Co powinnam zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Co powinnam zrobić?

Kochane koleżanki, poznałam pewnego dnia faceta. Spotkaliśmy się rankiem w pracy. To był zwyczajny dzień, który zaczynałam jak każdy inny. Poznaje w pracy wielu Panów, po kilku dziennie, ale tego pamiętnego dnia wyszedł mi na przeciw facet na którego widok i słowa zdębiałam. Odjęło mi mowę i rozum. Nic o nim nie wiedziałam a czułam że to ten wyjątkowy. Wszystko mnie bolało, a patrzył się na mnie tak jakby czul to samo. Pracowaliśmy ze sobą kilka dni. Prawił mi komplementy i był bardzo miły. Każda informacja na jego temat upewniała mnie w przekonaniu, że to ktoś dla mnie wyjątkowy. Był cudowny, choć z wyglądu w ogóle nie przypomina mojego ideału. We wnętrzu jest przepiękny. Okazało się, że ma dziewczynę, są ze sobą wiele lat. Wpatrzony we mnie był, paraliżowało mnie to okropnie. Po kilku dniach pracy ja wyjechałam, wróciłam do siebie. Strasznie za nim tęsknię, nie śpię od tygodnia. Nigdy nie wspomniałam mu co czuję, on też trzymał się ode mnie daleko. Było jedynie mnóstwo spojrzeń i ogromna potrzeba rozmowy, do której nie doszło. Jest daleko, ja tęsknię, ale nie odzywam się bo to porządny facet, chyba planował ślub ze swoja dziewczyną. Na mój gust coś tam nie gra, bo jak wspomniał od 10 lat są ze sobą i jakoś się nie może zdecydować. Nie chcę mu psuć niczego co już ma, życzę mu wiele szczęścia, ale tak strasznie tęsknię, że sama nie wiem co ja mam z tym zrobić. Zastanawiam się, czy on po prostu tak nie działa na wszystkie kobiety?? Ja nie mam doświadczenia z facetami i nie wiem jak na coś takiego reagować i jak sobie z tym radzić. Jestem zbyt nieśmiała żeby z nim o tym pogadać i wyjaśnić. Nigdy wcześniej nie przeżyłam tak ogromnej chemii i tęsknoty. Co zrobić?? Jak to z siebie wyrzucić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co powinnam zrobić?

Hmm ...
Napisałaś, że "wróciłaś do siebie" więc domyślam się, że nie mieszkacie w tym samym mieście. Może warto skorzystać z dobrodziejstw XXI wieku i porozmawiać np na gg jeśli wstydzisz się osobiście?
Trudno wyczuć sytuację jeśli się nie widziało Waszego wzajemnego zachowania bo może być tak, że pod wpływem oczarowania po prostu każde jego spojrzenie odbierałaś błędnie ...
Jeśli naprawdę wierzysz, że "to TEN" - nie marnuj czasu i bierz sprawę w swoje ręce. Dziewczyna nie ściana, a jeśli im się nie układa to wyświadczysz obojgu przysługę big_smile

Powodzenia wink

3

Skoro jest z dziewczyną 10 lat i nie są małżeństwem to rzeczywiście jest coś nie hallo, widocznie może im się nie układa, może są razem z przyzwyczajenia, albo dlatego, żeby po "zerwaniu" nie czuć się samotnym. Jeżeli czujesz coś do niego to zrób jakiś pierwszy krok, bo może warto.

4

fakt, jeśli u nich coś nie tak, jest szansa-ale nie chcesz być pieczątką ich rozstania.
nie narzucaj się. jak ma się rozwalić, rozwali, ale nie przyczyniaj się, bo bedzie Ci potem źle i nie bedziesz korzystać z przyjemności byc z kimś.

5

Jak dla mnie Kasia30, postąpiłaś bardzo szlachetnie. Rozum jeszcze przed sercem. Uśmiechaj się wspominając .... bo nic nie zepsułaś.
Kontrolnie możesz sprawdzać, czy ze sobą są jeśli masz możliwość, ale dalej bądź szlachetna i nie wnikaj w związek.

Wiele kobiet na Twoim miejscu, pomyślało by przede wszystkim o sobie, wykonując inny ruch smile

6

Można spędzić razem całe życie i nie być małżeństwem. Są ludzie, dla których prawdziwa miłość wiąże się ze ślubem, a są i tacy, którzy ślub mają za zbędną i formalną ceremonię, która nic wartościowego nie wnosi. Cóż to za pomysł, że jeśli wszystko w związku jest w porządku, to ślub powinien być? Chcą, to biorą, nie chcą, nie biorą.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024