Witam. Jako poczatkujacy wspolzycie z moja dziewczyna mial bym male pytanie. jak doprowadzic kobiete do orgazmu. Problem jest w tym ze moja dziewczyna wariuje juz po lekkim dotknieciu lechtaczki. czy to normalne??I skad wiedziec czy to ten prawdziwy orgazm. Z gory dziekuje za pomoc
Skoro taka nadwrażliwa to tym łatwiej będzie Ci Ją doprowadzić do orgazmu
I na pewno zauważysz, gdy partnerka go przeżyje ;] Uczcie się siebie nawzajem, obserwujcie. Najlepiej nie wkładać swojej kobiety w schemat przeżywalności orgazmu
Więc nie zastanawiaj się tylko nastaw się na odczuwanie ![]()
hmm
bardziej chodzilo mi jakie czesci jej ciala najlepiej piescic i w jaki sposob:)
Uczcie się siebie nawzajem, obserwujcie. Najlepiej nie wkładać swojej kobiety w schemat przeżywalności orgazmu
...tu jest zawarta odpowiedź. Pieść kazdy centymetr jej ciała, az w koncu sie dowiesz co twoja dziewczyna lubi najbardziej. Dotykiem, jezykiem, ustami itp.:)
A co znaczy "wariuje"?
A co znaczy "wariuje"?
hmm cala sie napina i mowi ze to jest swietne,nieziemskie uczucie itp itd
nawet [rzy lekkim dotyku ?
bno więc pieść delikatnie te częsci ciała, przy dotyku których ona tak reaguje.
badaj jej ciało.
obserwuj reakcje na bodźce.
i sam wtredy będziesz wiedział.
bo na to reguły nie ma.
szczerze to na poczatku myslalem ze to jest to .... ale patrze wtf. ona monza tez przez 15 min i zawsze takie samo sprawia wrarzenie:Pwiec chyba to nie to ![]()
hm, to ona całkiem normalnie reaguje, a jeśli jesteście z sobą od niedawna, to na orgazm musisz trochę poczekać, będziesz wiedział, ze to jest to, ona będzie odprężona i nie będzie miała ochoty na wiecej.
A jeśli reaguje tak jak piszesz, to znaczy, że po prostu robisz to dobrze i w ten sposób kontynuuj.