Dlaczego tak jest , że gdy kobieta dowie się , że nigdy nie byłem w związku to rezygnuje z kontynuowania znajomości. Jestem przez to już zmęczony zawieraniem jakichkolwiek znajomości i chyba odpuszczę sobie nowe. Bo po co , żeby znowu było tak samo. Mam już 30 lat i widzę , że chyba powinienem zacząć planować życie w samotności.
Od razu odpowiem , dlaczego nigdy nie byłem w związku. Jesteś osobą nieśmiałą. Miałem mnóstwo kompleksów, ale powoli zacząłem z nimi walczyć. Zacząłem zmieniać siebie, ale chyba za późno się obudziłem. Nie ukrywam, ale czasami myślę, że zmarnowałem najlepsze lata życia.
Niestety na moją niekorzyść jest też mój kompletny brak doświadczenia z kobietami i one to chyba widzą albo wyczuwają. Bo jak we współczesnym świecie facet mający 30 lat może mieć zerowe doświadczenie z kobietami ? To chyba nie jest normalne.
Chyba powinienem zacząć kłamać jeśli chodzi o ilość związków na moim koncie. Innego rozwiązania nie widzę. Chociaż z drugiej strony kłamstwo ma krótkie nogi , a związków nie zaczyna się od niego.