Jak to wyjaśnić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Jak to wyjaśnić?

Witajcie, piszę tutaj ponieważ znalazłam się w dość niezręcznej sytuacji i chciałabym poprosić Was o radę. Poznałam chłopaka na portalu randkowym, zaczęliśmy ze sobą rozmawiać,myślałam że to będzie taka przelotna, chwilowa znajomość, że nawet się nie spotkamy. Jednak zabrnęła dość daleko, codziennie ze sobą rozmawiamy, dzwonimy, piszemy jednym słowem jest bardzo miło gdyby nie jedna rzecz...na portalu miałam tylko zdjęcie twarzy a nie należe do najszczuplejszych osób..On chce się spotkać, ja ciagle przekładam spotkanie i nie wiem co mam zrobić. Może po prostu zerwać kontakt? Bo z tego co mówił to należy do wymagających mężczyzn więc raczej mu się nie spodobam

2

Odp: Jak to wyjaśnić?

Zrywać kontakt z powodu braku idealnej sylwetki?
To, że chłopak jest wymagającym nie jest równoznaczne z tym, że Cię przekreśli z powodu Twego wyglądu. Jeśli zaś tak, to wystawi ocenę sobie, i tylko sobie.

Ty zaś popracuj nad poczuciem własnej wartości.

Powtarzam to jak mantrę. Wygląd, nasza sylwetka to TYLKO OPAKOWANIE.

Powodzenia.:)

3

A czy pytał Cie i wagę?  big_smile kiedykolwiek? Nie wiem jak wyglądają wasze rozmowy ale ja tez mojego męża poznałam w taki sposób i była zwyczajnie na ten temat rozmowa,, wiedział ile mniej-więcej ważę... nie rozczarował sie... Porozmaiwaj z nim .. nawiąż jakoś do tego tematu ..przekonasz sie co na to powie... Ja uprzedzałam że do najszczuplejszych nie należe.. on opowiadał pytaniem " a co to znaczy szczupła kobieta"? bo każdy może mieć inne kryteria....

4

Nie powinno się lubić ludzi za wygląd. Jeśli jest normalny i wporządku to nie powinno mu przeszkadzać jak wyglądasz. Zresztą co z tego że nie jesteś szczupła? Znam dużo nie szczupłych dziewczyn, które są sympatyczniejsze ot tych chudych "super lasek". Zaryzykuj i spotkaj się z nim. Przynajmniej będziesz wiedziała czy warto dalej podtrzymywać te znajomość.

5

Też jestem zdania, że jak się nie odważysz, to się nie przekonasz. Skoro tak dobrze Wam się ze sobą rozmawia to "opakowanie'' jest sprawą drugorzędną. A może się zdziwisz i pokocha w Tobie ciałko, bo będzie miał za co złapać tongue
Życzę powodzenia!

6 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2011-08-26 14:42:31)

Wiesz, faceci mają różne gusta wink
Jedni wolą wieszaki a drudzy twierdzą, "że kochanego ciała" nigdy za dużo, tudzież nie będą kobity w łóżku grabiami szukać...
Jak wyjaśnić? ZAPYTAĆ WPROST w jakich kobietach gustuje i czy wygląd ma dla niego pierwszoplanowe znaczenie... skoro macie taki dobry kontakt to nie powinien to być problem. I skoro tego Ci trzeba dla świętego spokoju. Możesz się miło zdziwić big_smile
A jak nie, to jego "otwartość" i "zrozumienie" to tylko poza. Potrzebny Ci pozer?

7

Dziękuje Wam za wsparcie i odpowiedzi:) Chyba jakoś przed spotkaniem wypytam o jego gust:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024