Gdzie studiować public relations w Warszawie. Szukam studiów magisterskich?
Sztudent,
nie wróze Ci sukcesów w dalszej edukacji, jeśli masz problemy ze skorzystaniem z Google.
Na początek wpisz w przeglądke internetową adres: www.google.pl
Potem w okienko wpisz:
studia Public Relation w Warszawie
Enter
Na dobry początek masz link:
http://www.proto.pl/uczelnie
A odpowiedzi było około 10,900,000 wyników (0.28 s)
Hej, na WSFiZ w Warszawie na zarządzaniu jest specjalizacja PR. Mój kolega studiował na tej uczelni, co prawda psychologię, ale był bardzo zadowolony z uczelni. Mówił, że na uczelni był wysoki poziom i wykładali na niej wykładowcy m.in. z UW. Dla niego tez ogromną zaletą szkoły było niewygórowane czesne. Pozdrawiam :)
4 2012-01-02 23:33:53 Ostatnio edytowany przez madz88 (2012-01-02 23:34:33)
Chyba kolega wciskał Ci kit
WSFiZ to jedna wielka pomyłka, a poziom tam marniutki... wiem z autopsji, po roku zrezygnowałam bo to nie warte nawet połowy tego co się płaci.
Wykładowcy z UW? haha raptem jeden ![]()
Witam.
Do Madz88:
Ja jestem obecnie na V roku psychologii i z czystym sumieniem mogę polecic te szkole.
Ani nie zbankrutowałam, placac czesne-sa dosc niskie w porównaniu do innych uczelni, wykładowcy z UW-co drugi, ponadto wykładają tez wykładowcy z UKSW czy SWPS.
Tak jak ktos.gosc napisal, na zarzadzaniu jest specjalizacja PR;)
Polecam?
Witam.
Do Madz88:
Ja jestem obecnie na V roku psychologii i z czystym sumieniem mogę polecic te szkole.
Ani nie zbankrutowałam, placac czesne-sa dosc niskie w porównaniu do innych uczelni, wykładowcy z UW-co drugi, ponadto wykładają tez wykładowcy z UKSW czy SWPS.
Tak jak ktos.gosc napisal, na zarzadzaniu jest specjalizacja PR;)
Polecam?
Ja przez rok studiowałam 1 i 2 roku, serio to pomyłka a nie szkoła, może Twój rocznik lepiej trafił z wykładowcami, bo fakt poszłam tam pod namową znajomej bo też chwaliła, ale jak z nią ostatnio rozmawiałam to powiedziała że faktycznie sporo się tam zmieniło.
Może być też tak, że Tobie po prostu odpowiadają takie studia, ja skończyłam już inną uczelnię, studiuję na jeszcze innej, a psychologia to mój drugi kierunek tak jakby i dla mnie nie spełniała ta szkoła wymagań jakie przed moją edukacją stawiam. Bo co to za studia gdzie żeby mieć bardzo dobre stopnie nie trzeba się praktycznie nic uczyć, a wykłady to lanie wody, zero praktycznych informacji (mówię tu teraz o kierunku psychologia, nie zarządzanie/PR).
Przepraszam za tego off'a
Nie wiem czy cyferka mowi o Twoim wieku, bo jesli tak to jestesmy rowiesniczkami i nie trafilam raczej na lepszych wykladowcow, bo na psychologii sa Ci sami, raczej nie zmieniaja sie wykladowcy wraz z rocznikiem..
Odpowiadaja mi studia gdzie moge sie czegos nauczyc.Ja uwazam ze nauczylam sie wiele, przede wszystkim po specjalnosci ktora wybralam i czuje sie usatysfakcjonowana.Wiadomo, ze na tym edukacja psychologa sie nie konczy.
Moze porpostu psychologia nie byla dla Ciebie, a nie szkola, bo zrozumialam ze nie studiujesz psychologii. Poza tym nie odnosze takiego wrazenia aby za free stawiali oceny.Nikt ocen nie wystawia na ladne oczy:)
Masz prawo miec swoje zdanie, ale nie ma sensu chyba oceniac szkoly bedac na niej rok (?).
Napisałam po prostu swoją opinię. Wykładowcy się zmienili niestety od czasów kiedy Ty byłaś na 1 roku. Tak rocznik jest w moim nicku, ale wcześniej studiowałam psychologię w zarządzaniu, teraz studiuję psychologię na UW i serio między tymi dwiema uczelniami jest bardzo duża różnica, chociażby w możliwościach jakie dają przedmioty wykładane. Na UW mamy indywidualny tok i wybieramy przedmioty rozszerzające wiedzę podstawową samodzielnie. Wiesz dla mnie jest nienormalną rzeczą żeby osoby na psychologii miały przedmiot kryzys finansowy! Dla mnie był to ciekawy przedmiot bo podstawy finansów miałam więc rozumiałam mechanizmy, ale niestety moje koleżanki i koledzy nic nie wynieśli z tego przedmiotu.
Kobietka88 ale serio robimy tu sporego off'a więc jak byś chciała na ten temat jeszcze pogadać to pisz do mnie maila ![]()
Do madzi88:
Z tego co wnioskuje bedac w tym samym wieku, szkole podjelysmy w tym samym czasie.
Ja jak juz wspomnialam jestem na V roku, nasza szkola ma 10 lat, wiec co i kiedy mialoby sie zmienic?
NIe wiem jak moglas miec kryzys finansowy na psychologii bedac tym samym rocznikiem co ja. Ja czegos takiego nie mialam i pierwszy raz o czyms takim slysze.
PIsalas ze studiowalas psychologie na WSFiZ, nie ma czegos takiego jak kryzys finansowy na psychologii.Kazdy ma prawo do swojego zdania, jednemu moze sie podobac psychologia na UW innemu na mojej uczelni, w zaleznosci od specjalnosci.
Na WSFiZ wybierasz sobie specjalnosc, ja wybralam psychologie przedsiebiorczosci i zarzadzania i mialam bardzo duzo warsztatow z trenerami, dzieki temu procz wiedzy teoretycznej nabylam troche praktyki,sama np prowadzac zajecia.
Poza tym pisalas ze moze jeden profesor znalazl by sie z UW, co nie jest prawda.Sa tu profesorzy z UW, UKSW,SWPS..itd
Chciałam do Ciebie napisać maila ale niestety nie da się ![]()
To że studiowałam psychologię tam gdzie Ty i mam tyle lat co ty nie znaczy że studiowałam w tym samym czasie co Ty. W zeszłym roku byłam na 1 i 2 roku na psychologii, czyli kiedy ty byłaś na 4 roku. No i niestety na 1 i 2 roku zmienili się trochę wykładowcy od czasów kiedy Ty na nich byłaś. Proszę napisz mi którzy wykładowcy z UW są w WSFiZ
I tak miałam przedmiot o nazwie kryzys finansowy, negocjacje czy 2 razy filozofię, to były takie wspaniałe zapychacze...
Fakt na specjalizacjach są fajne przedmioty i przydatne, na UW też tak jest + do tego od 1 roku masz bardzo dużo przedmiotów które możesz sama wybrać.