jak odzyskać miłość męża na nowo? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » jak odzyskać miłość męża na nowo?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: jak odzyskać miłość męża na nowo?

Hej

Jestem tu nowa i mam wielki problem. Jestem mężatką z 15 letnim stażem, mam 14 letnią córkę. Miesiąc temu mąż oznajmił mi, że ma dosyć awantur i chce ode mnie odpocząć. Po długich rozmowch powiedział, że nie wie czy mnie kocha, nie wie czy chce ze mną być, powiedział, że wygasły mu uczucia. Pracuję zawodowo po 12 godzin dziennie, awantury robiłam ponieważ w domu nigdy nie było posprzątane, wyzywałam go od różnych, powtarzałam, że lepiej by mi było bez niego, że bym miała mniej sprzątania, prasowania, prania. On jest taksówkarzem, i stojąc na postoju posłuchał jak inni koledzy mają lepiej i wtedy coś w nim pękło. Zawsze pracowł w dzień, teraz pracuje tylko w nocy, wychodzi do pracy przed moim wyjściem, a przychodzi po moim wyjściu. Teraz po tej awanturze uświadomiłam sobie, ze barzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Powiedział mi, że gdyby mu choć trochę nie zależało to by mnie zostawił od razu. Obiecałam mu, że się zmienię, praktycznie już to zrobiłam, żeby mi dał drugą szansę, a on na to że czas pokarze. Myślę, że boi się zaufać, chociaż mamie powiedział, że będzie dobrze. Mówił, że mam być pozytywnie nastawiona i że nie chce mieć zony ciapy. Gdy proponuję wspólny wypad mówi, że jeszcze za szybko.Myslę, że gdyby było go stać na wynajm mieszkania to by dawno już odszedł, ale nie ma dokąd, a jego rodzice tłumaczą mu żeby został, że jest rodzina, ktorą trzeba zawsze ratować.  Podczas dnia kiedy do siebie dzwonimy rozmawiamy normalnie, tak jak gdby nic się nie stało. Najgorsze jest to, że dwa dni przed tym zdarzeniem było wszystko normalnie, przytulał mnie, całował, jest to możliwe, żeby tak z dnia na dień wygasły uczucia. Prosił mnie żebym dała mu czas, ze musi wszystko przemyśleć, ale ja po mału opadam z sił nie jem, nie śpię, ile tak można wytrzymać. Kiedyś razem spędzaliśmy bardzo duzo czasu. Teraz on nawet nie ma czasu dla dziecka, a z kolegami może iść na kielicha. Jeśli już jest w domu to sypiamy z sobą jak dawniej. Powiedzcie mi co mam myśleć o zachowaniu męża, jak mam odzyskać jego miłość, uczucie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak odzyskać miłość męża na nowo?

Myślę ,że przede wszystkim ,musisz naprawę zacząć od Siebie iść do psychologa i popracować nad swoim charakterem .Skoro tyle razy mówiłaś mu ,że będzie Ci lepiej bez niego ,to on w końcu w to uwierzył.Potrzeba teraz dużo czasu ,żeby to wszystko naprawić ,spróbuj z nim porozmawiać ,przeprosić go ,jeżeli nie chce z Tobą rozmawiać to napisz mu wszystko w liście.Powiedz szczerze co czujesz ,że zrozumiałaś jaki jest dla Ciebie ważny i daj mu trochę czasu ,może się wszystko ułoży .Życzę powodzenia.Każdy zasługuje na drugą szansę.

3

Coś mi się wydaje, że chodzi o to, by było tak jak dotąd, tylko żebyś Ty  przestała sie buntować. No bo przecież naprawdę w domu było nieposprzatane, nikt Ci nie pomagał, chociaż pracowałas po 12 godzin dziennie, tak jak on. Ty miałas pracę i orkę w domu, on tylko pracę. Oczywiście to nie w porządku, że obrzucałaś męża obelgami. Swoja frustrację mozna wyrazic inaczej, ale powody do frustracji były jak najbardziej uzasadnione. Mam wrażenie, że mąż postanowił Cię ukarać po to żebyś zmiękła. Jednocześnie mówi, że nie chce żony ciapy.
Pozostaje Ci powazna rozmowa z mężem. Nie tylko Twoje kajanie się i proszenie o wybaczenie, ale rozmowa o podziale domowych obowiązków.

4

Hej,
Do psychologa poszłam od razu po tym całym zajściu. Szukamy przyczyny tych wszystkich awantur.
Pojechałam na postój na którym zawsze stoi, wsiadłam do niego i zaczęłam rozmawiać. I nadal jestem w tym samym miejscu. Powiedział, że nie jest mu ani lepiej ani gorzej. Na wszystkie pytania odpowiadł nie wiem. Nie wie czy chce ze mną być, nie wie czy mnie kocha. Stwiedził, że w jakimś sensie boi mi się zaufać. Powiedział, że może powinniśmy na jakiś czas się roztać i potem zobaczymy czy do siebie wrócimy, tylko go nie stać na wynajm. Jak poprosiłam żeby dał mi drugą szansę to powiedział, że właśnie mi ją daje i takie rozmowy wpływają na niego żle, że mam mu dać więcej czasu, jak spytałam ile to powiedział że nie wie. Wydaje mi się, że jak z nim rozmawiam to go tym strasznie męczę. Poprosiłam go żeby wrócił w nocy do domu i zrobił jak prosiłam.śpełnia wszystkie moje prośby.  Poinformował mnie że w sobotę idzie znowu z kolegami na wódkę. Więc ja też postanowiłam, że się rozerwę i idę na piwko z koleżankami. Nie wiem czy mam dać mu czas, aby mógł się jeszcze zastanowić, bardzo go kocham i na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie życia  bez niego, ale jak mam żyć w ciągłym stresie to dziękuje. Wiem, że on nie podejmie sam ostatniego kroku, bo wszyscy go przekonują, że ma zostać, spróbować odbudować wszystko, że zawsze może trafić gorzej, jest słaby psychicznie, i muszę zrobić coś żeby go do siebie przekonać, żeby uwierzył że mi naprawdę zależy. Będzie to bardzo trudne, ale jestem pozytywnie nastawiona, że będziemy jeszcze bardzo szczęśliwi. Nie chce mi się wierzyć, że jednego dnia okazuje się uczucia miłość, a nastepnego uczucie i miłość wygasa. Może on chce się przekonać czy ja na prawdę go kocham, i mnie ukarać za te awantury, żebym to ja teraz cierpiała.

5

Myszka daj mu trochę czasu na przemyślenia ,a Ty spróbuj zająć się sobą ,jak będziesz szczęśliwsza wszystko będzie wyglądało inaczej .Pokarz mu że potrafisz ,się odprężyć i cieszyć się życiem Pozdrawiam.

6

Witaj.Niestety, wszystko o czym piszesz(jego postawa, reakcja na Twoje próby załagodzenia obecnej sytuacji, itp) świadczy o tym, że on kogoś ma.To typowe zachowania i jak przeanalizujesz wszystko to sama to zrozumiesz. Na razie nie dotarło to do Ciebie, bo postrzegasz męża poprzez wizerunek fajtłapy na którego się krzyczy, wyzywa i wypomina stracony przy nim czas, ale tacy też znajdują sobie kochanki. Jestem przekonana na 100% ze kogoś ma i czeka na konkretny pretekst żeby się wyprowadzić(tak, tak, ... powinniśmy na jakiś czas się roztać i potem zobaczymy czy do siebie wrócimy).Nie łudź się że praca w nocy, piwko z kolegami itp to rzeczywiście miejsca gdzie spędza czas. Możesz uznać w przypływie szczerego oburzenia że jestem głupia czy złośliwa, ale uwierz mi że to tylko tragiczne doświadczenia swoje i innych "rogaczek" i juz wkrótce przyznasz mi rację(na forum lub w myślach).

7

Witaj, zgadzam się z karmeliną w 100%. Przeszłam podobna sytuację. Mieliśmy kryzys gdzieś od roku, bywał różnie, aż któregoś pieknego dnia mój (jeszcze) mąż powiedział, ze juz mnie chyba nie kocha i chce najlepiej separacji, ze wyprowadzi się na jakis czas i zobaczymy co będzie. Nie zgodziłam sie kategorycznie na takie rozwiązanie. Postawiłam ultimatum albo próbujemy (idziemy na terapię) albo sie rozstajemy. Po kilku dniach powiedział, ze nie chce byc ze mną i chce rozwodu, że musi odpocząć, pobyć sam i tego typu bzdety. Zrobił się oschły, totalnie zimy, ja probowałam rozmów, które nic nie dawały i zacżełam być czujna. Po kilku dniach byłam juz pewna, ze w jego zyciu jest inna kobieta. Niestety faceci tacy są, on nigdy nie odejdzie tak poprostu, odpocząć. Spróbuj to sprawdzic - po pierwsze telefon, maile... bądź czujna. jeśli kogoś ma, nie zmiani zdania, będzie uparty i pewny tego co postanowił.

8

karmelina napisał/a:

Witaj.Niestety, wszystko o czym piszesz(jego postawa, reakcja na Twoje próby załagodzenia obecnej sytuacji, itp) świadczy o tym, że on kogoś ma.To typowe zachowania i jak przeanalizujesz wszystko to sama to zrozumiesz. Na razie nie dotarło to do Ciebie, bo postrzegasz męża poprzez wizerunek fajtłapy na którego się krzyczy, wyzywa i wypomina stracony przy nim czas, ale tacy też znajdują sobie kochanki. Jestem przekonana na 100% ze kogoś ma i czeka na konkretny pretekst żeby się wyprowadzić(tak, tak, ... powinniśmy na jakiś czas się roztać i potem zobaczymy czy do siebie wrócimy).Nie łudź się że praca w nocy, piwko z kolegami itp to rzeczywiście miejsca gdzie spędza czas. Możesz uznać w przypływie szczerego oburzenia że jestem głupia czy złośliwa, ale uwierz mi że to tylko tragiczne doświadczenia swoje i innych "rogaczek" i juz wkrótce przyznasz mi rację(na forum lub w myślach).

Paulina33 napisał/a:

Witaj, zgadzam się z karmeliną w 100%. Przeszłam podobna sytuację. Mieliśmy kryzys gdzieś od roku, bywał różnie, aż któregoś pieknego dnia mój (jeszcze) mąż powiedział, ze juz mnie chyba nie kocha i chce najlepiej separacji, ze wyprowadzi się na jakis czas i zobaczymy co będzie. Nie zgodziłam sie kategorycznie na takie rozwiązanie. Postawiłam ultimatum albo próbujemy (idziemy na terapię) albo sie rozstajemy. Po kilku dniach powiedział, ze nie chce byc ze mną i chce rozwodu, że musi odpocząć, pobyć sam i tego typu bzdety. Zrobił się oschły, totalnie zimy, ja probowałam rozmów, które nic nie dawały i zacżełam być czujna. Po kilku dniach byłam juz pewna, ze w jego zyciu jest inna kobieta. Niestety faceci tacy są, on nigdy nie odejdzie tak poprostu, odpocząć. Spróbuj to sprawdzic - po pierwsze telefon, maile... bądź czujna. jeśli kogoś ma, nie zmiani zdania, będzie uparty i pewny tego co postanowił.

Podpisuje się pod tym każdym swoim członkiem ;D

A tak na powaznie - moja jeszcze żona po dłuższym zastanowieniu postępowała podobnie. Na 99,9% moze kogos mieć. Znalazł sobie odskocznie...

Bądź mega czujna, jak trzeba przeskanuj mężowi telefon... skoro jest nieogarnęty to pewnie jakies dowody zbrodni zostawi (moja żona chociaż bardzo czujna  błędów sie nie wystrzegła)

Pzdr

9

Myszka35 - podobnie jak ty 15 lat małżeństwa, 14 letni syn i wszystko "niby" OK a jednak nie do końca., U mnie też było praca zawodowa , dom , dziecko, sprzątanie, pranie itd... wszystko ja mój mąż kochający , czuły i bardzo wygodny. Pasowało mu taki stan rzeczy - ale mnie zaczęło to przerastać też kłótnie, awantury , prośby, groźby i pewnego dnia to ja powiedziałam bez uprzedzenia i wstępów "mam dość chyba nie chcę dalej z tobą być?" i nie bylo to spowodowane tym że kogoś poznałam , zdadzałam po prostu miałam dość z jednej strony kochałam męża ale z drugiej nie chciałam dalej tak żyć.
Dlatego uważam że wcale nie jest pewne że on ma kogoś może po prostu nie pasuje mu że zaczynasz się buntować że chcesz przewrócić jego wygodny świat a jemu tak jest dobrze może chce cię przestraszyć. Mój próbował przez wiele lat i ja tak jak ty czułam się winna mimo że nie powinnam , ja walczyłam o to żeby było dobrze - ale dobrze jemu aż do tego momentu gdy to ja powiedziałam dość!! I wtedy to on musiał się starać bo mi bylo wszystko jadno czy będziemy razem czy osobno - tak to pokazywałam i dało to efekt. Więc może to taki straszak na ciebie "bądź grzeczna" albo odchodzę????

10

Hej, jestem myszką35, musiałam zalogować się pod innym nicikiem, bo tamten mi coś nie wchodził. Miałyście rację, mój mąż spotyka się ze swoją byłą dziewczyną. Ale od początku, w październiku znalazłam jego koszlkę całą w pudrze, przeszukałam kosz z brudną bielizną i tam jeszcze znalazłam koszulki w pudrze, cały czas się wypierał, że nie chodzi tu o inną kobietę tylko że to moja wina. Zabierałam mu klucze do domu chyba ze sto razy, wtedy wracał i tak wkółko. W końcu powiedziałam dość, ale stajemy się normalną rodziną albo oddaj klucze, długo się upierał i oddał klucze. Powiedział że pomieszkamy osobno i wtedy zobaczymy co będzie. Przez ponad miesiąc nie odzywała się do mnie, dzwonił tylko i mnie sprawdzał gdzie jestem co robi,e jak nie odbierałam to wydzwaniał do córki i wypytywał się o mnie. Potem zaczął mnie nagabywać na seks, mówił że jemu jest potrzebny i mi też. Pisaliśmy do siebie czułe smsmy, i spotykaliśmy się na seks raz-dwa razy w tygodniu. Cały czas twierdził że nikogo nie ma, że mieszka u rodziców. Tydzień temu wyszłam z psem na spacer i doznałam szoku, nie widzieli mnie na szczescie, wychodzili z mieszkania od niej, razem ze wspolnym znajomym, moja kolezanka zadzwonila do niego i powiedziala mu ze ma przekazac mezowi i jego kochance ze ładnie razem wygladaja, wczesniej domyslalysmy sie, ze sie widuja, znalazlysmy zdjecia na nk, ktore teraz usuneliNie wiem co mam o tym wszystkim myslec, tu niby spotyka sie ze swoja pierwsza miloscia, ktora ma meza, a tu kontroluje moje zycie, sprawdza mnie chce seksu. Powinnam go znienawidziec, ale ja go chyba nadal kocham, podoba mi sie takie uganianie za mna. Maz nie interesuje sie wogole dzieckiem, przez pewien czas miał z nia jakis kontakt ale teraz jest znowu cisza. Ostatnio spotkałam ja i podziekowalam jej ze zabrala mi meza i ze zycze jej milego splacania jego dlugow, a ma ich troche. Nie wiem co mam myslec na temat jego zachowania, czy moze nie jest pewien w 100% swojej danej milosci i robi sobie u nas furtke, zeby w razie czego miał gdzie wrocic. Za kazdym razem jak sie spotykamy to sie mnie pyta dlaczego dopiero teraz tak sie zmieniłam. Widac po nim ze sie boi ze kogos sobie znajde. Napiszcie co o tym myslicie

11 Ostatnio edytowany przez Malwina69 (2012-03-16 14:47:20)

.

dragon12 napisał/a:

Hej, jestem myszką35, musiałam zalogować się pod innym nicikiem, bo tamten mi coś nie wchodził. Miałyście rację, mój mąż spotyka się ze swoją byłą dziewczyną. Ale od początku, w październiku znalazłam jego koszlkę całą w pudrze, przeszukałam kosz z brudną bielizną i tam jeszcze znalazłam koszulki w pudrze, cały czas się wypierał, że nie chodzi tu o inną kobietę tylko że to moja wina. Zabierałam mu klucze do domu chyba ze sto razy, wtedy wracał i tak wkółko.

Przyznał sie czy nie? .. miał taka odwage? Mnie też wszytsko wskazywało na to,że Twój mąz jednak kogos ma.. przeciez nie mógł powiedziec Ci tego wprost ale ubierał to w inny papierek.. ładniejszy niż zdrada..

dragon12 napisał/a:

Potem zaczął mnie nagabywać na seks, mówił że jemu jest potrzebny i mi też. Pisaliśmy do siebie czułe smsmy, i spotykaliśmy się na seks raz-dwa razy w tygodniu. Cały czas twierdził że nikogo nie ma, że mieszka u rodziców. Tydzień temu wyszłam z psem na spacer i doznałam szoku, nie widzieli mnie na szczescie, wychodzili z mieszkania od niej, razem ze wspolnym znajomym, moja kolezanka zadzwonila do niego i powiedziala mu ze ma przekazac mezowi i jego kochance ze ładnie razem wygladaja, wczesniej domyslalysmy sie, ze sie widuja, znalazlysmy zdjecia na nk, ktore teraz usuneli

Dlaczego na to pozwoliłaś?? chciałas sie dowartościować? On chce trzymać Cię w szachu bo w ten sposób przekonał się, ze ma gdzie wracac jak juz poszaleje..

dragon12 napisał/a:

Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec, tu niby spotyka sie ze swoja pierwsza miloscia, ktora ma meza, a tu kontroluje moje zycie, sprawdza mnie chce seksu. Powinnam go znienawidziec, ale ja go chyba nadal kocham, podoba mi sie takie uganianie za mna.

Spotyka się?? tylko tyle?  uważasz,ze to konczy się na patrzeniu jej w oczy?

dragon12 napisał/a:

Maz nie interesuje sie wogole dzieckiem, przez pewien czas miał z nia jakis kontakt ale teraz jest znowu cisza.

wazne chyba,że ten seks jest...

dragon12 napisał/a:

Ostatnio spotkałam ja i podziekowalam jej ze zabrala mi meza i ze zycze jej milego splacania jego dlugow, a ma ich troche.

i co ona na to? 

dragon12 napisał/a:

Nie wiem co mam mysl  ec na temat jego zachowania, czy moze nie jest pewien w 100% swojej danej milosci i robi sobie u nas furtke, zeby w razie czego miał gdzie wrocic. Za kazdym razem jak sie spotykamy to sie mnie pyta dlaczego dopiero teraz tak sie zmieniłam. Widac po nim ze sie boi ze kogos sobie znajde. Napiszcie co o tym myslicie

dobrze myslisz..  ale tyle ile sie facet pozabawia na boku tyle jego...

Myszko/dragon12,
Nie obraź się, ale z Twoim podejściem nigdy nie będziesz szcześliwa. Ani z mężem ani z kimkolwiek innym...
Przeczytaj swoje posty jeszcze raz: przeprosiłam go! obiecałam, że się zmienię! on nie chce żony ciapy!...
Ty nie masz do siebie żadnego szacunku, i dopóki go nie odbudujesz Twój mąż równiez Cię nigdy nie uszanuje! Niestety sad
Piszesz, że pracowałaś 12h na dobre, on Cię w tym czasie zdradzał, ale Ty chcesz się koniecznie zmieniać...
Myślę, że nie wszystko u Ciebie jeszcze stracone. Zauważ jak zmienił się stosunek Twojego męża do Ciebie, jak przestałaś robić z siebie męczennice. To dużo mówi. Weź się w garść, przyznaj się do błędów, jeżeli takowe popełniłaś, ale na litość boską masz prawo wymagać, zeby on również uczestniczył w Waszym życiu aktywnie, czy to w formie sprzątania czy zabierania Cię do kina. Weź się w garść zanim całkiem go do siebie zniechęcisz. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe tego co napisałam, bo zrobiłam to naprawdę w dobrej wierze...
Pozdrawiam cieplutko i głowa do góry, nie tylko on liczy się w tym związku, MUSISZ to zrozumieć

13

dragon12 napisał/a:

Hej, jestem myszką35, musiałam zalogować się pod innym nicikiem, bo tamten mi coś nie wchodził. Miałyście rację, mój mąż spotyka się ze swoją byłą dziewczyną.

I tak właśnie kończą awanturnice...

14

hej jestem nowa,pomocy szukalam juz wszędzie mam nadzieje,ze tutaj uzyskam jakiekolwiek wsparcie,moja historia jest skomplikowana i nie wiem od czego zaczac ale raczej od poczatku,poznalam kilka lat temu mezczyzne mojego zycia pokochałam Go i zaufalam bezgranicznie cięzko pracowalam za granica aby spłacic ex maluzonka,zaproponowal mi abysmy zamieszkali razem,bylam w 7mym niebie nie wiedzac co mni

15

I ciąg dalszy się urwał.

16

hej jestem nowa,pomocy szukalam juz wszędzie mam nadzieje,ze tutaj uzyskam jakiekolwiek wsparcie,moja historia jest skomplikowana i nie wiem od czego zaczac ale raczej od poczatku,poznalam kilka lat temu mezczyzne mojego zycia pokochałam Go i zaufalam bezgranicznie cięzko pracowalam za granica aby spłacic ex maluzonka,zaproponowal mi abysmy zamieszkali razem,bylam w 7mym niebie nie wiedzac co mnie czeka,a mianowicie zdrada ktora wywrociła moj swiat do gory nogami,za co?póagalam mu we wszystkim spełnialam jego zachcianki i marzenia nawet finansowalam leczenie jego ojca,a on ciagle byl chlodny nieobecny obojętny,cierpiałam strasznie,potem błagał na kolanach przepraszal i plalał ze tak postępowal,wybaczyłam potem szybko sie zaręczyl znowu bylam szczęsliwa szybki slub rozb.domu choc b.chciałam sie budowac zeby bylo to nasze wspolne,ale nie bo on mial inne plany,pracuje w irlandi nie znosze tego kraju,wiedzial o tym ale powta.wytrzymaj jeszcze troche juz nie dlugo i wrucisz,potem dow.sie ze ma straszne dlugi z firmy ktora prowadził,dalam sie namowic na kredyt chipoteczny i zaczoł sie kolejny koszmar,zakręcanie wody dla mojej corkl gazu zamykanie drzwi,corka miała placic czynsz z ktorego on czerpał korzysci,no i to najgorsze zaczał wynosic z domu interweniowalam na policji ale nic nie wskurałam,to nic ze zdemontował centralne i jest lodowka to nic ze ukradł mi plytki ktore kupiłam do pokoju drzewo itp.dwa razy targnęłam sie na swoje zycie bo nie daje sobie z tym rady ze zaufalam oszustowi ktory na dodatek został w moim domv niszczy wynosi co cenne i odsyla wezwania do zaplaty kredytu,jestem zdruzgotana nie wiem jak zyc dalej co robic?jak to zaakceptowac,pomozcie.

17

hej jestem nowa,pomocy szukalam juz wszędzie mam nadzieje,ze tutaj uzyskam jakiekolwiek wsparcie,moja historia jest skomplikowana i nie wiem od czego zaczac ale raczej od poczatku,poznalam kilka lat temu mezczyzne mojego zycia pokochałam Go i zaufalam bezgranicznie cięzko pracowalam za granica aby spłacic ex maluzonka,zaproponowal mi abysmy zamieszkali razem,bylam w 7mym niebie nie wiedzac co mnie czeka,a mianowicie zdrada ktora wywrociła moj swiat do gory nogami,za co?póagalam mu we wszystkim spełnialam jego zachcianki i marzenia nawet finansowalam leczenie jego ojca,a on ciagle byl chlodny nieobecny obojętny,cierpiałam strasznie,potem błagał na kolanach przepraszal i plalał ze tak postępowal,wybaczyłam potem szybko sie zaręczyl znowu bylam szczęsliwa szybki slub rozb.domu choc b.chciałam sie budowac zeby bylo to nasze wspolne,ale nie bo on mial inne plany,pracuje w irlandi nie znosze tego kraju,wiedzial o tym ale powta.wytrzymaj jeszcze troche juz nie dlugo i wrucisz,potem dow.sie ze ma straszne dlugi z firmy ktora prowadził,dalam sie namowic na kredyt chipoteczny i zaczoł sie kolejny koszmar,zakręcanie wody dla mojej corkl gazu zamykanie drzwi,corka miała placic czynsz z ktorego on czerpał korzysci,no i to najgorsze zaczał wynosic z domu interweniowalam na policji ale nic nie wskurałam,to nic ze zdemontował centralne i jest lodowka to nic ze ukradł mi plytki ktore kupiłam do pokoju drzewo itp.dwa razy targnęłam sie na swoje zycie bo nie daje sobie z tym rady ze zaufalam oszustowi ktory na dodatek został w moim domv niszczy wynosi co cenne i odsyla wezwania do zaplaty kredytu,jestem zdruzgotana nie wiem jak zyc dalej co robic?jak to zaakceptowac,pomozcie.

18 Ostatnio edytowany przez myszka50 (2014-01-09 23:31:13)

karmelina napisał/a:

Mi sie tez tak wydaje ale to sa domysly .ciekawe co by zrobil jak bys przestala tak go nagabywac ? Nie Stac go na wynajem wiec co???

19

danutka70 napisał/a:

jak cie okradl zglos na policje .czemu ty wzielas kredyt jak on mogl go wziasc prowadzac firme .????

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » jak odzyskać miłość męża na nowo?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024