Dziwne uczucie - nie wiem jak sobie z tym poradzić. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne uczucie - nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Blaneczka (2011-09-24 19:48:01)

Temat: Dziwne uczucie - nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Hej dziewczyny, jestem tu nowa i jak część z Was trafiłam tu z problemem. Nie bardzo wiedziałam jak mam sklasyfikować mój problem, ale doszłam do wniosku, że tutaj jest odpowiednie miejsce.

Mój problem zaczął się od kursu prawa jazdy teoria poszła gładko rozpoczęłam jazdy i wtedy się zaczęło, poznałam mojego instruktora i byłam do niego sceptycznie nastawiona pierwsza moja myśl brzmiała " nie tylko nie on" no ale ostatecznie rozpoczęłam jazdy no i okazał się nawet fajnym człowiekiem jazdy mijały a ja nawet sama nie wiem kiedy zaczęłam o nim myśleć i dopadały mnie myśli w stylu fajnie było by z nim być, jednak podczas luźnej rozmowy wyszło na jaw, że on kogoś ma a ja nie wiem co robić gdy mamy jazdy ja staram się jakoś wyłączać żeby się już bardziej w to nie pogrążać skutek tego taki, że jestem zamyślona i nie słyszę jego poleceń nie mogę już zmienić instruktora bo za mało mi już jazd zostało a ja cały czas o nim myślę naprawdę chce przestać, ale w zasadzie gdzie bym nie poszła każda ulica mi przypomina o nim " bo z nim tu jeździłam" każda czerwona "elka " nie wiem jak mam sobie z tym poradzić tym bardziej, że ciężko mi zrozumieć to uczucie gdy on mnie dotknie nie czuje " dreszczy " ani nic takiego nie tęsknie za nim tylko myśli o nim nie pozwalają mi funkcjonować jestem smutna - dziś np przepłakałam cały dzień. Jestem w trakcie szukania pracy więc to też mi nie pomaga bo mam aż za dużo czasu żeby myśleć. Nachodzą mnie nawet takie myśli jak : Może za pół roku on się rozstanie i wtedy będzie moja szansa...
Dziwi mnie to strasznie bo nie mam zamiaru ingerować w jego życie/ związek on jest zajęty i dla mnie to taka bariera, której nie zamierzam przekraczać. Jednak ten chaos mnie strasznie przytłacza. Bo go nie rozumiem, może któraś z Was miała podobną sytuacje? Jak ja mam sobie wybić go z głowy?

Tak mi się jeszcze nasunęło to, że on mnie nie pociąga fizycznie ( na ulicy bym pewnie przeszła koło niego nie zwracając uwagi a może nawet i nie raz przechodziłam, bo mieszkamy stosunkowo nie daleko siebie.) , ale coś mnie w nim przyciąga jakaś dziwna siła jeszcze nigdy nie doświadczyłam "takiego " przyciągania.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne uczucie - nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Jak nie zdasz za 3 razem i będziesz musiała wybulić na dodatkowe jazdy i egzaminy to bardzo szybko go sobie z głowy wyrzucisz i skupisz się na jazdach. Daj spokój, dziewczyno. Widać, że Ci się nudzi i nie masz o czym myśleć. Zainteresuj się jakąś ciekawą książką, albo znajdź sobie hobby.

Co wy, baby, za tymi instruktorami tak?! Nie rozumiem...

3

Obym, szybciej wyrzuciła go sobie z głowy i nie czekała do 3 niezdanego egzaminu. Książkę ostatnio czytałam "Echo winy" Charlotte Link polecam
Też się właśnie zastanawiam czemu kobiety ciągną do instruktorów - może kwestia tego, że trochę tego czasu spędza się w tej "elce" no i nie sposób przez cały czas siedzieć cicho nie rozmawiając.

4

Bez przesady. Od samej rozmowy sie człowiek nie zakochuje, bo jakby tak bylo to kazdy w kazdym bylby zakochany... Daj sobie spokoj, nie wydziwiaj i skup sie na egzaminie.

5

Fakt, od rozmowy ludzie się nie zakochują, ale od niej zazwyczaj wszystko się zaczyna, nie wiem czy spotkałaś kiedyś faceta który po prostu przyciągał do siebie miał taki magnetyzm w sobie a tak jest w moim przypadku i uwierz albo nie naprawdę staram się skupić na egzaminie ( zakochanie/ zauroczenie w zajętym facecie to ostatnie czego mi trzeba).

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne uczucie - nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024