Co o tym myślicie? Płaszcz na październik - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Co o tym myślicie? Płaszcz na październik

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Co o tym myślicie? Płaszcz na październik

Znalazłam nawet fajny płaszcz na allegro, w sumie jest za 30 dychy, więc tanio. Ewentualnie kup teraz za 45 i tak się zastanawiam, doradźcie. Jak waszym zdaniem wygląda na zdjęciu? Dziewczyna napisała,że jest pozaciągany trochę ale w sumie chciałam go tak na październik, listopad potem już jest zimno. Co o nim myślicie http://allegro.pl/plaszcz-plaszczyk-bialy-mega-okazja-tanio-i1802468826.html           W sumie białego jeszcze nigdy nie miałam, zawsze jakieś mniej rzucające się w oczy kolory.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym myślicie? Płaszcz na październik

Jak dla mnie jest ok ten płaszczyk. Pozdrawiam udanego zakupu.

3

Płaszczyk ładny,podoba mi się,tylko,że wolałabym w ciemniejszym kolorze,bo ja nie lubię białych rzeczy.. Będziesz musiała uważać na każdym kroku,żeby sobie go nie pobrudzic,a wiadomo jak to jesienią,pogoda zmienna. Bardziej ubierała bym go "odświętnie" ,a nie na codzień.

4

ładny płaszcz,ale tak jak koleżanka pisze, biały to bardzo brudzący kolor.
Albo będziesz musiała go często prać, albo nosić tylko od święta.

5

Płaszczyk naprawdę ładny, ale biały kolor nie jest zbyt praktyczny. Wiem, bo sama kupiłam sobie niedawno białą kurtkę tongue. Muszę ją co chwilę prac, nie mogę zakładać do niej kolorowych chust, bo farbują. Ale jest śliczna smile.
Płaszcz też będzie ci się szybko brudził. Nawet przez deszcz mogą się na nim zrobić nieestetyczne smugi.

6

zgadzam sie z Jolcia i pozostałymi forumowiczkami tongue

na pewno nie na deszczowe dni

7

Biały lub kremowy szybko się ubrudzi i widać na nim każdą kroplę deszczu,ale sam wygląd jest bardzo fajny,pasuje do wielu rzeczy. Jednak na przyszłość kupiłabym coś w ciemniejszych kolorach.

8 Ostatnio edytowany przez huanita (2011-09-08 09:27:52)

wiesz mam bardzo ,bardzo podobny oczywiście również biały(niemal identyczny i tej samej firmy co ten tutaj http://szafa.pl/c5414500-super-plaszczyk-zara.html ,rożni się guzikami i mój jest dłuższy taki za pupę) i jestem z niego cholernie zadowolona,co tam że się szybko brudzi ,trudno ,ja jestem za noszeniem jesienią jasnych barw ,wystarczy  że pogodna jest dołująca wiec chociaż jasnymi ubraniami warto poprawiać sobie humor,ja do swojego płaszczyka zakładam sexi kozaczki,leginsy i czuje się bosko:) wiec jeśli o mnie chodzi jestem na TAK:)))

9

Ja także nie widzę żadnych "ale",płaszczyk bardzo mi się podoba. Jeżeli będziesz w miarę ostrożna,to z pewnością nie ubrudzi się tak szybko. Dobry wybór:)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Co o tym myślicie? Płaszcz na październik

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024