Brak Kodu Kreskowego na karcie pokładowej Wizzair - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Brak Kodu Kreskowego na karcie pokładowej Wizzair

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Brak Kodu Kreskowego na karcie pokładowej Wizzair

Witam. Mam pytanie odnośnie linii Wizzair. Wydrukowałam karte pokładową i niestety nie widnieje na niej Kod Kreskowy (kod potwierdzenia) nie wiem czy to stanowi jakiś problem ???

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez maugosha (2011-12-29 21:52:55)

Odp: Brak Kodu Kreskowego na karcie pokładowej Wizzair

Sama wydrukowalas karte pokladowa? no i co, nie mialas problemu ?

3

Tak, karte mozna samemu wydrukowac jesli sie wybiera opcja "odprawa online". Kod musi byc bo sie go na lotnisku skanuje. Normalnie karta ma kod. Jestes pewna ze dobra strone wydrukowalas?

4

Sadie ja wiem ze jest taka obcja wink  ja tylko chce  wiedziec  czy to dziala, bo sama nie mialam odwagi sprobowac wink :)A ty  probowalas tego ?

5

Wiele razy smile To proste. Lecialam teraz na swieta do domu wlasnie z WizzAir i w obie strony drukowalam karty sama

6

to moze ja  sprobuje tez wink .... i jak wydrukujesz to musi byc kod kreskowy? wygladaja podobnie jak te na lotnisku co sie dostaje? no ja  taki tchurz jestem ze cos - a czasem mozna zaoszczedzic sobie  stanie w kolejce do odprawy wink smile

7

Kod kreskowy jest na pierwszej stronie. Tam gdzie sa dane pasazera, numer lotu data i godzina itd. W kazdym razie powinien byc. W WizzAir zawsze jest. Jak to jest z innymi liniami lotniczymi to nie bardzo wiem bo z nich nie korzystam.
JAk masz karte wydrukowana w domu to na lotnisku juz nic nie dostajesz. Tylko na jednej kopi ci naklejaja naklejke zes sie odprawila, numer bagazu itd. Potem jedna kopia jest dla ciebie a jedna dla personelu lotniska.

8

Sadie http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif
tez  wizzairem latam ale taka mozliwosc web check-in  mamy tu  niedawna smile

9

naprawde? Wydawalo mi sie ze wszyscy ja maja w tym samym czasie. smile Nie wiedzialam ze sa takie roznice. Skad latasz jesli mozna spytac? smile

10

Ze Szwecji ... chyba od tego lata maja .. albo ja sie  dobpiero  w lato o tym doczytalam wink wcale  bym sie nie zdziwila  bo ja  slepa czasem jestem ...ale jak lecialam ostatnio to zauwazylam , no i taniej  tez jest  jak sie "inchecka" samemu  bo tak  to wizzair pobiera opalty za wszystko,  chodz  czlowiek wszystko sam robi, bo u nas  to tylko przez net mozna zakupic i zabokowac bilet smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Brak Kodu Kreskowego na karcie pokładowej Wizzair

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024