nieuchwytna koleżanka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: nieuchwytna koleżanka

Mam koleżankę, którą długo znam chodzi mi o to że ona jest bardziej zaprzyjażniona z moją siostrą niż ze mną pomimo to lubie ją i nie rozumiem dlaczego mnie ignoruje np. gdy próbuje się z nią umówić tak jak ostatnio niby sama zapraszała żeby ją odwiedzić a tu nie odbiera telefonu kiedy do niej dzwonie i nie reaguje też na moje sms-y wtedy najczęściej woli napisać odpisać na mojej siostry niż odpisać  smsa do mnie, dla mnie to dziwne. jak mam do niej ważną sprawe to czasem nie idzie się z nią am skontować. Pamiętam że kiedyś mówiłam o jakiejś koleżance ktorą nie lubi teraz myśle że mogła mówić o mnie. Czemu ona się tak zachowuje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nieuchwytna koleżanka

Może po prostu za Tobą nie przepada? Nie każdy musi nas lubić (choć wiadomo, że przykro, kiedy tak nie jest).

3

Najwidoczniej tak jest.

4

Anemonne napisał/a:

Może po prostu za Tobą nie przepada? Nie każdy musi nas lubić (choć wiadomo, że przykro, kiedy tak nie jest).

Ale co robić w takim wypadku robić, mam się na nią obrazić?

5

Za co?? za to że za tobą nie przepada??Nawet jak to zrobisz wątpię ze na to zareaguje teraz jesteś do niej nastawiona pozytywnie a widzisz ze nie kontaktuje się z toba;\

6

Może faktycznie, odpuść sobie troche kontakt z nią, podejrzewam, że i tak będziecie się widywać skoro ona przyjaźni się z Twoja siostrą. Nie obrażaj się na nią, bo ona tym się w ogóle nie przejmie, jedynie może to ją rozbawić (swoją drogą obrażanie się na kogoś z powodu iż nie wiadomo czy nas lubi może być troszkę śmieszne). Każdy ma swoje towarzystwo, i może nie powinnaś szukać koleżanek w kręgu znajomych Twojej siostry. Masz 25 lat, studia, praca, z pewnością otacza Cię wiele osób, z którymi mogłabyś się zaprzyjaźnić. Nie zrozum mnie źle, każdy jest inny, i może Twoja siorka posiada cechy które ceni jej koleżanka, a Ty jesteś inna (co absolutnie nie oznacza, że gorsza!!) i może nie masz wyżej wspomnianych cech lub też masz takie cechy co tej dziewczynie nie przypadają do gustu. Na siłę nikogo do przyjaźni nie da się zaciągnąć. Tak jak w tańcu -  musi dwoje chcieć wink

7

Z tego co piszesz,to nie jest Twoja koleżanka,tylko Twojej siostry.A Ty chcesz na siłę być Jej "koleżanką".Nic na siłę,na siłę nigdy nie zdobędziesz koleżanki.Widocznie koleżanka Twojej siostry nie chce się z Tobą spotykać,może jesteś dla Niej za młoda? może towarzysko Jej nie odpowiadasz,a Ona ma swoich znajomych.Spotkaj się kiedyś z Nią i zapytaj wprost,dlaczego jest taka,czy coś złego Jej zrobiłaś,że Cię ignoruje.Powodzenia.I nie przejmuj się,znajdziesz sobie inną,może prawdziwszą koleżankę.Czego Ci życzę.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024