Sprzedaż ubrań :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sprzedaż ubrań :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Sprzedaż ubrań :)

Hej.

Czy sprzedajecie czasem jakieś ubrania, które do Was nie pasują lub się np. znudzą???
Ja mam właśnie bardzo dużo takich ubrań i chciałabym je sprzedać, żeby mieć pieniądze na nastepne. Jednak nie znam się za bardzo jak można coś sprzedać, na jakich stronkach internetowych itp.
Próbowałam już na allegro ale nie udało mi się mam nowe konto, żadnych komentarzy, transakcji i może nie jestem zbyt wiarygodna. Ludzie najczęściej wybierają tych którzy już są dłużej w tym.

macie jakieś porady jak można coś sprzedać w sieci????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sprzedaż ubrań :)

Napiszę Ci na maila gdzie możesz sprzedać ,bo tu chyba nie można na forum pisać stron smile

3

jeżeli byłaby możliwość Lidka - też bym poprosiła smile.

4

Ok. Ale mam prośbę żebyś na tego e-maila wysłała co teraz wpisałam bop tamten niestety jest nieaktualny.

5 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-07-27 14:47:43)

ja uwielbiam chodzić po second handach! Wygrzebuje naprawdę fajne cacka! Przekonaj się sama wejdź może spodoba ci się coś. Wejdź spam wpisz spam a jedna z moich rzeczy będzie na początku wyszukanej strony!

6

Ja sprzedaję, ale nie na ALL:P jakoś mnie ta strona nie kręci:P

7

Kliknij na stronę ibutik.pl tam jest fajna oferta myślę że, dla Ciebie na początek wystarczy sama tam zamawiam co jakiś czas i jest ok ale i też musisz uważać.

8

Jeżeli chodzi o zakup ubrań,to ja z kolei uwielbiam sklepy internetowe. Bardzo duży wybór i niskie ceny. W końcu o to właśnie chodzi.

ja sprzedałam kilka ubrań na allegro, co prawda nie mam świerzutkiego konta ale też nie jakoś bardzo dużo komentarzy. niestety nie da się tam zarobić na ciuchu. najczęsciej sprzedaję nowe ubrania - nietrafiony rozmiar albo prezent, albo takie które tylko kilka razy użyłam. niestety allegro to kopalnia okazji, i sprzedaję często ubrania po to żeby się ich pozbyć a nie zarobić,
nie myślałaś o tym żeby trochę przerobić ubranie które juz ci się nie podoba?
ostatnio przeglądając szafę sprzedałam koszulę - prezent który zupełnie mi się nie podobał - od teściowej..... ale za to sukienkę w której byłam tylko raz - skróciłam, dodałam pasek i znów w niej chodzę, kilka czarnych ubrań które wyblakły zafarbowałam i odzyskały świeżość, znowu są ładne.
odgrzebałam stare buty - i na razie się zastanawiam co z nimi zrobić.
znalazłam bluzkę z marszczeniami modną jakieś dziesięć lat temu, biała - odświeżyłam i jest śliczna, znów modna.
jedną sukienkę i spódnicę (za duże) dałam koleżance
także nie zawsze trzeba sprzedawać, trochę pomysłowości dziewczyny i stare ubrania wyglądają jak nowe!! smile

10 Ostatnio edytowany przez vinnga (2014-07-23 11:37:38)

allegro, vinted i te inne portale które umożliwiają nam sprzedaż są chyba najlepszym wyjściem. Ja mam kilka ulubionych sklepów na allegro np SPAM już od dawna kupuję u nich i jestem zadowolona. Teraz więcej znajdziemy w sieci niż w normalnych sklepach.

11

ja sprzedawalam na tablicy i vinted
najlepiej jak sa ladne zdjecia. jesli to ubran to na kims. niskie ceny i atrakcyjna oferta np promocje lub gratisy

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sprzedaż ubrań :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024