Sukienka koloru nude- jaki kolor dodatków? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka koloru nude- jaki kolor dodatków?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Sukienka koloru nude- jaki kolor dodatków?

Teraz ja mam prośbę. Nigdy nie miałam do czynienia z takim kolorem - nude. Mam sukienkę i kompletnie nie wiem jakie dodatki do niej dobrac.
Czy zawsze buty muszą byc w tym samym kolorze co torebka?
Czy jeżeli kupię buty też w kolorze nude tylko jasniejszym to nie będzie nudno i mdło?
Jutro postaram się wstawic zdjęcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sukienka koloru nude- jaki kolor dodatków?

Juliette postaraj się wstawić zdjęcie sukienki.
Ja osobiście uwielbiam ten kolor wink buty kupiłabym też w kolorze nude (takim samym jak sukienka a nie jaśniejszym) i do tego jakąś wyrazistą torebkę w kolorze szafirowym np wink a coś z motywem pawich piór wink ja osobiście mam taką stylizację wink

Oczywiście makijaż >> pawie oko wink

3

Stylizacje ,,jednobarwne" są teraz bardzo modne. Wysmuklają sylwetkę. Można łączyć też różne odcienie tego samego koloru. Sukienka nude, beżowe buty i wielbłądzie czy karmelowe dodatki będą wyglądały bardzo elegancko wink Buty nie muszą być w tym samym kolorze, co torebka. Co więcej- nawet nie powinny być wink
Do takiej sukienki będą pasować zarówno dodatki lekko muśnięte kolorem, jak i te wyraziste: w kolorze strażackiej czerwieni, szafirowe, odcienie granatu.

4

gothka napisał/a:

Stylizacje ,,jednobarwne" są teraz bardzo modne. Wysmuklają sylwetkę. Można łączyć też różne odcienie tego samego koloru. Sukienka nude, beżowe buty i wielbłądzie czy karmelowe dodatki będą wyglądały bardzo elegancko wink Buty nie muszą być w tym samym kolorze, co torebka. Co więcej- nawet nie powinny być wink
Do takiej sukienki będą pasować zarówno dodatki lekko muśnięte kolorem, jak i te wyraziste: w kolorze strażackiej czerwieni, szafirowe, odcienie granatu.

popieram

5

Dziewczyny, po południu wstawię zdjęcie.
Mnie też się wydawało, że buty mogą być w tym samym odcieniu co sukienka, ale narzeczony zbił mnie z tropu, bo powiedział, że będzie mdło.
Tak myślałam o wysokich szpilkach beżowych (już mam nawet upatrzone) i do tego granatowa lub habrowa kopertówka. Co o tym myślicie?
Bo jeśli nie kopertówka, to jaka inna torebka będzie pasować?
Idę na wesele i chciałabym wyglądać powalająco w sensie pozytywnym;)
Dziękuję za dotychczasowe rady.

6

Oto sukienka: http://img545.imageshack.us/img545/9485/dsc02222g.jpg

A buty mają zblizony kolor:
http://img685.imageshack.us/img685/6893/99577797.jpg

7

Juliette całkowicie Cie popieram w wyborze wink
Sukienka jest śliczna i dzięki koronce- zdobna więc torebkę bym kupiła prostą klasyczną (oczywiście kopertówkę) w kolorze granatu bądź szafiru wink
Z dodatków wybrałabym "mocną" bronsoletkę (nie delikatną ) w kolorze torebki.

p.s. gdzie kupiłaś sukienkę? tongue;)

8

Sukienka jest bardzo ładna:) i te buty idealnie będą pasowac i wcale nie będzie nudno ani mdło bo koronka na sukience i te zakładki są już jakimś "dodatkiem", co sprawia że sukienka będzie rzucac sie w oczy:)
Swoją drogą, gdzie kupiłaś tą sukienkę? tongue
Ja też wybieram się na wesele ale nadal nie mam sukienki:(
Dziś przymierzałam jedną taką, krój podobny do Twojej, gładka a na biuście miała 3 zakładki skośne, w kolorze takim jaki masz Ty, no może ciut ciemniejszy odcień:)
Podobała mi się ale postanowiłam że się jeszcze zastanowię. I też myślałam nad butami, że kupię do tej sukienki jasne kremowe czółenka:)

9

Kurczę, dziewczyny, bardzo mi miło wink
Dziękuję Wam bardzo wink
Mieszkam w małym mieście i u nas nie a zbytniego wyboru, albo bazarek albo jakieś małe galerie.
I tą właśnie kupiłam w takiej małej galerii wink

Wesele jest w październiku i chciałabym kupić jeszcze jakąś marynarkę.
Jeżeli znajdę granatową + granatowa kopertówka, to będzie dobrze?
Bo jeżeli nie, to będę musiała kupić czarną marynarkę....

10

Sukienka jest świetna. Naprawdę ładna smile. Ale czy obcas przy butach nie jest za wysoki?? Nie wiadomo czy będzie ci się dobrze tańczyło w takich butach.
Ale wracając do pytania, taki zestaw pasuje. Też jestem za tym, żebyś kupiła sobie bransoletkę w kolorze torebki. A jeśli chodzi o kolor torebki, to byłabym za szafirowym. Albo amarantowym, żeby nie było mdło smile. Granat też może być

11

mam już takie szpilki i sa wygodne wink

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka koloru nude- jaki kolor dodatków?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024