nie wiem jak żyć dalej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem jak żyć dalej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: nie wiem jak żyć dalej

Zacznę od początku! ponad 5 lat temu poznałam mojego męża,na początku zapewniał mnie że jest w trakcie rozwodu.Szybko zaszłam w ciąże(nie była to wpadka tylko z mojej strony chciana i oczekiwana ciąża)Miałam już córkę 13letnią!Pomału okazywało się że on jest uzależniony od alkoholu i nie było żadnego rozwodu jak mi mówił!Kiedy pił poniżałam się i wyciągałam go z melin,wybaczałam!Po świętach bożego narodzenia napił się i mnie i moją córkę zwyzywał wtedy go wygoniłam z mojego domu!Po 2 tygodniach dowiedziałam się że miał wypadek samochodowy i leży sparaliżowany,poczułam się winna bo jego matka mnie obwiniała pojechałam do niego byłam przy nim będąc w ciąży przebierałam go myłam i obiecałam że go nigdy nie zostawie! Kilka tygodni później urodziłam synka,powiadomiłam go cieszył się i rehabilitował żeby nas odwiedzić.i tak się stało!Obiecał mi że wszystko naprawi że nas kocha i nie zostawi! 4 miesiące później wzieliśmy ślub!na początku było dobrze dopóki nie założyliśmy internetu zaczeły się romanse internetowe mojego męża,skarżył się na mnie,dzwoniły do niego kobiety przy mnie.jeszcze jakby tego było mało okazało się że mój mąż ma kolosalne długi które kosztem moich dzieci trzeba było spłacać!Jego tłumaczenie było jedno MAMY ROZDZIELNOSC MAJATKOWA TY NIE BEDZIESZ SPLACAC! i tak to trwało,kilka miesięcy temu mąż pojechał do pracy do niemiec żeby spłacić te długi których jest i jest od groma a teraz jeszcze jakieś stare wychodzą długi o których nie miałam pojęcia!Wyjazd do tych niemiec miał nam pomóc stanąć na nogi,przez miesiąc dzwonił i pisał ale za każdym razem opowiadał co innego wysłał raz pieniądze w czerwcu.Od lipca do mnie się nie odzywa ani do 4letniego synka który bardzo tęskni ale za to na jednym z portali społecznościowych badoo.pl dotarłam do jego wiadomości do jakiejś kobiety której wyznaje miłość i proponuje wysłanie pieniędzy.Nie wysyła synkowi alimentów traktuje go jak powietrze! Upokarza mnie na Naszej Klasie pisząc i wyznając miłość też jakiejś kobiecie,widzi to rodzina i znajomi! Nie wiem co dalej robić co mówić dziecku?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem jak żyć dalej

Masakra i dramat w jednym..  im szybciej podejmiesz decyzje o rozwodzie.. tym mniej zmarnujesz życia.. Rozwód..jedyne co moge Ci poradzić..

3

Zgadza się-rozwód i nic więcej. Synek na pewno nie jest za bardzo z nim związany, skoro ojciec wyjechał, więc dasz radę mu wytłumaczyć jak dorośnie tą sytuację. Zostaw męża, już z jego przeszłości widać, że to niezły typ i na bank już się nie zmieni.

4

Alez sobie narobilas... Dlaczego SAMA zdecydowalas o poczeciu dziecka? To tez rzuca Cie w poczucie winy. Teraz jednak nie ma co deliberowac nad tym, stalo sie i trzeba zyca dalej.

Teraz pozostaje sie z tego wyplatac: rozwod, alimenty i zacznij zyc od nowa.

5

Bullinka napisał/a:

Alez sobie narobilas... Dlaczego SAMA zdecydowalas o poczeciu dziecka? To tez rzuca Cie w poczucie winy. Teraz jednak nie ma co deliberowac nad tym, stalo sie i trzeba zyca dalej.

Teraz pozostaje sie z tego wyplatac: rozwod, alimenty i zacznij zyc od nowa.

Ja sama o poczęciu nie mogłam decydować,oboje chcieliśmy mieć dziecko! Jak kobieta może decydowac o poczęciu skoro do tego potrzebne są plemniki! Jeśli chodzi o dziecko to poczucia winy nie mam,czekałam na takiego synka od dawna! Ja akurat nie czułam się winna temu że on miał wypadek,bo nie wsadziłam go do tego samochodu i nie dałam mu alkoholu!!! Tak więc prosze mi nie wmawiać takich rzeczy!! W poczucie winy wpędzają rodziny tych którzy sami nie potrafią im pomóc wyjść z nałogu

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem jak żyć dalej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024