Jeśli był już taki temat to bardzo przepraszam. Chciałam się dowiedzieć jaki jest najlepszy płyn do kąpieli który ma w sobie to coś , czyli duża ilość piany. Czasami w tych filmach widzę jak aktorzy się kąpią w takiej ilości piany to mam ochotę wskoczyć do tego tv.
1 2011-08-05 23:54:57 Ostatnio edytowany przez Delicious (2011-08-06 00:21:36)
Nie pisz posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać lub zmienić używaj opcji "Edytuj" lub "Zgłoś post Redakcji"!
Wczoraj oglądałam folder Biedronki i widziałam taki proszek do kąpieli, który właśnie tworzy taką piankę:P Może od poniedziałku będzie w sprzedaży;]
A jak nazywa się ten proszek? Wiesz może?
Z zupełnie innej beczki, ale również dla fanów kąpieli ;-)
Sól do kąpieli GUAM TALASSO Aromaterapeutyczna - zapewnia wyjątkowy zapach.
Po jej zastosowaniu faktycznie bierzecie relaksacyjną kąpiel, a nie moczycie się w wodzie ;-)
A jak nazywa się ten proszek? Wiesz może?
http://gazetka.biedronka.pl/g42,tajemnice_urody.html
Jest na stronie 10/11 ![]()
Nie lepiej kupić płyn do kąpieli dla dzieci? Myślę że takie dziecięce specyfiki najwięcej się pienią, w końcu dzieci to lubią ![]()
Liren25 napisał/a:A jak nazywa się ten proszek? Wiesz może?
http://gazetka.biedronka.pl/g42,tajemnice_urody.html
Jest na stronie 10/11
Dziękuję
Chyba pójdę zobaczyć ten proszek
A fajny jest??
Chyba pójdę zobaczyć ten proszek
A fajny jest??
Nie mam pojęcia:P Nie kupiłam go (nie mam wanny, tylko prysznic:():P hehe. Tylko mowię, że widziałam w tym folderze xD
hm ja się zastanawiam czy taki płyn czy proszek jest zdrowy dla naszej skóry, chyba są dodawane jakieś substancje wzmacniające pianę
Bardzo możliwe, ale raz nikomu nie zaszkodzi chyba xD
Ja lubię Ziaję, np. mleczko z serii kokosowej pod prysznic, oliwkowe mydło pod prysznic, i inne produkty tej firmy do kapieli. Lubie też Apart - płyny do kapieli (seria "afrykańska" oraz kremowe płyny do kąpieli z Biedronki (poręczne , nieduże opakowania - pięknie pachną, nazwy nie pamiętam). Absolutnie nie znoszę Avonu do kąpieli - jedyne płyny po których moi domownicy mieli uczulenie)
Może spróbuj morelowy żel do kąpieli apricot mocno się pieni, chyba będziesz zadowolona, albo sprobuj żele naturalne z firmy Ceano. A tak w ogóle - muszą się pienić ? ![]()
W temacie nie chodzi o żele, a o płyny.
A tak w ogóle - muszą się pienić ?
No raczej, skoro:
Czasami w tych filmach widzę jak aktorzy się kąpią w takiej ilości piany to mam ochotę wskoczyć do tego tv.
![]()
W temacie nie chodzi o żele, a o płyny.
majk@ napisał/a:A tak w ogóle - muszą się pienić ?
No raczej, skoro:
flores18261 napisał/a:Czasami w tych filmach widzę jak aktorzy się kąpią w takiej ilości piany to mam ochotę wskoczyć do tego tv.
Od dzisiaj jesteś moją przyjaciółką ![]()
sorry za moją nie uwagę ![]()
![]()
Ja ostatnio używam żelu Finale z wyciągiem z ogórka. Do kupienia bodajże w Lidlu czy Biedronce za 3 zł chyba
. Naprawdę jest fajny, piękny zapach, jestem zadowolona. Ogólnie korzystamy w domu z róznych żeli, fajnie jak żel ładnie pachnie, bo można sie odprężyć, poprawia to nastrój. Lubię tez żele z firmy Nivea, Dove [skóra po nich naprawdę jest bardzo gładka i miła w dotyk] itp ![]()
A może kozie mleko? Poczujesz się jak Kleopatra
Wiem, że firma the secret soap store ma duzy wybór takich produktów do kąpieli.
Tak na prawdę to dużo zależy od sposobu lania wody do wanny
Sprawdzone - najpierw wlać płyn do kąpieli, a potem puścić wodę, najlepiej ze słuchawki od prysznica, tak, żeby strumień wody był "rozbity" na wiele źródeł ![]()
Ale kozie mleko się nie pieni, nawet jeśli nalewasz wodę rozpryskując.Robi się mała pianka i po chwili znika. Spróbuj płyny z apartu, kiedyś były takie fajne egzotyczne zapachy.
ja zauważyłam że dobrze pieni się mydełko dla dzieci z Ziajki, takie o zapachu coli, ale jest też zapach gumy balonowej;)
Ja lubie plyn do kapieli:Palmolive(absolute relax)-kolor fioletowy albo plyn firmy Apart.
A ja używam do kąpieli płynu z oliwką dla bobasów
Mam młodszą siostrzyczkę i kiedyś skończył mi się mój płyn do kąpieli i pożyczyłam sobie oliwkę, która mama jej kupuje - Vitella Oilbath. Jest świetna! Fajnie zmiękcza i natłuszcza skórę, że po kąpieli jest taka mięciutka i przyjemna w dotyku
Poza tym jak już się wgłębiłam w ulotkę to zobaczyłam, że zawiera jeszcze witaminki, więc fajnie, ze odzywia skórę.