Czy poprosić faceta o nr tel? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy poprosić faceta o nr tel?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy poprosić faceta o nr tel?

Od jakiegoś czasu pewien kolega podoba mi sie nie zeby tam zaraz w nim sie zakochalam na zabój poprostu od tak. Ostatnio rzucił sugestie ze gdyby miał mój nr tel to byśmy sie zdzwonili czy cos. Nie zajarzyłam jego sugestii od razu ze chce mój numer. Czy nie będzie nietaktem jeśli to ja poproszę teraz o jego nr tel. Tym bardziej ze znam go tylko tyle ze przez pracę bo wpada jako klient do sklepu robić jakieś zakupy czy cos w tym stylu..nieraz to nawet po po kilka razy za jakąś rzeczą podczas mojej zmiany bynajmniej. .  Nie chce wyjść na jakąś dziwaczkę czy cos ale niestety juz niedługo kończę pracę w tym sklepie wiec wszelki kontakt sie zapewne urwie z tym środowiskiem. Takż czyż wypada poprosić go o nr tel.?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy poprosić faceta o nr tel?

Ja bym poprosila, a co Ci szkodzi?:) nic nie tracisz, a możesz zyskać tym bardziej, że sam Ci już zasugerował, że gdyby miał Twój numer, to by zadzownił, napisał.

3

Możesz mu równie dobrze dać swój numer teraz. Żaden nietakt.

4

Fajna sytuacja :-) 

Ja bym poczekała,ale dawała sygnały że on mi się podoba...sugerowała subtelnie-to gra słów a jak poprosisz o tel też tragedii nie bedzie :-)

To jest takie piękne jak ludzie czują podobne do siebie fluidy i zachowują sie czasami jak małe dzieciaki ;-) To jest takie wolne,lekkie...

5

Hehe...przyomniała mi sie moja dziwaczna sytuacja jak facet mnie podrywał ale dostał kosza i to przez duze K podrywał mnie na mój tyłeczek :-)  Powiedział że natura wyposarzyła mnie w piękną pupę co mnie zamurowało...wiem ze podobam sie mezczyzną ale coś takiego usłyszec to dla mnie przekreślenie dalszej gry czy budzącej się do życia wspaniałej relacji z ktorej mogło by coś wyniknąć :-)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy poprosić faceta o nr tel?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024