Alicja18 napisał/a:Mam chłopaka od pół roku od tego czasu zaczęło się miedzy nami psuć
Masz chłopaka od pół roku, czy przez ostatnie pół roku się psuje? Bo nie bardzo rozumiem to wyrażenie. Niemniej jednak skłaniam się ku temu, że pół roku jesteście razem.
Alicja18 napisał/a:codzienne kłótnie
Jeśli po pół roku związku, czyli po czasie gdzie wszystko jest idealne wy się już kłócicie i to codziennie, to z tego związku nic nie wyjdzie.
Alicja18 napisał/a:nie pozwala mi się widywać z przyjaciółka a on może wszystko to według mnie jest nie fer
Jeśli facet jest do tego stopnia zazdrosny, że zabrania Ci kontaktów z przyjaciółką to znaczy, że ma poważny problem i powinien udać się do psychologa. I co to znaczy, że to jest nie fair? Chcesz powiedzieć, że nie postawiłaś mu sie i na jego życzenie się z przyjaciółką nie widujesz?!
Alicja18 napisał/a:... nie tak dawno kazał mi wybierać miedzy nią a nim:( nic się nie odezwałam
A powinnaś się odezwać. Konkretnie powinnaś mu uświadomić, że nie stawia się takich ultimatum. I że w związku z tym wybierasz ją i odchodzisz.
Alicja18 napisał/a:... bardzo go kocham
Proszę Cię, nie mów tu o miłości. Kobieto znacie się pół roku, tu nie ma mowy o żadnym głębszym uczuciu. Co najwyżej mozesz być zauroczona(czym?!), albo uzalezniona od niego (jeśli tak jest to Tobie również proponuję psychologa)
Alicja18 napisał/a:ale czasami jest nie do zniesienia czasami mnie szantażuje ze będzie koniec jak czegoś nie zrobię np się z nim nie spotkam
I dajesz się szantażować? Naprawdę? On mówi, albo przyjdziesz, albo koniec z nami i co? I Ty wtedy biegniesz do niego? Za przeproszeniem poje***o Cię kobieto?
Alicja18 napisał/a:...tak wg chciał by się widywać codziennie a mi to nie pasuje wole co 2 3 dzień...dzisiaj mi powiedział ze ma dość i ze coś sobie zrobi
To psychopata. Ja na Twoim miejscu, gdybym usłyszała, coś takiego jak groźby, że sobie coś zrobi to zadzwoniłabym do jego matki i wszystkich kumpli, powiedziałabym, że koleś chce się zabić i żeby zareagowali bo się boję o niego. Narobiłabym mu takiej wiochy, że więcej by nie odstawił takiej akcji.
Alicja18 napisał/a:i będzie w szpitalu martwię się o niego i o nasze relacje bo to powoli sie sypie a bardzo mi na nim zależny tak jak jemu zależy na mnie...:(
Na czym Ci do cholery zależy? Na tym, żeby być z kimś za wszelką cene? Czy na tym, żeby mieć przy sobie psychopatycznego tyrana, który będzie Cię ustawiał i szantażował?
Alicja18 napisał/a:czasami nie wiem co robić...
:(:(
Jak to co robić?! Zakończyć ten chory związek jak najszybciej.
Alicja18 napisał/a:jeszcze mi mówi ze mi nie zależy na naszych relacjach jak tak robię przyznam ze czasami jest moja wina ale jego tez
No tak, bo nie spełniasz jego chorych zachcianek to Ci nie zależy.
Alicja18 napisał/a:co robić?
Uciekać od niego ile sił w nogach !!!