marzy mi sie przygoda, ale jestem w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » marzy mi sie przygoda, ale jestem w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 33 ]

1

Temat: marzy mi sie przygoda, ale jestem w związku

Mam problem i wlasnie szukam kobiet,które mogły by mi moze doradzi i troszke podpowiedziec byla bym bardzo bardzo wdzieczna.No wiec ja jestem zwiazku nie wiem jeszcze jak to sie potoczy ale jestem juz z moim facetem 2,5roku a znamy sie od ponad 3 lat.Miedzy nami ukalada sie szczerze mowiac tak sobie on jest ciagle ze mnie nie zadowolony ma do mnie ciagle pretensje nawet jak on cos zrobi czy powie bardzo zle slowa,ktore mnie uraza nawet mnie nie przeprosi ale szuka pretekstu ze to ja jestem wszystkiemu winnna itp itd.Ciagle powtarza,ze jestem za chuda (a tak poza tym waze 58 kg na 171cm wzrosu) a moj brzuch okresla jako ''dolina rozpudy''.U mnie w miejscowosci,ktorej mieszkam zobaczylam faceta starszego od siebie,ktory wpadl mi w oko a ja chyba jemu tez juz od moze roku jest miedzy nami totalna chemia wymiana spojrzen,usmiechu...poprostu,gdy go widze nogi uginaja mi sie same...pociaga mnie strasznie (wiem ze tak nie powinno,ale on jest uosobieniem moich fantazji)tylko w tym wszystkich jest nie tylko problem,ze ja jestem w zwiazk,ale on rowniez.Nie licze na jakis staly zwiazek z nim,ale marzy mi sie przygoda tylko miedzy nami...taka tajemnica byla by jego i moja.No to sytuacja troszke jest jasniejsza a dokladnie chciala bym prosic was o opinie jak powinnam postapic i czy wogole powinnam tak zrobic...i jak moge ja zagadac lub jakos go dyskretnie zaczepic...(bo czesto sie zdarza,ze widzimy sie sam na sam)Czy jakos dac mu dyskretny sygnal,ze go pragne,a ze nie mam doswiadczenia dlatego prosze was opomoc z gory dziekuje i pozdrawiam i przesylam buuuuziaki licze na was!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: marzy mi sie przygoda, ale jestem w związku

moim zdaniem nie powinnaś Zatracać się w romansie tylko i wyłacznie dlatego, że między Tobą,a  Twoim partnerem jest przez jakiś czas źle.

porozmawiaj ze swoim partnerem.

3

dziekuje  za odp ale uwierz mi ze miedzy moim partnerem nie jest jakis czas zle tak jest ciagle,ciagle mnie za cos obwinnia zrywa ze mna naon stop i czeka az ja przyjde i go przeprosze a raczej bd blagac o wybaczenie chciala bym chociaz raz poczuc sie kobieta dla kogos piekna i doceniona buziaki dla ciebie dziejkuje jeszcze raz za odp

4

dziewczyno z problemem....... dlaczego skoro Twój partner traktuje Cię źle- jesteście razem??? Nad tym się przede wszystkim zastanów. Ja osobiscie nie radzę skoku w bok.... dla polepszenia samopoczucia- bo tak naprawdę do niczego to nie prowadzi.Przez chwilę poczujesz się być może........ podkreślam.... być może lepiej....... i co dalej? Spowrotem w Dolinę Rozpudy??????? A tak wogóle - to dziwię się- jak można być razem i tak strasznie ranić?????? Ja nie dałabym rady tkwić w czymś takim. Wybacz........ ale takie jest moje zdanie.

5

dziekuje Danusia za pomoc wiesz bo trudno mi jakos z tym skonczyc raz na zawsze  nie wiem za bardzo sie przyzwyczailam wszyscy mowia skon z tym a ja jakos nie wyobrazam sobie co dalej by bylo...

6

Myślę, że dopóki nie związałaś się z nikim na stałe a Twój partner nie jest brany pod uwagę jako kandydat na męża, powinnaś spróbować poznać tego drugiego. Nie masz pewności czy on ma wobec ciebie podobne zamiary i czy tez czuje tą chemię. Byłoby dużym błędem i upokorzeniem dla Ciebie gdybyś mu oświadczyła że go pragniesz a on uznałby że jestes po prostu śmieszna i wcale nie ma wobec Ciebie żadnych planów i uśmiecha się mijając Cie na ulicy bo jest najnormalniej miłym przyjaznych facetem.

W kwestii techniki zaczepienia faceta raczej musisz liczyć na siebie, ponieważ najlepiej wiesz w jakich sytuacjach go spotykasz. Może chodzisz do tych samych sklepów, knajpek, może oboje macie psy..... znajdź jakiś punkt zaczepienia albo przynajmniej dowiedz się jak on się nazwywa, może wtedy portal nasza-klasa Ci pomoże na przykład . smile

7

astar wlasnie chodzi o to ze on nie ma nk ja rowniez a spotykam go np  w sklepie czy poprostu na ulicy a co do tej chemi to widac ze mu s ie podobam ale w zyciu nie powiedziala bym zadnemu facetowi ze go pragne bardzo mi sie spodobala twoja rad dziekuje przesylam buziaki

8

staram się rozsądnie podejść do tematu smile kaju216 życzę powodzenia jeśli czujesz że ten męzczyzna jest wyraźnie Tobą zainteresowany. Myślę, że takie rzeczy się czuje. Jeśli jesteś o tym przekonana, możesz znaleźć milion pretekstów aby nawiązać rozmowę. wink

9

dziewczyna z problemem napisał/a:

dziekuje  za odp ale uwierz mi ze miedzy moim partnerem nie jest jakis czas zle tak jest ciagle,ciagle mnie za cos obwinnia zrywa ze mna naon stop i czeka az ja przyjde i go przeprosze a raczej bd blagac o wybaczenie chciala bym chociaz raz poczuc sie kobieta dla kogos piekna i doceniona buziaki dla ciebie dziejkuje jeszcze raz za odp

to go zostaw i poszukaj sobie odpowiedniego faceta, a nie szukasz przygód.
moim zdaniem ten chłopczyk (bo mężczyzną go nie nazwę w nagrodę za takie jego zachowanie) jest dla Ciebie nieodpowiedni.

odwagi trochę ! wink

10

Zgadzam się. Póki co nie jesteście małżeństwem, nie macie dzieci... na co Ty czekasz dziewczyno? Pomyśl tylko... cale życie z kims kto Cie krytykuje, z kogo jesteś niezadowolona... to nie ma sensu, proszę przemyśl to.

11

Kreatorka napisał/a:

Zgadzam się. Póki co nie jesteście małżeństwem, nie macie dzieci... na co Ty czekasz dziewczyno? Pomyśl tylko... cale życie z kims kto Cie krytykuje, z kogo jesteś niezadowolona... to nie ma sensu, proszę przemyśl to.

Dokładnie tak samo uwazam:)pozdrawiam.

12

Osobiście uważam że by móc przeżyć jakąś przygodę , powinnaś zakończyć swój związek. Przecież Wam i tak się nie układa.. nie warto ciągnąć coś na siłę.
Zresztą jak by się poczuł Twój partner gdyby się dowiedział ze kobieta z którą jest 2,5 roku zdradziła go, świat by mu się zawalił.

13

Facet nigdy sie nie zastanawia.Wiec dlaczego kobieta powinna sie zastanawiac.Zycie jest tylko jedno-nie mozemy sobie odmawiac przyjemnosci:D

14 Ostatnio edytowany przez End_aluzja (2012-12-10 14:20:13)

wink

15 Ostatnio edytowany przez nocnalampka (2012-12-10 14:30:56)

wink

16

dzięki lampka;) czasami mam taki wsteczny trybik...

17

Jeśli jest źle, odejdź. Jak Ci będzie lepiej (samej lub z kimś) może zniknąć chęć przeżycia przygody z zajętym. Lepiej żeby znikła, bo uwierz, będą z tego tylko problemy.

18

dziewczyna z problemem napisał/a:

dziekuje Danusia za pomoc wiesz bo trudno mi jakos z tym skonczyc raz na zawsze  nie wiem za bardzo sie przyzwyczailam wszyscy mowia skon z tym a ja jakos nie wyobrazam sobie co dalej by bylo...

A co ma być? Życie, nowy partner, i Twoje czyste sumienie przede wszystkim. Odwagi - albo jedno, albo drugie. Dorosłe, odpowiedzialne życie się kłania.

19

Ja miałam podobną sytuację... Byłam w związku z którego nie byłam do końca zadowolona... A na moim osiedlu mieszkał facet 17lat starszy (ja 22lata, on 39lat). Był niesamowicie męski, przystojny, miał żone i dwoje dzieci. Mieliśmy romans i nie żałuję. Dzięki niemu podniosłam swoją samoocenę, przestałam zatracać się tym co mówił mój facet, a poza tym ten dreszczyk emocji...

Ja polecam, wszystkiego w życiu trzeba spr,obować ;D.

Nie żałuję i chętnie bym to powtórzyła.

20

poradzcie mi dziewczyny napisał/a:

jestem juz z moim facetem 2,5roku a znamy sie od ponad 3 lat.Miedzy nami ukalada sie szczerze mowiac tak sobie on jest ciagle ze mnie nie zadowolony ma do mnie ciagle pretensje nawet jak on cos zrobi czy powie bardzo zle slowa,ktore mnie uraza nawet mnie nie przeprosi ale szuka pretekstu ze to ja jestem wszystkiemu winnna itp itd.Ciagle powtarza,ze jestem za chuda (a tak poza tym waze 58 kg na 171cm wzrosu) a moj brzuch okresla jako ''dolina rozpudy''

Tylko trzy lata, a już tak bardzo popsute. Nie wyobrażam sobie waszego wspólnego szczęśliwego życia.

faceta starszego od siebie,ktory wpadl mi w oko .... gdy go widze nogi uginaja mi sie same...pociaga mnie strasznie (wiem ze tak nie powinno,ale on jest uosobieniem moich fantazji)

Ochh... ile razy już czytałem takie zdanie. W wolnym związku po prostu poszłabyś z nim na seks nie zdradzając nikogo.

Ale twój facet już Cię zdradził -- na przykład zrobił źle, a Ciebie o to obwinił. To nawet gorsza zdrada niż seks z obcym facetem, bo on Ciebie zaatakował. Skopał Cię, nie szanuje Cię.

Nie licze na jakis staly zwiazek z nim,ale marzy mi sie przygoda tylko miedzy nami...taka tajemnica byla by jego i moja.

Pewnie on też marzy o czymś takim...

Czy jakos dac mu dyskretny sygnal,ze go pragne,a ze nie mam doswiadczenia dlatego prosze was opomoc z gory dziekuje i pozdrawiam i przesylam buuuuziaki licze na was!!!

Nie mam doświadczenia, ale napisz co postanowiłaś, zrobiłaś -- wszyscy się czegoś nauczymy.

21

Gosha1990 napisał/a:

Ja miałam podobną sytuację... Byłam w związku z którego nie byłam do końca zadowolona... A na moim osiedlu mieszkał facet 17lat starszy (ja 22lata, on 39lat). Był niesamowicie męski, przystojny, miał żone i dwoje dzieci. Mieliśmy romans i nie żałuję. Dzięki niemu podniosłam swoją samoocenę, przestałam zatracać się tym co mówił mój facet, a poza tym ten dreszczyk emocji...

Przepraszam Ty kpisz czy o drogę pytasz? Romans z żonatym i dzieciatym facetem podniósł Ci samoocenę? Co to za wyzwanie? Wyzwaniem jest znaleźć mężczyznę tylko dla siebie i umieć utrzymać relację w takim stanie aby żadnemu z was nie przychodziły do głowy romanse.
Dreszczyk emocji? Na bungee sobie skocz jak Ci tego potrzeba a nie za mężów i ojców się zabierasz.
Wszystkiego w życiu trzeba spróbować? To ja ci radze spróbować być uczciwą. Dasz radę? Pewnie nie, wszak piszesz "chętnie bym to powtórzyła".
Ręce opadają jak czyta się takie wypowiedzi. Świat naprawdę schodzi na psy (żeby nie napisać, su***i)

22 Ostatnio edytowany przez pati31 (2012-12-12 14:44:11)

Gosha1990 napisał/a:

Powinnas doswiadczyc tego samego w przyszlosci ,kiedy bedziesz miala dwoje dzieci i zycie u boku kochanego mezszyzny.
Od podnoszenia samooceny sa osiagniecia wlasne i szkola drogie dziecko.
Dopuki nie doswiadczymy niczego na wlasnej skorze ,nie dowiemy sie jak co samkuje, z usmiechem Zycze Ci aby ktos tak patologiczny jak Ty zniszczyl Ci zycie w przyszlosci..........
Kondolencje dla Twoich rodzicow........

23

jezeli jest zle miedzy toba a twoim facetem to najpierw z nim zerwij a dopiero potem bierz sie za tego drugiego.po co sobie komplikowac?

24

jezeli jest zle miedzy toba a twoim facetem to najpierw z nim zerwij a dopiero potem bierz sie za tego drugiego.po co sobie komplikowac?

25

troublemaker napisał/a:
Gosha1990 napisał/a:

Przepraszam Ty kpisz czy o drogę pytasz? Romans z żonatym i dzieciatym facetem podniósł Ci samoocenę? Co to za wyzwanie? Wyzwaniem jest znaleźć mężczyznę tylko dla siebie i umieć utrzymać relację w takim stanie aby żadnemu z was nie przychodziły do głowy romanse.
Dreszczyk emocji? Na bungee sobie skocz jak Ci tego potrzeba a nie za mężów i ojców się zabierasz.
Wszystkiego w życiu trzeba spróbować? To ja ci radze spróbować być uczciwą. Dasz radę? Pewnie nie, wszak piszesz "chętnie bym to powtórzyła".
Ręce opadają jak czyta się takie wypowiedzi. Świat naprawdę schodzi na psy (żeby nie napisać, su***i)

troublemaker...dokładnie.. ! niech sobie taka gówniara za pzreproszeniem wyobrazi swojego keidyś meżusia migdalacego się z małolatą.. fajnie sie poczuje prawda?? no ale w zyciu wszystkiego trzeba spróbować... big_smile

26

troublemaker napisał/a:

a niby co tu do próbowania? Facet miał w poprzek czy jak ?!
Zobaczymy czy ta  Twoja "wysublimowana" metoda mająca na celu wzrost Twojej samooceny-wzrośnie w momencie kiedy Twój mąż kiedyś również zechce ją sobie podnieść big_smile

27

U mnie w miejscowosci,ktorej mieszkam zobaczylam faceta starszego od siebie,ktory wpadl mi w oko

Nad czym sie zastanawiasz, jestes w wolnym zwiazku z ktorego nie jestes zadowolona.Masz prawo do szczescia, jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziala.Nie ma nic gorszego niz rozpatrywanie poniewczasie niewykorzystanych szans.

28

Diabeł Stróż napisał/a:

U mnie w miejscowosci,ktorej mieszkam zobaczylam faceta starszego od siebie,ktory wpadl mi w oko

Nad czym sie zastanawiasz, jestes w wolnym zwiazku z ktorego nie jestes zadowolona.Masz prawo do szczescia, jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziala.Nie ma nic gorszego niz rozpatrywanie poniewczasie niewykorzystanych szans.

Co znaczy jesteś w wolnym związku?
Wpierw niech zakończy związek a potem może się gzić do woli.
Nie jest sama jak trafnie zauważyłeś tylko jest w ZWIĄZKU ! Zatem nie decyduje tylko o sobie samej.

29 Ostatnio edytowany przez Diabeł Stróż (2012-12-12 17:48:12)

nikandra napisał/a:

Wpierw niech zakończy związek a potem może się gzić do woli.

Uzywasz eleganckich synonimow, jak na dame.
To co mowisz dalej byloby idealem,niestety ja w idealy nie wierze
i nie udzielam rad  tak samo skutecznych jak tabliczka z napisem "nie deptac trawnikow".

30

Jeśli czujesz potrzebę, zrób to! Prawda jest taka, że monogamia jest formą narzuconą kulturowo, natomiast z naturą ludzką zgodna jest monogamia, żeby nie powiedzieć, że wręcz promiskuityzm! Moim zdaniem jednorazowa zdrada może pomóc związkowi, a na pewno zaszkodzi mniej, niż rosnąca frustracja. O ile pozostanie w tajemnicy. Tylko uważaj, zdrada uzależnia smile

31

ziraell napisał/a:

Moim zdaniem jednorazowa zdrada może pomóc związkowi, a na pewno zaszkodzi mniej, niż rosnąca frustracja.

Naprawdę ciekawe stwierdzenie. Chyba zapytam się partnerki, czy też tak samo myśli.

32

nikandra napisał/a:
troublemaker napisał/a:

a niby co tu do próbowania? Facet miał w poprzek czy jak ?!
Zobaczymy czy ta  Twoja "wysublimowana" metoda mająca na celu wzrost Twojej samooceny-wzrośnie w momencie kiedy Twój mąż kiedyś również zechce ją sobie podnieść big_smile

chciałam tylko zauważyć, że to nie mój wpis więc popraw łaskawie!

Posty [ 33 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » marzy mi sie przygoda, ale jestem w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024