Co zrobić by uniknąć spadku libido oraz złych nastrojów po pigułkach? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Co zrobić by uniknąć spadku libido oraz złych nastrojów po pigułkach?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Co zrobić by uniknąć spadku libido oraz złych nastrojów po pigułkach?

Witam strasznie sie boję że będzie jak poprzednim razem  brałam pigułki anty.Midiana ale zrezygnowałam bo po nich seks zaczął mnie obrzydzać,miałam huśtawki nastrojów sama nie wiedziałam o co mi chodzi,nie miałam ochoty na seks.Jak tego uniknąć?W poniedziałek idę do ginekologa po receptę ponieważ gdy używamy prezerwatyw czuję pieczenie w środku a stosunek przerywany odpada bo nie chcę 2 dziecka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić by uniknąć spadku libido oraz złych nastrojów po pigułkach?

Niech lekarz dobrze dobierze tabletki - czytaj zrobi badania.

3

A może spirala?? mam kilka koleżanek które to mają, lekarze zakładają to kobietom które juz urodziły, zapytaj sie o taką metode antykoncepcji

4

Może zastrzyk??
Najlepiej jak lekarz wykona najpiewr wszystkie badania. Oczywiście powiedz mu o poprzednich pigułkach i prezerwatywach- są różne rodzaje pigułek, więc jeśli akurat te nie były trafione, to moze dobierze Ci tabletki o innych zawartościach hormonów. Odnośnie pigułek to w wielu przypadkach spada libido w trakcie ich brania

5

zastrzzyk to ponoc jest masakra. Konska dawka hormonów.A w razie złego samopoczucia nie można tego już cofnąc. Z tabletkami jest inaczej.
A spirala? litosci, dziewczyna ma 20 lat i na 90% nie rodziła.

6

oszukana20 napisał/a:

stosunek przerywany odpada bo nie chcę 2 dziecka

Chyba juz urodziła..

ASECURELLA - to tabletki bez recepty, które zażywa się razem z antykoncepcyjnymi, chronią wątrobę i nie powodują spadku libido wink

8

madamecharlotte napisał/a:

ASECURELLA - to tabletki bez recepty, które zażywa się razem z antykoncepcyjnymi, chronią wątrobę i nie powodują spadku libido wink

taaa, ten sam efekt jakby łykać witaminę c.
Pic na wodę, fotomontaż te tabletki.

9

Pytanie jest sensowne i chyba warto o tym mówić, bo dotyka to wiele kobiet, które czasem nawet o tym nie wiedzą. Jakoś sobie tłumaczą spadek komfortu kochania, bo mają stres w pracy, bo dzieci, bo coś tam, a tymczasem prawda może być bardziej biochemiczna.

Moja była miała spadek libido po plastrach Evra, czy coś takiego. Po odstawieniu plastrów odczuwalna zmiana nawilżenia i libido.

Właściwa odpowiedź? Chyba tylko sprawdzenie różnych pigułek by wybrać te najlepsze, reguł pewnie nie ma, każda kobieta jest inna, albo zmiana na inną metodę antykoncepcji, ale to chyba sama wiesz wink

w ASECURELLA jakoś nie wierzę, takie "suplementy diety" może coś pomogą, może nie zaszkodzą, albo to po prostu efekt placebo, nie wiem, ale chyba lepiej poszukać indywidualnie dobrej metody kontroli płodności niż brać jeszcze jedną pigułkę?

10

zrobić szczegółowe badania hormonalne- bo jeśli masz np. za wysoki progesteron, problem będzie sie tylko pogłębiał.-a o tym możesz nie wiedzieć.
ja odstawiłam tabletki w ogóle- i po nich poczułam , że żyję wreszcie...

11

heh ja biorę cilest 2 lata i niestety spadło libido mam zmienne nastroje płaczę za chwilę jest ok. miałam już dość tego mój ginekolog zamienił mi teraz tabl.na Diane nie wiem jak po nich będzie.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Co zrobić by uniknąć spadku libido oraz złych nastrojów po pigułkach?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024