Jaki płyn do kąpieli. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki płyn do kąpieli.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1 Ostatnio edytowany przez Delicious (2011-08-06 00:21:36)

Temat: Jaki płyn do kąpieli.

Jeśli był już taki temat to bardzo przepraszam. Chciałam się dowiedzieć jaki jest najlepszy płyn do kąpieli który ma w sobie to coś , czyli duża ilość piany. Czasami w tych filmach widzę jak aktorzy się kąpią w takiej ilości piany to mam ochotę wskoczyć do tego tv.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki płyn do kąpieli.

Nie pisz posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać lub zmienić używaj opcji "Edytuj" lub "Zgłoś post Redakcji"!

3

Wczoraj oglądałam folder Biedronki i widziałam taki proszek do kąpieli, który właśnie tworzy taką piankę:P Może od poniedziałku będzie w sprzedaży;]

4

A jak nazywa się ten proszek?  Wiesz może?

5

Z zupełnie innej beczki, ale również dla fanów kąpieli ;-)
Sól do kąpieli GUAM TALASSO Aromaterapeutyczna - zapewnia wyjątkowy zapach.
Po jej zastosowaniu faktycznie bierzecie relaksacyjną kąpiel, a nie moczycie się w wodzie ;-)

6

Liren25 napisał/a:

http://gazetka.biedronka.pl/g42,tajemnice_urody.html

Jest na stronie 10/11 wink

7

Nie lepiej kupić płyn do kąpieli dla dzieci? Myślę że takie dziecięce specyfiki najwięcej się pienią, w końcu dzieci to lubią smile

8

paula2707 napisał/a:
Liren25 napisał/a:

http://gazetka.biedronka.pl/g42,tajemnice_urody.html

Jest na stronie 10/11 wink

Dziękuję

9

Chyba pójdę zobaczyć ten proszek big_smile A fajny jest??

10

emiko napisał/a:

Chyba pójdę zobaczyć ten proszek big_smile A fajny jest??

Nie mam pojęcia:P Nie kupiłam go (nie mam wanny, tylko prysznic:():P hehe. Tylko mowię, że widziałam w tym folderze xD

11

hm ja się zastanawiam czy taki płyn czy proszek jest zdrowy dla naszej skóry, chyba są dodawane jakieś substancje wzmacniające pianę

12

Bardzo możliwe, ale raz nikomu nie zaszkodzi chyba xD

13

Ja lubię Ziaję, np. mleczko z serii kokosowej pod prysznic, oliwkowe mydło pod prysznic, i inne produkty tej firmy do kapieli. Lubie też Apart - płyny do kapieli (seria "afrykańska" oraz kremowe płyny do kąpieli z Biedronki (poręczne , nieduże opakowania - pięknie pachną, nazwy nie pamiętam). Absolutnie nie znoszę Avonu do kąpieli - jedyne płyny po których moi domownicy mieli uczulenie)

14

Może spróbuj morelowy żel do kąpieli apricot mocno się pieni, chyba będziesz zadowolona, albo sprobuj żele naturalne z firmy Ceano. A tak w ogóle - muszą się pienić ? smile

15

W temacie nie chodzi o żele, a o płyny.

majk@ napisał/a:

A tak w ogóle - muszą się pienić ? smile

No raczej, skoro:

flores18261 napisał/a:

Czasami w tych filmach widzę jak aktorzy się kąpią w takiej ilości piany to mam ochotę wskoczyć do tego tv.

wink

16

BabaOsiadła napisał/a:

W temacie nie chodzi o żele, a o płyny.

majk@ napisał/a:

A tak w ogóle - muszą się pienić ? smile

No raczej, skoro:

flores18261 napisał/a:

Czasami w tych filmach widzę jak aktorzy się kąpią w takiej ilości piany to mam ochotę wskoczyć do tego tv.

wink

Od dzisiaj jesteś moją przyjaciółką smile
sorry za moją nie uwagę smile

17

smile

18

Ja ostatnio używam żelu Finale z wyciągiem z ogórka. Do kupienia bodajże w Lidlu czy Biedronce za 3 zł chyba big_smile. Naprawdę jest fajny, piękny zapach, jestem zadowolona. Ogólnie korzystamy w domu z róznych żeli, fajnie jak żel ładnie pachnie, bo można sie odprężyć, poprawia to nastrój. Lubię tez żele z firmy Nivea, Dove [skóra po nich naprawdę jest bardzo gładka i miła w dotyk] itp wink

19

A może kozie mleko? Poczujesz się jak Kleopatra smile Wiem, że firma the secret soap store ma duzy wybór takich produktów do kąpieli.

20

Tak na prawdę to dużo zależy od sposobu lania wody do wanny wink Sprawdzone - najpierw wlać płyn do kąpieli, a potem puścić wodę, najlepiej ze słuchawki od prysznica, tak, żeby strumień wody był "rozbity" na wiele źródeł smile

21

Ale kozie mleko się nie pieni, nawet jeśli nalewasz wodę rozpryskując.Robi się mała pianka i po chwili znika. Spróbuj płyny z apartu, kiedyś były takie fajne egzotyczne zapachy.

22

ja zauważyłam że dobrze pieni się mydełko dla dzieci z Ziajki, takie o zapachu coli, ale jest też zapach gumy balonowej;)

23

Ja lubie plyn do kapieli:Palmolive(absolute relax)-kolor fioletowy albo plyn firmy Apart.

24

A ja używam do kąpieli płynu z oliwką dla bobasów big_smile Mam młodszą siostrzyczkę i kiedyś skończył mi się mój płyn do kąpieli i pożyczyłam sobie oliwkę, która mama jej kupuje - Vitella Oilbath. Jest świetna! Fajnie zmiękcza i natłuszcza skórę, że po kąpieli jest taka mięciutka i przyjemna w dotyku smile Poza tym jak już się wgłębiłam w ulotkę to zobaczyłam, że zawiera jeszcze witaminki, więc fajnie, ze odzywia skórę.

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki płyn do kąpieli.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024