Stara milosc nie rdzewieje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Stara milosc nie rdzewieje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Stara milosc nie rdzewieje

Witajcie smile

Od pewnego czasu borykam sie z pewnym sercowym problemem. 4 lata temu zakochala sie we mnie dziewczyna, niestety nie wiedziala ze ja to ja(internet). Gdy juz bylo za pozno zdalem sobie sprawe ze ja tez cos czuje do niej.
Czas lecial ja powoli o tym zapomnialem, az rok temu natknalem sie na nia na dyskotece. Byla wtedy w zwiazku. Pare miesiecy temu po raz kolejny sie spotkalismy i nawet tanczylismy razem, oboje dobrze podpici. Dostrzeglem podczas tego 10 min tanca radosc w jej oczach, i promienny usmiech na twarzy. Gdy chciala odpoczac, ja ukradkiem wyszedlem z klubu w kierunku domu, bo czulem ze coraz bardziej alkohol zaczyna na mnie dzialac, liczylem ze to nie nasze ostatnie spotkanie. Niestety kolejny raz nie dala sie poprosic do tanca, odmowila mi twierdzac ze nie ma ochoty tanczyc tego wieczoru. Nie wiem czy traktowac to jako kosz z jej strony, czy jako co?
Od pol roku nigdzie sie na nia nie natknalem hmm Pozostaje mi jedna mozliwosc czyli portal spolecznosciowy, lecz nie chce znow czegos ciagnac przez internet, chce byc wreszcie autentyczny, namacalny.
Od 4 lat zwalczylem w pewnym stopniu swa niesmialosc, w koncu czuje sie dobrze w swej skorze, lecz nadal brak mi odwagi co do tej jednej kobiety. Oniesmiela mnie. Mysle o niej dniami i nocami. I wszystkie pomysly wydaja mi sie bezsensowne...

Drogie Panie poradzcie mi cos, czy wg was dobrym pomyslem byloby napisanie do niej z wykorzystaniem internetu?
Czy nadal mam czekac az gdzies sie spotkamy? Czas uplywa, a nie chce by ktos mi ja zgarnal sprzed nosa, dla mnie mogla by ona byc nawet matka moich dzieci, tak bardzo darze ja uczuciem.
Lecz strach przed upokorzeniem, porazka mnie paralizuje...

Z gory dziekuje za wszelka pomoc smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stara milosc nie rdzewieje

Mam troche doswiadczenia z takimi internetowymi zwiazkami i nie wiem czemu ale zawsze mialam do nich pecha... Ludzie w sieci pisza i zachowuja sie inaczej niz tak naprawde w rzeczywistosci, maja dwie osobowosci.
Ja bym ci radzila jednak napisac do niej na tym portalu bo to jedyny i szybki sposob na kontakt z nia, umowic sie na spotkanie i wtedy bys ja naprawde poznal.. Nawet przez ten taniec nie zdarzyliscie sie poznac w rzeczywistosci, a moze ma inny charakter niz ci sie wydaje, moze nie jest tak ideala jak sadzisz.

3

Ja sądzę, że powinno się kogoś znać, zanim się będzie miało z tym kimś dzieci. A jeśli nie wiesz, co ona myśli ani jak się do niej zbliżyć, to chyba o znaniu tu nie mówimy. Nie mylisz jej ze swoimi wyobrażeniami?

4

Daj sobie z nią spokój. Na pewno sobie już znalazła faceta. Ja bym nie chciała żeby ktoś z przed x czasu zawracał mi swoją osobą głowę.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Stara milosc nie rdzewieje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024