócił z tego poligonu? Zachowuję się tak jakby zapomniał o tym co Ci obiecał, czy jest nadal na poligonie i nie chce z Tobą kontynuować rozmowy o Waszych planach?

8

wrócił z niego już dawno a z pytaniem jak tam jest dokładnie nie chodziło mi o to woda , prąd itd...:)bo to akurat miał, jeść też co miał spokojnie.Mi chodzi o to co  oni tam robią gdy im się nudzi lub mają wolny czas. Wiem  , że dużo piją alkoholu i niech nikt nie mówi że nie. Jeżeli pić mogą w pracy znaczy się dają z tym radę to co innego oni tam wyprawiają!:/

9

Na poligonie są prowadzone ćwiczenia i manewry wojskowe. Żołnierze ćwiczą tam strzelanie, okopywanie etc więc jak piją to raczej w koszarach.
Na poligonie nie ma światła ani bieżącej wody, chyba że za bieżącą wodę można uznać rowy big_smile ale w koszarach już wszystkie media są smile

To jednak Twój partner wrócił do domu i uciął temat.  A próbowałaś z nim jeszcze raz o tym porozmawiać? Wytłumaczył Ci to jakoś?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zmiana?!śłub , dzieci !dlaczego?.....razem można więcej:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024