Pozytywna nutka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Pozytywna nutka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Pozytywna nutka

Jak wiemy muzyka ma wielki wpływ na nasze myśli. Gdy słuchamy smutnych kawałków automatycznie robi nam sie smutno, gdy słuchamy optymistycznych i energicznych piosenek chcemy skakać z radości.

Może więc podzielimy się swoimi pozytywnymi piosenkami które dodadzą nam sił w ciężkich chwilach ?
Ja obecnie przechodzę teraz bardzo trudny okres i szukam pocieszenia nawet w takich drobiazgach... Uprzejmie prosze o ciekawe i godne polecenia tytuły smile

Ja podam jedna nutkę która mnie w miły sposób nastraja:

One Republic - "Good life"

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pozytywna nutka

Pierwsze co mi przyszło do głowy: " I feel good" i "Don't worry, be happy" big_smile

3

Lindsey Ray - You make me happy  big_smile

4

Enjoy - piosenka śliczna, ale bardziej chodziło mi o piosenki które mówią o szczęściu tym bez "miłości" i bez tej drugiej osoby. Piosenki o sile własnej osoby, szcześciu w życiu, pieknej pogodzie... czymś wesołym, czymś pięknym... A zdecydowanie coś w stylu "You make me happy" mnie przygnębia osobiście wink

Mimo to innym z pewnością się spodoba ! smile

5 Ostatnio edytowany przez soledad77 (2011-08-27 22:27:24)

Myslovitz- "Acidland"
Pare lat temu ,sluchajac tej piosenki,wierzylam,ze ze wszystkim dam sobie rade,pomagala mi w trudnych momentach.Teraz znowy jestem na zyciowym zakrecie i dzieki netkobietom jakos sobie radze .Dziekuje

6

Anita Lipnicka "Moje oczy są zielone"
Andrzej Piaseczny "Wszystko trzeba przeżyć"
Proste słowa, prosty przekaz, a jaka siła big_smile

7

soledad77 - fajna piosenka. Myslovitz ma taką samą po polsku ale zdecydowanie podoba mi się ta angielska...

panna_m  - "Moje oczy są zielone" Anity- bardzo fajna piosenka smile taka troszkę na pograniczu smutnej (ponieważ melodia taka wolniejsza) ale tekst jest pozytywny. Dobry wybór smile
Piasek - jest to ciekawa i pozytywna piosenka... ale nie wiem czy poprawiłaby mi humor smile aczkolwiek Ok ! smile

Ja jeszcze dołącze fajną piosenkę (taka z pozytywną nutką w tle!)
Eddy Grant - I don't wanna dance smile

8

http://www.youtube.com/watch?v=ix54Zv6yPH8
Strasznie lubię tę piosnkę, zawsze mnie stawia na nogi! smile
Słyszę taki radosny uśmiech w głosie Piaska, kocham go big_smile

A tą piosenkę co poleciłeś także bardzo lubię i teledysk!

9

a sluchacie zespolu Raz Dwa Trzy?"I tak warto zyc" i "Jutro mozemy byc szczesliwi"
a tak z hiszpanska nutka zaproponuje zespol Macaco- "Moving"

10

Sylwia Grzeszczak "Małe rzeczy"
Enej "Radio hello"

Przykładowo te piosenki wprawiają mnie w miły nastrój smile.

11 Ostatnio edytowany przez młody-stary (2011-10-31 04:06:49)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Pozytywna nutka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024