Temat: Mleczko do demakijażu cera naczynkowa Zjaja PhytoAktiv

Mleczko do demakijażu cera naczynkowa Zjaja PhytoAktiv

Opis producenta:

Mleczko do cery z problemami naczynkowymi. Bardzo przyjemne w użyciu, nie zostawia na skórze tłustej warstwy, dobrze zmywa makijaż, nadaje twarzy ładny, równy koloryt.
Cena: ok.6.50 zł /200 ml

Moja opinia:

Rewelacyjne mleczko, doskonale zmywa makijaż (nawet bardzo mocny). Pozostawia uczucie lekkości.
Dodatko plus: super cena. Polecam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mleczko do demakijażu cera naczynkowa Zjaja PhytoAktiv

kosmetyczka powiedziala mi ze do cery wrazliwej i naczynkowej najlepsze sa plyny do demakijazu a nie jakies mleczka ::P

3

Również jestem zdania, że do cery naczynkowej lepiej stosować inne preparaty, szczególnie polecam płyn micelarny AA. Dobrze usuwa makijaż a dodatkowo nie trzeba po nim myć buzi. Po jego zastosowaniu można np zastosować krem na noc do cery naczynkowej. Ja tak robię i jestem bardzo zadowolona z efektów:)

4

Kupiłam to mleczko w zestawie z tonikiem do twarzy. Faktycznie jest nietłuste, ogólnie ok, tylko podrażnia mi skórę. Właśnie mleczko bardziej niż tonik.

5

ja tylko chciałam  wtrącić jeden wątek jeśli chodzi o demakijaż skóry po zabiegach fotoodmładzania, po laserach, solarium itd doradzam kosmetyki Murier od niedawna je stosuje testuje i na prawdę są warte swojej ceny! to pierwsze kosmetyki w Polsce które koją skórę po tych zabiegach.

6

Do mojego rodzaju cery zdecydowanie lepiej sprawdza się płyn do demakijażu niż mleczko,w sumie to do tej pory jeszcze go nie używałam,np płyn micelarny nie jest drogi a bardzo dobry i nie podrażnia cery naczynkowej.