Pan Panna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Pan Panna?

Hej dziewczyny!

Mam nadzieje ze nie zdublowalam watku,szukalam na forum ale niestety taki temat nie wpadl mi w oko.Chcialam was zapytac o zodiakalnego pana panne.Tzn jaki jest w zwiazku,jaki to czlowiek.Niestety horoskop nie daje tego co przezycia z taka panienka,,wiec prosze o odpowiedz.Pozdrawiam was.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pan Panna?

a uważasz że znak zodiaku ma znaczenie w tym jaki partner ma charakter,jak sie z nim żyje? bo ja osobiscie w to nie wierze,dla mnie to troche paranoja,bo weź sobie zbierz wszystkich mężczyzn np.panny i zobacz czy są oni identyczni tylko dlatego że urodzili sie w tym samym miesiacu? chyba kazdy ma inna osobowosc,a poza tym to zalezy czy z twoim charakterem sie zgra,bo z toba może pasowac a z inna kobieta nie,nie lubie uogolnien.

chyba lepie tego mężczyzne poznać a nie czytac horoskopy i zdac sie tylko na to czy jest tam napisane ze to dobry kochanek albo czuly mąż. pozdrawiam

Osoby urodzone pod znakiem Panny niejednokrotnie cechuje nadmierna oszczędność i egocentryzm. Bywają przemądrzałe. W warunkach niesprzyjających potrafią być krytyczni, przebiegli i apodyktyczni, mogą nawet ulegać zazdrości i plotkarstwu. Są pilni, systematyczni, dokładni, staranni i uczciwi w działaniu. Umieją ocenić każdą sytuację. Lubią być doceniani za swoją pracę. Ich szybkie, logiczne i jasne myślenie, Umiejętność korzystania z faktów oraz krytyczna ocena zjawisk i ludzi umożliwiają im wszechstronną orientację w codziennym życiu. Często zapadają na schorzenia układu trawienia.
Cechy charakteru: oszczędność, cierpliwość, obowiązkowość, pilność, systematyczność. Mają doskonałą pamięć. Cenią życie rodzinne. Lubią spokój i uregulowany tryb życia, wrażliwi.
Mężczyźni mają wielkie ambicje zawodowe. Nigdy i dla nikogo nie wyrzekają się swoich upodobań. Krytyczni i bystrzy obserwatorzy o rozwiniętym zmyśle praktycyzmu. Skryci, zmienni. Cenią kulturę bycia.

(za: Internet)

4

Mój ojciec jest zodiakalną panną i powiem tak, trzeba mieć do Niego dużo cierpliwości i byc osobą bardzo telerancyjną, lubi miec ostatnie zdanie (oceniam Go jako partnera w związku, opierając swoje spostrzeżenia na obserwacji Jego relacji z partnerkami) mam również kilku kolegów spod tego znaku i widzę że monogamia to nie jest ich mocna strona wink
Poza tym są bardzo otwarci, weseli i nie można się nudzić w ich towarzystwie, tyle mogę powiedzieć w tej kwestii na podstawie moich doświadczeń w obcowaniu z "pannami" smile

5

Panna..no właśnie.. to taki typ, że cały czas go rozgryzam. Panna planuje i analizuje.. Zgadza się, że oszczędny, że narcyz, ale bardzo dobry słuchacz i przyjaciel. Na zewnątrz maska, w środku wrażliwiec. Społęcznik, ma czas dla każdego i każdemu stara się pomóc. Lepiej jeśli podzielisz jego pasje. A jaki ty jestes znak zodiaku?

6

Własnie o takie odpowiedzi mi chodzilo.Strasznie dziwni ludzie z tych panien.Czytalam tez na innych forach i dziewczyny pisaly ze trudny orzech do zgryzienia i moze dlatego taki intrygujacy.Ja jestem blizniak,ale nie taki stereotypowy.Poukladany i pedantyczny,az sie dziwie ze naprawde mam taki znak zodiaku;-)

7

Intrygujący, bo on bardzo uważnie obserwuje. Na siłę nic nie zrobisz jeśli on nie będzie zainteresowany. Dla niego najważniejsze jest bezpieczeństwo i nie lubi gierek. Nie wiem w czym widzisz problem, albo jest miłość albo jej nie ma.

8

Marcelinka221 napisał/a:

.Ja jestem blizniak,ale nie taki stereotypowy.Poukladany i pedantyczny,az sie dziwie ze naprawde mam taki znak zodiaku;-)

Byłam z bliźniakiem przez 9 lat, bliźniaki są czasami poukładane i pedantyczne smile

Moja mama jest bliźniakiem, a ojciec panną, nie był to najszczęśliwszy związek, charakter tez oczywiście miał znaczenie, ale chyba odbierali na innych falach

9

Jestem z Panem Panna. Ciężki orzech do zgryzienia. Nerwowy, agresywny, wygodnicki, pedantyczny, wesoły, troskliwy, opiekuńczy, szczery.

10 Ostatnio edytowany przez Marlena_z_Poznania (2011-08-19 12:31:58)

Piszę teraz o moim Panu - pannie. Jest bardzo samodzielnym mężczyzną, który o wszystko zadba, wszystko załatwi, co powie, to zrobi. Można czuć się przy Nim bardzo bezpiecznie. Jest pracowity (niestety aż za bardzo), aktywny, lubi adrenalinę. łapie się za wiele rzeczy i próbuje wszystkie deoprowadzić do końca, ale właśnie z tego względu, że jest ich za dużo na raz nie ma na wszystko czasu. Ciezko przychodzi Mu okazywanie uczuć, ale da się to wypracować. Bardzo ceni gesty, nie słowa. Z resztą - w słowach jest kiepski. Lubi rozpieszczanie, jest bardzo przytulasty - jednocześnie sam z siebie się rzadko przytula - ale lubi gdy się Go przytuli. Uwielbia sex, na który czesto nie ma ani siły, ani czasu. Jest ambitny, inteligentny i odpowiedzialny. Nie rzuca słów na wiatr. Jednocześnie ma coś z egoisty. bardzo dba o swoje rzeczy. Nie szczedzi pieniędzy na dobre sprzety czy markowe ubrania, lubi mieć to, co najlepsze. Bardzo szanuje swoje rzeczy. Wrecz wybitnie, wszystko wygląda jak nowe. Jest hojny w dawaniu prezentów - jednak tylko na okazje, bez okazji kupuje natomiast kwiaty. Jest dżentelmenem, otwiera drzwi do samochodu, przepuszcza w drzwiach, płaci rachunki. Ma silną potrzebę docenienia i wzdychania nad nim - lubi achy i ochy. Jednocześnie sam w komplementach jest słaby - ciezko przez gardło przechodzi mu choćby "ładnie dziś wyglądasz". Wg Niego okazaniem uczuć jest kupienie mi mleka sojowego, które nuwielbiam czy przyniesienie skarpetek żebym nie biegała boso (taki głupi przykład. wink) Sądzi, że wszystko zrobi lepiej sam - np. sam od roku montuje car audio, bo nie odda sawojego wychuchanego samochodu innym facetom, którzy nie znają się na swym fachu. Dlatego sam siedzi na stronkach, czyta, wycina, montuje. n5 razy dłużej niż oni, ale dokładnie. Umie wszystko naprawić w domu, zbudować, wymienić. Planuje przyszłość jedynie z wyprzedzeniem kilku dni. Lubi podróże, skoki ze spadochronem, bungy, windsurfing itp przyjemności. Pedantyczny, czyścioch. Ps - ja też jestem bliźniak, ale mniej pedantyczny (ustawił mnie jednak sobie i wypracował sporo moich dobrych cech - takich głupot, ale jednak. wink ) Jesteśmy razem półtora roku.

11

mam męża panne wink
i powiem że nie jest to łatwy człowiek, czasem nerwowy wszystko musi być po jego myśli (jak małe dziecko;))  a z drugiej strony przekochany, uczuciowy i wrażliwy. a tu koleżanka nade Mną pisze że jej facetowi trudno okazywac uczucia a mój wręcz przeciwnie nie ma z tym żadnego problemu do innych ma duży dystans ale nie do Mnie jest bardzo uczuciowy jak wcześniej napisałam.

ma połączenie cech super pozytywnych z negatywnymi taki wybuchowy mix wink

sunset napisał/a:

mam męża panne wink
i powiem że nie jest to łatwy człowiek, czasem nerwowy wszystko musi być po jego myśli (jak małe dziecko;))  a z drugiej strony przekochany, uczuciowy i wrażliwy. a tu koleżanka nade Mną pisze że jej facetowi trudno okazywac uczucia a mój wręcz przeciwnie nie ma z tym żadnego problemu do innych ma duży dystans ale nie do Mnie jest bardzo uczuciowy jak wcześniej napisałam.

Mój z kolei nie jest nerwowy, a do wrażliwca to mu daleko. wink Lubi okazywanie uczuc - ale rzadko jest inicjatorem. Nie jest też romantyczny - chociaż wytrwale Go tego uczę. wink I nie zawsze musi byc wszystko po Jego myśli, umie dochodzić do kompromisów. Jak widać co facet to inne cechy, mimo, że i jeden i drugi jest panną.

13

Marlena_z_Poznania napisał/a:
sunset napisał/a:

mam męża panne wink

Mój z kolei nie jest nerwowy, a do wrażliwca to mu daleko. wink Lubi okazywanie uczuc - ale rzadko jest inicjatorem. Nie jest też romantyczny - chociaż wytrwale Go tego uczę. wink I nie zawsze musi byc wszystko po Jego myśli, umie dochodzić do kompromisów. Jak widać co facet to inne cechy, mimo, że i jeden i drugi jest panną.

Ja jakoś dziwnie trafiam najczęściej na same lwy i jest z nimi ciężko...a jestem zodiakalną panną smile Panny potrafią wiercić dziurę w brzuchu i być apodyktyczne (mój dziadek jest spod tego znaku zodiaku również i obserwuję go tyle lat i stwierdzam, że nie mogłabym z nim być, chociaż jesteśmy podobni smile ), a w starciu z lwami czasami dzieje się masakra. Panny to organizatorzy, zawsze chcą mieć kontrolę, są skrupulatne, czasem oszczędne w okazywaniu uczuć i bardziej praktyczne, ale są też wrażliwe, empatyczne i towarzyskie. Da się z nimi wytrzymać smile

14

SmakRozmarynu napisał/a:

Ja jakoś dziwnie trafiam najczęściej na same lwy i jest z nimi ciężko...

Mój jest lwem i doskonale Cię rozumiem big_smile Baaardzo z nimi ciężko. Na szczęście ja jestem baran - rogate stworzenie i niejednokrotnie ubodłam tego lwa w tyłek, żeby się chociaż ruszył z miejsca big_smile

15

A ja jakoś dziwnie trafiam na same raki - obecnie jestem z 3 rakiem big_smile ale mają fajne poczucie humoru i za to należy im się wielki plus. No ale czy ktos wierzy w horoskopy? powiem szczerze, ze ja czytam je, ale raczej mam z tego ubaw co tam pisza, a to ze cos niekiedy sie spraawdzi, to czysty przypadek, Przeciez oni tak układają te horkopsy, że każdy człowiek znajdzie w nim coś dla siebie i z siebie tongue
Mój kolega jest spod znaku Panny i jest naprawde równym gościem, choć niezle upartym, jak ja wodniczka:) mam zresza kilku znajomych spod tego znaku, głownie dziewczyny i z wszystkimi utrzymuje super kontakt. Nie wiem czy znak zodiaku ma w ogole coś wpsolnego z towarzystwem, bo jakby nie patrzec kazdy z moich znajomych, rodziny jest spod róznych znakow, niekiedy one sie powtarzaja i nie mam z nikim problemu by się dogadac.

16 Ostatnio edytowany przez takijeden (2011-08-19 16:02:40)

Hehe... To może wypowie się Pan Panna we własnej osobie?

Myślę, że jako tako wpisuję się w typową osobowość chłopaka spod tego znaku, więc może Wam napiszę jaki jestem ;P

Mam prawie 22 lata, moja osobowość przejawia się przede wszystkim:

1) ZAZDROSNY!
2) bardzo dociekliwy (muszę wiedzieć wszystko dokładnie)
3) ambitny (niejeden powiedziałby że bardziej niż powinienem myśląc rozsądnie)
4) filozof - często widzę wszystko inaczej, lubię rozmyślać non stop o wszystkim
5) KOCHLIWY - bez komentarza!
6) trochę przemądrzały - ale tylko w dobrej wierze, jeśli ktoś czegoś nie wie a ja wiem, to nie pozwolę aby moja wiedza się zmarnowała smile
7) troskliwy i kochający
8) próbuję zaplanować życie, ale do wybitnych strategów nie należę, zatem wychodzi to różnie
9) marzyciel
10) CYNIK - ironia to moje drugie JA, to taki sposób odreagowania na pkt 11)
11) NERWOWY, wszystko traktuje z maksymalną powagą, PŁACZLIWY. Złość na ogół duszę w sobie.
12) pamiętliwy, mściwy, nie wybaczam
13) baaardzo wrażliwy, szczególnie w związkach.

To dodam jeszcze jeden aby nie było 13 smile :

14) wesołek - jeśli nie mam żadnego poważnego problemu, to lubię się wygłupiać wink

Jakoś tak bym siebie widział... O dziwo nawet łatwo się opisałem, myślałem że będzie gorzej ;- )

Pozdrowienia dla Was!

17

Jej... Dobrze, ze mój nie panna tongue

18

Drogą wstępu : Nie kieruj się tak bardzo horoskopami, gdyż one nie odzwierciedlają całej prawdy o człowieku. Może to tylko ziarenko prawdy, choć wiadomo dla rozluźnienia można poczytać.
A tak pół żartem, pół serio : Ja znałam w szkole chłopaka pannę i ciężko powiedzieć jaki w związku, lecz ogólnie wydawał się w porządku, raczej taki wrażliwy, jak mu na kims zależałó, to chyba na długo i trochę uduchowiony smile.
Sama mam doświadczenie tylko z Bliźniakiem i Wodnikiem. Wodnik to mój były i nie ma za bardzo nic miłego do wspominek , a obecny - no jak na razie reklamacji nie zgłaszam, jestem zadowolona tongue.
Mój Bliźniak tylko z takich wad, co mnie denerwują to to, że jest niezdecydowany , trochę jak baba tongue. Tzn wiadomo , ja czasem też, ale on czasem przechodzi sam siebie big_smile. No i czasem zbyt łatwo wszystko bierze do siebie. A poza tym to opiekuńczy, jeśli da się mu wiele dobra i ciepła, to odpłaca z nawiązką, zabiega o mnie, stara się itp itd :] .

19

takijeden napisał/a:

Hehe... To może wypowie się Pan Panna we własnej osobie?

Myślę, że jako tako wpisuję się w typową osobowość chłopaka spod tego znaku, więc może Wam napiszę jaki jestem ;P

Mam prawie 22 lata, moja osobowość przejawia się przede wszystkim:

1) ZAZDROSNY!
2) bardzo dociekliwy (muszę wiedzieć wszystko dokładnie)
3) ambitny (niejeden powiedziałby że bardziej niż powinienem myśląc rozsądnie)
4) filozof - często widzę wszystko inaczej, lubię rozmyślać non stop o wszystkim
5) KOCHLIWY - bez komentarza!
6) trochę przemądrzały - ale tylko w dobrej wierze, jeśli ktoś czegoś nie wie a ja wiem, to nie pozwolę aby moja wiedza się zmarnowała smile
7) troskliwy i kochający
8) próbuję zaplanować życie, ale do wybitnych strategów nie należę, zatem wychodzi to różnie
9) marzyciel
10) CYNIK - ironia to moje drugie JA, to taki sposób odreagowania na pkt 11)
11) NERWOWY, wszystko traktuje z maksymalną powagą, PŁACZLIWY. Złość na ogół duszę w sobie.
12) pamiętliwy, mściwy, nie wybaczam
13) baaardzo wrażliwy, szczególnie w związkach.

To dodam jeszcze jeden aby nie było 13 smile :

14) wesołek - jeśli nie mam żadnego poważnego problemu, to lubię się wygłupiać wink

Jakoś tak bym siebie widział... O dziwo nawet łatwo się opisałem, myślałem że będzie gorzej ;- )

Pozdrowienia dla Was!

Gdyby nie 5,12,14 bym myślała że to ktoś napisał o mnie wink ja jeszcze dodam, że lubię sztukę, przyjęcia i trochę takie salonowe życie, a przynajmniej lubię sobie o nim marzyć to podobno też się wpisuje w mój znak.

20 Ostatnio edytowany przez araksol (2012-04-22 14:10:49)

jaki jest pan panna to odpowie indywidualny horoskop bo nie wszyscy z pod panny są tacy sami ...zapraszam po darmowy fragment

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024