Witam,proszę o radę.
mam sukienkę koloru koralowego,przód sukienki ładnie ozdobiony z tego samego materialu, żakiecik biały,mam pytanie czy mogę ubrać srebrne sandałki, kolczyki i łańcuszek, noi torebkę też srebrną, czy lepiej czarny? i jaki makijaż z cieniami koralowymi czy sama kredka wystarczy? Jestem blondynką o niebieskich oczach, cera średnio opalona.Pozdrawiam.
1 2011-09-03 19:47:40 Ostatnio edytowany przez agnieszka.stabrawa (2011-09-03 19:51:40)
może wstaw zdjęcie sukienki?
Wtedy na pewno postaram się pomóc.
Tak wstaw fotko tej sukienki ale myślę,ze dodatki chyba coś czarnego niż srebne.
Witam, jak dodaje sie zdjecia na ta stronkę bo nie wiem, a dopiero się uczę, pozdrawiam
Agnieszko,najpierw zdjęcia musisz wrzucic na jakiś folder.
Dokładne instrukcje tutaj: http://www.netkobiety.pl/t17060.html
Czekamy na zdjęcia,ponieważ nie potrafię sobie wyobrazić co to za kolor,ani tym bardziej doradzić dodatków tak zupełnie w ciemno:)
To mianowicie kolor czerwieni choc dla mnie bardziej w pomarancz wpada jesli jest odcieniem tym jasniejszym. Srebne dodatki owsze pasuja tu jednak jak dla mnie fajnie by sie komponowaly dodatki biale lub czarne ![]()
Agnieszko, jeżeli masz problem ze wstawieniem zdjęcia, to wyślij mi na e-maila postaram się pomóc.
Srebrne dodatki jak najbardziej pasują do koralowej sukienki. Możesz też wybrać czarne albo nude.
Biały żakiecik też będzie pasował, ale to zależy od jego kroju.
Możesz do tej sukienki założyć buciki w kolorze nude, do tego torebkę w tym samym kolorze i ten biały żakiet. Ewentualnie jeszcze srebrne kolczyki.
Jeśli chodzi o makijaż, to oczy oczywiście smoky eyes- szary, a usta możesz pomalować koralową szminką lub błyszczykiem
. Ładnie będą się komponowały z sukienką.