Do tej pory miałam sporo nie udanych związków. Za każdym razem trafiam na nieodpowiedzialnych facetów lub na nie stabilnie emocjonalnych. Mam już tego dość. I tak pomyślałam sobię że może facet który wychowuje sam dziecko ( wdowiec ) byłby odpowiedni dla mnie. Ja bardzo lubię dzieci, mam z nimi świetny kontakt ( jestem opiekunką ) a taki mężczyzna na pewno jest odpowiedzialny, ma coś w głowie i pewnie by docenił mnie jako kobietę i w przyszłości matkę jego dziecka. Ale gdzie takiego faceta poznać? Co o tym myślicie?
Nie istnieje idealna recepta na znalezienie odpowiedzialnego faceta. Rozumiem Twoją irytację, ale taki wymarzony wdowiec może równie dobrze być nieodpowiedzialny. Moim zdaniem po prostu masz pecha, albo szukasz facetów w złych miejscach. Szkoda czasu na szukanie kogoś, kogo znalezienie zajmie bardzo dużo czasu, no i tak na prawdę nigdy nie masz pewności, że będziesz z nim szczęśliwa.
Mam pecha, to się zgadza. A co do miejsca to hmm niestety mieszkam na takiej dzielnicy że trudno o porządnego i normalnego faceta. Miałam kilku nie z mojej miejscowości i porażka więc pech. A tych co miałam z mojego otoczenia to szkoda gadać. Nie mam pomysłu gdzie moge poznać normalnego faceta. Wiem że nie ma nigdy pewności że to będzie Ten, ale wiem też że z mojego środowiska nie ma sensu się wiązać z rzadnym bo to wstyd mówić ale patologia
a ja bym chciałam wreszcie ułożyć sobie życie.
A co do miejsca to hmm niestety mieszkam na takiej dzielnicy że trudno o porządnego i normalnego faceta. A tych co miałam z mojego otoczenia to szkoda gadać. Nie mam pomysłu gdzie moge poznać normalnego faceta.
Hehe, to tak jak ja, z tym że mnie faceci nie interesują
Napiszę Ci to co powtarzają mi moi znajomi: nie martw się przyszłością, a zobaczysz, znajdziesz go tam gdzie w życiu byś się tego nie spodziewała!
Ja sobie próbuje wmawiać że mam gdzieś facetów, że przecież można żyć bez faceta. Tak jest, oczywiście że można ale czasami brakuje
Tak, boję się przyszłości, nie chce do końca życia zostać sama. Ale mam nadzieję że będzie tak jak mówisz, że spotkam kogoś w zaskakującym momencie. Dziękuje za rady ![]()