Piszę teraz o moim Panu - pannie. Jest bardzo samodzielnym mężczyzną, który o wszystko zadba, wszystko załatwi, co powie, to zrobi. Można czuć się przy Nim bardzo bezpiecznie. Jest pracowity (niestety aż za bardzo), aktywny, lubi adrenalinę. łapie się za wiele rzeczy i próbuje wszystkie deoprowadzić do końca, ale właśnie z tego względu, że jest ich za dużo na raz nie ma na wszystko czasu. Ciezko przychodzi Mu okazywanie uczuć, ale da się to wypracować. Bardzo ceni gesty, nie słowa. Z resztą - w słowach jest kiepski. Lubi rozpieszczanie, jest bardzo przytulasty - jednocześnie sam z siebie się rzadko przytula - ale lubi gdy się Go przytuli. Uwielbia sex, na który czesto nie ma ani siły, ani czasu. Jest ambitny, inteligentny i odpowiedzialny. Nie rzuca słów na wiatr. Jednocześnie ma coś z egoisty. bardzo dba o swoje rzeczy. Nie szczedzi pieniędzy na dobre sprzety czy markowe ubrania, lubi mieć to, co najlepsze. Bardzo szanuje swoje rzeczy. Wrecz wybitnie, wszystko wygląda jak nowe. Jest hojny w dawaniu prezentów - jednak tylko na okazje, bez okazji kupuje natomiast kwiaty. Jest dżentelmenem, otwiera drzwi do samochodu, przepuszcza w drzwiach, płaci rachunki. Ma silną potrzebę docenienia i wzdychania nad nim - lubi achy i ochy. Jednocześnie sam w komplementach jest słaby - ciezko przez gardło przechodzi mu choćby "ładnie dziś wyglądasz". Wg Niego okazaniem uczuć jest kupienie mi mleka sojowego, które nuwielbiam czy przyniesienie skarpetek żebym nie biegała boso (taki głupi przykład.
) Sądzi, że wszystko zrobi lepiej sam - np. sam od roku montuje car audio, bo nie odda sawojego wychuchanego samochodu innym facetom, którzy nie znają się na swym fachu. Dlatego sam siedzi na stronkach, czyta, wycina, montuje. n5 razy dłużej niż oni, ale dokładnie. Umie wszystko naprawić w domu, zbudować, wymienić. Planuje przyszłość jedynie z wyprzedzeniem kilku dni. Lubi podróże, skoki ze spadochronem, bungy, windsurfing itp przyjemności. Pedantyczny, czyścioch. Ps - ja też jestem bliźniak, ale mniej pedantyczny (ustawił mnie jednak sobie i wypracował sporo moich dobrych cech - takich głupot, ale jednak.
) Jesteśmy razem półtora roku.