kobietki prosze o odpowiedz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kobietki prosze o odpowiedz

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 44 ]

Temat: kobietki prosze o odpowiedz

witajcie mam do was pytanko czy waszym zdaniem warto skusic sie na zdrade ?
mam chlopaka jesem z nim 5 lat i mamy 3 letnia coreczke
dwa dni temu pisalam z moim chlopakiem z dziecinstwa ktory tez ma dziewczyne w trakcie naszej konwersacji zaczelo cos sie dziac motylki i te sprwy z jeg strony tez ;-) to bylo pierwszy raz i przyznam szczerze ze nie moge sie doczekac kiedy napisze
bylismy tak na siebie napaleni ze prawilismy sobie zbrezne wiadomosci
kobietki co robic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kobietki prosze o odpowiedz
kindzia napisał/a:

kobietki co robic?

Głęboko odetchnąć! To po pierwsze smile A w razie potrzeby wziąć kilka głębokich wdechów i samo przejdzie smile

3

Pytanie nie do mnie, ale Ci odpowiem. Odejdź od swojego chłopaka.

4

wiesz jeśli jednorazowym wybrykiem chcesz  zniszczyć swoją rodzinę i związek to droga wolna..
chłopak dostanie to co chce a później żegnaj maleńka..
zabawisz się,chwila przyjemności ..
a później złość ,żal,łzy i prośby o wybaczenie...
nie nie powinnaś się skusić:/
z premedytacją chcesz zadać ból drugiej osobie (swojemu partnerowi)
sorry ale nie rozumiem..

5

ale to tak kusi

6

Eee tam, Szanowne Panie. Przeczytajcie inne posty autorki, jej facet jest do niczego w łóżku, to czego ma się z nim męczyć dalej?

7

kindzia napisał/a:

ale to tak kusi

a później będzie.."ale to tak boli"

8

wlasnie to chodzi o chwile przyjemnosci zadnych zobowiazan

9

kindzia napisał/a:

A potem długi czas wyrzutów sumienia, złego samopoczucia i ogółem nieprzyjemnej sytuacji. Zadaj sobie pytanie czy warto?

10

kindzia napisał/a:

wysiadam...
nie rozumiem..
chcesz walic po rogach swojego faceta to lepiej od razu go zostaw ,zeby zaoszczędzic mu później żałosnych wymówek..
po co go ranić?

przez tą chwilę przyjemności możesz wszystko stracić

11

to bierz go na romans  i juz...:-)

12

dlatego poprosila o wasza opinie aby podjac decyzje ale jeszcz jej nie mam

13 Ostatnio edytowany przez Lupus (2011-08-14 14:53:33)

Uuu, Motylku, jaka Ty zdemoralizowana jesteś tongue

Kindzia, a dlaczego po prostu nie rozejdziesz się ze swoim konkubentem?

14

Kusi to nie kupno sukienki i nie ma czegoś takiego jak związek bez zobowiązań hmm

Odejdź od poprzedniego partnera a nie rób z niego marionetki do zabawy .

Poczytaj na forum jaka jest cena za bycie kochanką i pomyśl o dziecku bo ono zapłaci za to najwyższą cenę za twoją bez troskę i przyjemność hmm

15 Ostatnio edytowany przez Solstafir (2011-08-14 15:08:07)

kasuję posta, co ja się tam bede odzywał

16 Ostatnio edytowany przez Olinka (2011-08-15 14:21:33)

Lupus napisał/a:

Uuu, Motylku, jaka Ty zdemoralizowana jesteś tongue

Kindzia, a dlaczego po prostu nie rozejdziesz się ze swoim konkubentem?

bo ogólnie jest mi dobrze w codziennym zyciu nie mam zamiaru na zmiany ale brakuje mi dreszczyku

17 Ostatnio edytowany przez Guniaczek (2011-08-14 15:11:05)

kindzia napisał/a:

bo ogulnie jest mi dobrze w codziennym zyciu nie mam zamiaru na zmiany ale brakuje mi dreszczyku

No właśnie, o "dreszczyk" tu chodzi smile Ja to jak najbardziej rozumiem, potrzebę dreszczyku, ale nie można jakoś inaczej? Może zróbcie sobie ten "dreszczyk" z aktualnym partnerem? Coś czego nie robicie na co dzień?

18

Proponuje skok na bandżi emocje są dreszczyk też wrażenie nie zapomniane i nikomu krzywdy nie zrobisz.:)
Lub jakieś ekstremalny sport adrenalina murowana .

19

kindzia napisał/a:

[bo ogólnie jest mi dobrze w codziennym zyciu nie mam zamiaru na zmiany ale brakuje mi dreszczyku

Czyli chcesz mieć ciastko i zjeść ciastko. Możesz zachować się przyzwoicie - nie zdradzać lub odejśc, możesz podle. Widzę, że to drugie Cię kusi. Życzę Ci, żeby po ewentualnej zdradzie Twój mąż się dowiedział i Cię kopnął w tyłek. Bo takim ludziom lekcji nigdy za wiele.

20

moze masz racje ?

21

kindzia napisał/a:

dwa dni temu pisalam z moim chlopakiem z dziecinstwa ktory tez ma dziewczyne w trakcie naszej konwersacji zaczelo cos sie dziac motylki i te sprwy z jeg strony tez ;-) to bylo pierwszy raz i przyznam szczerze ze nie moge sie doczekac kiedy napisze
kobietki co robic?

Nie wierze nawet w to, że Cię kusi. Moją koleżankę też kusiło a potem bardzo bardzo żałowała, że zdradziła ukochanego, tak żałowała, że aż szkoda gadać. I prosiła o wybaczenie.
Dla jednej chwili przyjemności? Nie warto.
Małe dziecko, ukochany mąż czy chłopak... masz ich przy sobie.
Warto to niszczyć dla jakiegoś kolegi? Bo przez chwilę miałaś motylki w brzuchu? Nie warto.
Może zmień coś w swoim związku tak żeby pojawiły się motylki przy obecnym partnerze, przypomnij sobie jak go poznałaś i jak się pokochaliście a potem na świat przyszło dziecko.
Wiem, że można jak tylko się chce.
Ale to tylko moje zdanie - pozdrawiam!

22

Kindzia to ja Ci powiem, ze ja jestem fajny, też dobry w łóżku i dam Ci troche dreszczyku jak sobie życzysz, wiec jak jesteś ładna (mozesz mi posłać fotki na maila) to moge sie z tobą umówić na seks i słuchaj jeszcze Ci za to moge zapłacić.

23

Marcin84 napisał/a:

Kindzia to ja Ci powiem, ze ja jestem fajny, też dobry w łóżku i dam Ci troche dreszczyku jak sobie życzysz, wiec jak jesteś ładna (mozesz mi posłać fotki na maila) to moge sie z tobą umówić na seks i słuchaj jeszcze Ci za to moge zapłacić.

mnie to już chyba nic nie zdziwi...

24

Musisz się zastanowić ale masz z nim dzieciątko ja tak kiedyś zrobiłam byłam z facetem ponad 5 lat i zdradziłam cierpiałam ale później poznałam cudownego faceta i za miesią biore ślub chodz nie jest do końca kolorowo i tez potrzebuje porady.
Powodzenia

25

Proponuję Ci zastanowić się nad tym, jak byś się poczuła gdyby okazało się, ze to Twój obecny partner robi Ci rogi - uczucie niezbyt fajne... Ty chcesz się zabawiać, ale pewnie gdyby on odwalił Ci taki numer to byłby: DRAŃ i inne gorsze określenia... nie będę wymieniać bo nie o to tu chodzi. 
Jeśli tak bardzo chce Ci się uprawiać sex z innym dla dreszczyku, może pogadaj z partnerem, może on tego też chce. Będziecie się zdradzać nawzajem, sex bez zobowiązań, może jakieś trójkąty ,czworokąty stworzycie i nikt z was nie będzie miał wyrzutów sumienia.
Jeszcze jedna propozycja... pogadaj z partnerem szczerze, powiedz mu, że masz czasami myśli o zdradzie bo wasz sex nie jest tak ognisty jak na początku związku, że jeszcze go nie zdradziłaś ale jeśli to się nie zmieni... to kto wie... może to go zmobilizuje do tego by zamienić się w polskiego Antonio Banderasa z nadprzeciętnym łóżkowym temperamentem. I będziesz go wtedy błagać o więcej i więcej...
ROZMOWA, ROZMOWA i jeszcze raz ROZMOWA - złoty środek na wszystko.

26

Do autorki tekstu . Dziewczyno dlaczego Ty nie szanujesz to co masz dziecko,faceta który Cię kocha.

27

Lupus napisał/a:
kindzia napisał/a:

[bo ogólnie jest mi dobrze w codziennym zyciu nie mam zamiaru na zmiany ale brakuje mi dreszczyku

Czyli chcesz mieć ciastko i zjeść ciastko. Możesz zachować się przyzwoicie - nie zdradzać lub odejśc, możesz podle. Widzę, że to drugie Cię kusi. Życzę Ci, żeby po ewentualnej zdradzie Twój mąż się dowiedział i Cię kopnął w tyłek. Bo takim ludziom lekcji nigdy za wiele.

Lupus-ie i Ty tutaj;-))))))Chyba zaczne Cie lubic-mimo iz ty nie darzysz mnie sympatia;-))))
Zaraz zajrze na inny temat -bo po przeczytaniu NAGŁÓWKA -czuje ze tam jestes;-))))))))))

Kindzia nie brnij w to-nie warto-gdyby kontakt z kolega nie wrocil to pewnie bys nam dzis tego pytania nie zadawala-wiec lepiej urwij to juz na poczatku.To moje zdanie-ale oczywiscie zrobisz jak zechcesz;-))))
POZDRAWIAM!!!!

28

madzia0311 napisał/a:
Marcin84 napisał/a:

mnie to już chyba nic nie zdziwi...

Mnie tym bardziej...coz za propozycja...

Do autorki: Przemysl dwa razy to co zamierzasz zrobic, bo jesli zamierzasz zdradzic i myslisz o tym nieustannie to chyba cos jest nie tak z ta Twoja miloscia. Zastanow sie czy warto stracic to co sie ma dla jednej chwili slabosci. Ja mysle, ze nie. Ale to moje indywidualne zdanie.

29

Marcin84 napisał/a:

Ach Ci faceci , brak słów.

30

Moja droga temu da się zaradzić smile a mianowicie podrzuć swojemu partnerowi parę męskich  czasopism  np: mens health, w których są opisane sposoby co zrobić aby być lepszym kochankiem i poinformuj go dosyć subtelnie ale tak by zrozumiał i do niego dotarło że nie jesteś zaspokojona a wasz seks z jego strony nie jest takim jakiego oczekujesz, wszystkiego można się nauczyć  smile namiętność do swojego znajomego sprzed lat przelej na swojego obecnego partnera smile

31 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-08-14 23:12:06)

insatiable napisał/a:
kindzia napisał/a:

kobietki co robic?

Nie wierze nawet w to, że Cię kusi. Moją koleżankę też kusiło a potem bardzo bardzo żałowała, że zdradziła ukochanego, tak żałowała, że aż szkoda gadać. I prosiła o wybaczenie.
Dla jednej chwili przyjemności? Nie warto.
Małe dziecko, ukochany mąż czy chłopak... masz ich przy sobie.
Warto to niszczyć dla jakiegoś kolegi? Bo przez chwilę miałaś motylki w brzuchu? Nie warto.
Może zmień coś w swoim związku tak żeby pojawiły się motylki przy obecnym partnerze, przypomnij sobie jak go poznałaś i jak się pokochaliście a potem na świat przyszło dziecko.
Wiem, że można jak tylko się chce.
Ale to tylko moje zdanie - pozdrawiam!

Dokładnie !

Nie warto psuć związku. Jeżeli nie chcesz być z chłopakiem, to zostaw Go. Zdrada to naprawdę coś ohydnego..
A jeśli w łóżku jest źle, to jest tak wiele sposobów , by to zmienić !
Te wszystkie sposoby są dla ludzi .
Ja też nie zawsze z łóżka wychodzę zadowolona, bo przecież nie zawsze jest świetny sex, czasem są gorsze dni, ale nigdy nie pomyślałam, żeby zdradzić Mojego Ukochanego. Jak jest coś nie tak, to coś zmieniam, urozmaicam czasem nasze życie w sypialni , seks nie jest częsty, lecz wspaniały, bo z Nim !
No i jak już napisano - gdyby Ciebie zdradził facet , to na pewno mówiłabyś drań, kochający facet , by się tak nie zachował .. no właśnie, kochająca dziewczyna też nie zdradza, lecz szuka rozwiązań problemu , chce tylko swojego faceta wink

32

...poszukaj sposobów, zeby zmienic Waszą relację, ożywić związek, a jesli się przez dluzszy czas nie da tego zrobic (ja akurat w zmiany drugiej osoby nie wierze-ale to juz moja opinia) to sie pogodz z tym jak jest albo odejdz ...

33

Liren25 napisał/a:

Do autorki tekstu . Dziewczyno dlaczego Ty nie szanujesz to co masz dziecko,faceta który Cię kocha.

Widocznie ma o wiele inne poczucie wartości lub też po prostu jeszcze niczego w życiu nie straciła wink

34 Ostatnio edytowany przez madzia0311 (2011-08-14 23:53:05)

może lubi ryzyko...tylko nie przewiduje jakie konsekwencje niesie za sobą zdrada..
ech..
dziwi mnie to bardzo,że rozważa z pełna świadomością zdradę...

"bo przecież to tylko chwila zapomnienia"
dziś zapomni się z chłopakiem sprzed lat..
później z kimś innym...
straci zaufanie swojego faceta..
ale cóż to mam być jednorazowe...
zranię cię raz..będziesz cierpiał,zostawię ci uraz i strach przed związkiem z kimś innym...
bo powróciły motylki...

a kiedy ktoś zdradzi ciebie poczujesz ogromny ból...
czy faktycznie warto na własne życzenie niszczyć to co się zbudowało?

Najbardziej szkoda mi Waszej córeczki ,echh..
Chwila przyjemności? Czy w trakcie "konsumpcji" z kolegą nie byłoby Ci źle,że chłopak Bogu ducha winny w tym czasie bawi się z córeczką i razem czekają na Ciebie,a ty w tym czasie robisz takie ohydne rzeczy,pisze ohydne bo na samą myśl jest mi nie dobrze.Wiesz jak ciężko potem odbudować zaufanie do drugiej osoby o ile dostaniesz taką szansę?Chyba,że stawiasz na to,że nikt się nie dowie, ale czy to o to w tym chodzi? Czy będziesz mogła potem spojrzeć sobie w lustrze twarz? Za kilka lat uczucie może się nasilić,wyrzuty sumienia,obrzydzenie do siebie.
Nie jesteś ani mężatką ani zaręczona więc zastanów się co jest dla Ciebie ważne,bo to nie wybór ciastka w cukierni tylko wybór między dobrem a ohydztwem.Idąc Twoimi kategoriami myśleniowymi zakładam,że i tak wybierzesz ohydztwo, ja zawsze wybieram dobro bądź lepsze zło więc tu się nie dogadamy.

36 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-08-15 00:23:11)

Jedyna dla niego napisał/a:

Najbardziej szkoda mi Waszej córeczki ,echh..
Chwila przyjemności? Czy w trakcie "konsumpcji" z kolegą nie byłoby Ci źle,że chłopak Bogu ducha winny w tym czasie bawi się z córeczką i razem czekają na Ciebie,a ty w tym czasie robisz takie ohydne rzeczy,pisze ohydne bo na samą myśl jest mi nie dobrze.Wiesz jak ciężko potem odbudować zaufanie do drugiej osoby o ile dostaniesz taką szansę?Chyba,że stawiasz na to,że nikt się nie dowie, ale czy to o to w tym chodzi? Czy będziesz mogła potem spojrzeć sobie w lustrze twarz? Za kilka lat uczucie może się nasilić,wyrzuty sumienia,obrzydzenie do siebie.
Nie jesteś ani mężatką ani zaręczona więc zastanów się co jest dla Ciebie ważne,bo to nie wybór ciastka w cukierni tylko wybór między dobrem a ohydztwem.Idąc Twoimi kategoriami myśleniowymi zakładam,że i tak wybierzesz ohydztwo, ja zawsze wybieram dobro bądź lepsze zło więc tu się nie dogadamy.

No jasne , mi też niedobrze na samą myśl, że mogłabym tak zrobić Memu Facetowi , never !!
Ale ja wiem czego chcę , nie mogłabym oddać się innemu facetowi , nasz związek i to co budujemy, to dla mnie priorytet.
Autorko, łatwo wszystko zepsuć chwilą głupoty, lecz potem odbudować bardzo ciężko. Wiesz, takie sprawy zazwyczaj wychodzą na jaw, nie łudź się, że to pozostanie słodką tajemnicą.A zresztą , no właśnie, jak potem mogłabyś spojrzeć w lustro i mówić, że jest tym jedynym, że inni Cię nie interesują? To już kwestia Twojej moralności, mam nadzieję, że zrozumiesz, że to głupia pokusa i nie zrealizujesz tego, bo naprawdę nie warto. Chyba, że naprawdę nie kochasz swojego faceta, ale wtedy miej odwagę mu to powiedzieć.
Macie córeczkę, musisz, że niby Wam dobrze, tylko może sex szwankuje, uważam, że nie warto tego niszczyć i robić coś tak ohydnego i nieważne czy to będzie raz czy dwa, czy będzie przyjemnie czy nie, nie warto.
I jeżeli wybierzesz swojego ukochanego, to naprawdę nie pisz już tych sprośnych wiadomości z tym chłopakiem, po co będziesz znów kusić się ? Pokaż, że jesteś jednak twarda, że liczy  się tylko Twój facet i po prostu się opanuj.
Naprawdę ten ruch może zniszczyć wszystko .

37

Ja w swoim życiu mam podobnie:d Jak miałam chłopaka, ciągnęło mnie do innych.. Mimo, że raz się sparzyłam na tym, będąc w 2letnim związku z jednym facetem, który niestety nie okazywał mi wiele czułości oraz szacunku, spragniona uciekłam w ręce innego amanta, oczywiście nie mówiąc mu o tym z dłuższym stażem. Ostatecznie ten nowo poznany mężczyzna dowiedział się o drugim i konsekwentnie i bez zbędnych słów, zakończył znajomość ze mną. Kilka miesięcy później zerwał ze mną po 2,5latach ten nieczuły. Jednak nadal mnie kusi i nęci.. Wniosek z tego taki, że mimo iż bardzo Cię kusi taki związek z kolegą ze szkoły, to lepiej nie ryzykuj, bo możesz nie uzyskać wybaczenia.. Z resztą sama podejmiesz ostateczną decyzję, jednak przemyśl to:) Ja tylko podaję przykład.

38

Pobiegnij 10 km i Ci się odechce wszystkiego smile

39

Kindzia sądzę,że młoda kobieta z Ciebie wink
Najbardziej na co warto się skusić w młodym wieku, to na odwagę i zacząć żyć... nie zdradzaj tylko odejdź od męża i wtedy rób co chcesz!!
Według własnej woli,uprawiaj seks skoro masz ochotę,baw się i żyj pełnią życia...ale nie oszukuj,nie kłam,nie zdradzaj i nie zadawaj tego typu pytań.
Twoje "zastanawianie się " może  odbić ci się czkawką,wierz mi wink
Jeśli kochasz męża a on Ciebie,czujesz się kochaną to nie szukaj dziury w całym tylko zrób tak aby Twój i twego męża umysł zaprzątały te same myśli i dążenia:) w jednym kierunku..czyli Waszym wspólnym.

40

Boletus napisał/a:
Liren25 napisał/a:

Widocznie ma o wiele inne poczucie wartości lub też po prostu jeszcze niczego w życiu nie straciła wink

Tak też myślę ,nie rozumiem niektórych kobiet.

41

kindzia napisał/a:

ale to tak kusi

a warto??
nie jestes szczesliwa to odejdz od niego,bo tak to tylko narobisz bigosu,kochasz go? to czemu kusi Cie inny? a jesli nic juz was nie łączy to nie lepiej odejsc i nie krzywdzic..........zastanów sie dobrze zanim cos zrobisz...pozdrawiam

42

A ja bym spróbował.

43

mariuszs napisał/a:

A ja bym spróbował.

kazdy jest kowalem swego losu,nikogo nie oceniam,nikogo nie potepiam...

Posty [ 44 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kobietki prosze o odpowiedz

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024