Witam. Mam pytanie odnośnie linii Wizzair. Wydrukowałam karte pokładową i niestety nie widnieje na niej Kod Kreskowy (kod potwierdzenia) nie wiem czy to stanowi jakiś problem ???
2 2011-12-29 21:29:02 Ostatnio edytowany przez maugosha (2011-12-29 21:52:55)
Sama wydrukowalas karte pokladowa? no i co, nie mialas problemu ?
Tak, karte mozna samemu wydrukowac jesli sie wybiera opcja "odprawa online". Kod musi byc bo sie go na lotnisku skanuje. Normalnie karta ma kod. Jestes pewna ze dobra strone wydrukowalas?
Sadie ja wiem ze jest taka obcja ja tylko chce wiedziec czy to dziala, bo sama nie mialam odwagi sprobowac
:)A ty probowalas tego ?
Wiele razy To proste. Lecialam teraz na swieta do domu wlasnie z WizzAir i w obie strony drukowalam karty sama
to moze ja sprobuje tez .... i jak wydrukujesz to musi byc kod kreskowy? wygladaja podobnie jak te na lotnisku co sie dostaje? no ja taki tchurz jestem ze cos - a czasem mozna zaoszczedzic sobie stanie w kolejce do odprawy
Kod kreskowy jest na pierwszej stronie. Tam gdzie sa dane pasazera, numer lotu data i godzina itd. W kazdym razie powinien byc. W WizzAir zawsze jest. Jak to jest z innymi liniami lotniczymi to nie bardzo wiem bo z nich nie korzystam.
JAk masz karte wydrukowana w domu to na lotnisku juz nic nie dostajesz. Tylko na jednej kopi ci naklejaja naklejke zes sie odprawila, numer bagazu itd. Potem jedna kopia jest dla ciebie a jedna dla personelu lotniska.
Sadie
tez wizzairem latam ale taka mozliwosc web check-in mamy tu niedawna
naprawde? Wydawalo mi sie ze wszyscy ja maja w tym samym czasie. Nie wiedzialam ze sa takie roznice. Skad latasz jesli mozna spytac?
Ze Szwecji ... chyba od tego lata maja .. albo ja sie dobpiero w lato o tym doczytalam wcale bym sie nie zdziwila bo ja slepa czasem jestem ...ale jak lecialam ostatnio to zauwazylam , no i taniej tez jest jak sie "inchecka" samemu bo tak to wizzair pobiera opalty za wszystko, chodz czlowiek wszystko sam robi, bo u nas to tylko przez net mozna zakupic i zabokowac bilet