Wolontariat w szkole Podstawowej - opłaca się isc?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Wolontariat w szkole Podstawowej - opłaca się isc??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wolontariat w szkole Podstawowej - opłaca się isc??

Studiuje Pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną, koleżanka dała mi propozycję abyśmy we dwie odbyły wolontariat w szkole, ona ma tam teraz praktyki i właśnie Pani Dyrektor wyszła z taka inicjatywą.

Z jednej strony myślę że później będzie to dosc przydatne w szukaniu pracy ale czy rzeczywiście?? Czy opłaca się czy to jednak strata czasu??

Proszę napiszcie swoją opinię, będę bardzo wdzięczna bo sama nie wiem czy się zgodzic??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wolontariat w szkole Podstawowej - opłaca się isc??

Oczywiście, że opłaca się! Wg mnie to rewelacyjna propozycja. Podejrzewam, że jako studentka masz na to czas. Później tego czasu już nigdy mieć nie będziesz, chyba, że jako bezrobotna. Każde doświadczenie jest przydatne - głównie w szukaniu pracy, ale również w życiu - rozwijasz się, zaczynasz inaczej patrzeć na pewne rzeczy, sprawdzasz jakie masz mocne, a jakie słabe strony.

Dziewczyno, absolwentów Twojego kierunku jest na pęczki. Jak chcesz później znaleźć pracę w zawodzie? Czym zamierzasz pokonać rywali? Liczy się doświadczenie, chęć rozwijania się, zaangażowanie. Taki wolontariat w CV zapewnia Ci te wszystkie rzeczy jednocześnie. Nad czym Ty się zastanawiasz?

3

ja też jestem jak najbardziej za! poza tymi korzyściami, które wymieniła vinnga to uważam że wolontariat jest niezwykle cennym doświadczeniem. uwrażliwia człowieka, uczy pokory i zmienia spojrzenie na świat. sama przez 3 lata pracowałam z niepełnosprawnymi i nauczyłam się niezwykle dużo.

4

dziękuje wam za odpowiedzi:) Teraz zdecyduje się na wolontariat na 100%.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Wolontariat w szkole Podstawowej - opłaca się isc??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024