Czy można zeszlifować zęby? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy można zeszlifować zęby?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy można zeszlifować zęby?

Ostatnio się właśnie nad tym zastanawiałam. Moje dwie jedynki są wysunięte i dłuższe niż pozostałe zęby, dla porównania można powiedzieć, że jak u królika:D Może trochę przesadziłam, bo nie wygląda to źle, też nie mam z tego powodu kompleksów, ale jestem ciekawa czy mogłąbym spiłować te zęby tak, żeby były równe z pozostałymi? I czy to w niczym by nie przeszkadzało? Jeśli idzie takie coś zrobić, to ile takie coż może kosztować?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy można zeszlifować zęby?

Najlepiej skonsultować to ze stomatologiem.
Z tego co mi wiadomo, to szlifuje się zęby, zmniejsza ich objętość, nadaje kształt, aby przygotować je do jakichś innych zabiegów upiększających, albo coś. 
A co do wysuniętych zębów, to tą wadę koryguje aparat smile

3

Jak są wysunięte to jedynie aparat, a długość można chyba zeszlifować.

4

długość można zeszlifować sama kiedyś poddałam się takiemu zabiegowi gdyż miałam te jedynki też dłuższe ,nie spiłowali co prawda do idealnej równości ale to dlatego że już więcej się nie dało żeby nie uszkodzić tych jedynek jednak i tak jestem zadowolona z efektu:)

5

Jak najbardziej można szlifować/piłować zęby, też kiedyś miałam 'skracane' jedynki smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy można zeszlifować zęby?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024