jak go ośmielić i przyciągnąć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » jak go ośmielić i przyciągnąć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: jak go ośmielić i przyciągnąć?

Ponad pół roku temu poznałam bardzo miłego i bardzo inteligentnego faceta. Czuję że mu na mnie zależy, bo nie daje mi o sobie zapomnieć i czasem coś miłego napisze, co utwierdza mnie że tak jest . Nie spotykamy się bo nie możemy i nie powinniśmy, ale wymieniamy korespondencję, czasem jakiś miły sms, czasem gg. Naszą znajomośc można byłby zaliczyć do takiego niewinnego flirtu. Lecz ja zaangażowałam się emocjonalnie i mam na jego punkcie delikatnie mówiąc "lekkiego bzika" i nie jest mi łatwo zrezygnować i zapomnieć o nim. Bardzo go lubię, jestem nim zafascynowana, tęsknię za nim. Czasem przekazujemy sobie jakieś drobiazgi przez pośredników, by sprawić sobie wzajemnie drobną radość.

Nie mogę mu powiedziec wielu rzeczy, bo nie jestesmy na żadnej zażyłej stopie. Problem polega na tym, że wciąz mam wrażenie że on może chciałby czegoś więcej ale nie ma śmiałości zrobić kroku naprzód. Ja uganiam się za nim dając mu wiele do zrozumienia, ale on udaje że nie dociera to do niego. Miewam chwile zwątpienia że nic z tego nie będzie, bo on potrafi długo sie nie odzywać a potem znów przez jakiś czas potrafi być taki miły, że znów wszystko we mnie odżywa na nowo. Nie wiem po co to robi ani czego ode mnie chce. Może boi się zaangażowania? Jak sprawić, by to on pierwszy wyszedł z jakąkolwiek propozycją? jak dowiedzieć się czy mu na mnie zależy nie pytając o to wprost? Jak sprawić by dostał takiego bzika jak ja?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak go ośmielić i przyciągnąć?

Jakbym czytała swoja historie.:)... Z tym, ze my sie spotykamy. w sumie to jestesmy para, poki co z bardzo krotkim stazem, ale On tez jest bardzo zamkniety, a ja nie wiem jak go otworzyc. Ja nie odpowiem na Twoje pytania astar, ale chetnie sie do nich dołacze.;)

3

a dlaczego nie możecie się spotkać?

4

Wiedziałam, że to pytanie padnie prędzej czy później CookieBitch. smile

To zbyt skomplikowane, by o tym opowiedzieć i wolałabym nie zagłębiać się w szczegóły. Widywaliśmy się latem codziennie ale zawsze wśród ludzi, więc sama rozumiesz..... wszyscy słuchali i wszyscy patrzyli, i założę się że mieli nas już na językach. Mogliśmy rozmawiać tylko na przyziemne tematy, ale nigdy o tym czy coś nas łączy, i czy chcemy by coś nas łączyło. Oczywiście możemy się spotkać, gdy tego oboje zapragniemy bo mieszkamy bardzo blisko siebie. Ale....móc a chcieć to duża różnica.......po pierwsze myślę, że on boi się spotkania sam na sam ze mną, bo nie chce się zaangażować. Podjął jakiś czas temu nieśmiałą próbę. Nie powiedział mi wprost, że chce się spotkać, ale coś w stylu "Mogę mieć czas wolny od godz....." Zanim to przeczytałam, było już dawno po tym czasie. i nie spotkaliśmy się. Więcej propozycji już nie usłyszałam o spotkaniu sam na sam. Za to ostatnio napisałam mu że chcę od niego więcej niz mi daje. Chyba zadałam mu tymi słowami nie lada zajawkę, bo juz parę dni milczy jak zaklęty. Powiem tylko tyle, że nie powinniśmy się spotykać z wielu powodów i rozum podpowiada na NIE. Ale co mam poradzić na to, że za nim tęsknię i tego chcę.

5 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-01-05 10:40:48)

Czy ten Kolega ma dziewczyne ? Moze to jest Powiazane Poczekaj Odezwie Sie Jak Zalezy na Tobie smile

I Nie Proponuje  Mu Niczego Bo Zle Odbierze  smile

6

Skomplikowane to wszystko,z jednej strony chcesz się do Niego zbliżyć,z drugiej rozsądek podpowiada że to nie możliwe.
Astar,sama musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czego tak naprawdę chcesz,czy postawić wszystko na jedną szalę i powiedzieć Mu co do Niego czujesz,czy ciągnąć to tak dalej i żyć złudzeniami.
Śledziłam Twoje wypowiedzi na innych wątkach i wiem że miotasz się już tak przez długi okres czasu,jak długo dasz jeszcze radę to tak ciągnąć?

7

Jestem baaaaaarrrrrdzoooo cierpliwą kobietą, więc czekam sobie i im dłużej czekam tym bardziej go chcę.

Myślałam, że jeśli nie będę go widywać, to jakos mi minie. Ale niestety, nic z tego. Zobaczyłam go przez chwilę niedawno i zamieniłam z nim na osobności kilka słów, nawet niewinnie cmoknęłam na odchodne i wiem że to jest ten na którym mi zależy. Nie chciałabym pierwsza wychodzić z żadnymi propozycjami, bo to musi wypłynąć od niego. Co za pech że serce wybrało takiego akurat faceta.

pozdrawiam

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » jak go ośmielić i przyciągnąć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024