Witajcie,
Doradźcie co powinnam zrobić w tej sytuacji, mam już zdanie na temat swojego myślenia i wiem że bardzo źle myśle. w sumie taka nigdy nie byłam ale czuje się za bardzo samotna może wybieram nie odpowiedznich facetów i są takie skutki... Pomyślałam sobie że jeśli nie będę z kimś z miłości to dla dobra materialnego i teraz mam problem bo poznałam faceta 9 lat starszego od siebie zawsze mówiłam sobie że to za duża rożnica wieku aby się z kimś łączyć. ale teraz sama nie wiem co robię mamy się spotkać ale nie wiem sama czy powinnam bo On ma 33 lat bo 9 lat to jest jakaś różnica a z drugiej strony wiem że bardzo dobrą ma sytuację materialną. nie chce być dalej sama... co powinnam zrobić?
9 lat??? Tylko?? No to prawidłowo. Pamiętaj że faceci są cofnięci. Lepiej mieć starszego. Okrutna
jesteś lecąc na jego kasę. pomyśl sobie lepiej, jak to pięknie i cudownie jest się zakochać i pokochać nie pieniądze, lecz człowieka .
Szczerze mówiąc nie wiem co Ci odpisać. Ja do życia podchodzę lajtowo. Gdybym zaczęła prawić Ci morały typu : jesteś niedobra,materialistka itd to bym nie była sobą.
Spoko, potrzebujesz się dobrze ustawić, to się ustaw. Jeżeli będziesz się w takim układzie dobrze czuć i nie stracisz szacunku, to rób jak uważasz. w życiu trzeba być egoistą inaczej się przegra.
Ja kiedyś miałam bogatego chłopaka i mimo że mi się nie przelewało, nie umiałam od niego brać pieniędzy. Może dlatego że mi się podobał. Może gdybym miała go gdzieś i kochała tylko jego kieszeń, leżałabym dzisiaj na Majorce. Kwestia uczuć. Wszystko zależy jakim się jest.
9 lat??? Tylko?? No to prawidłowo. Pamiętaj że faceci są cofnięci. Lepiej mieć starszego. Okrutna
(...) Kwestia uczuć. Wszystko zależy jakim się jest.
Raczej systemu wartości ![]()
Skąd wiesz, że go nie pokochasz? Jakiś wyjątkowo obrzydliwy z wyglądu czy ma parszywy charakterek? Chyba jeszcze zbyt dobrze go nie znasz ![]()
Nie wiadomo jak się wszystko potoczy - daj się zatem sprawom potoczyć własnym rytmem ![]()
A 9 lat różnicy (znaczy masz lat 24, jesteś JUŻ dorosła jakby) to żadna różnica, szczególnie w Waszym wieku ![]()
Powodzenia
9 lat to całkiem sporo. Każdy boi się samotności, ale czy aby na pewno nie lepiej zaczekać na prawdziwą miłość? Związek to coś więcej niż tylko zapewniona dobrze przyszłość materialna i seks (przynajmniej dla mnie). Lepiej poczekać na kogoś wyjątkowego, niż tracić czas na związek z byle kim. Na świecie jest naprawdę cała masa wolnych i dobrych facetów. Jeśli tylko kasa w nim Cię kręci to się naprawdę zastanów się dobrze kilka razy ;P
A dlaczego by nie sprobowac:P:??Kto wie co będzie jak się poznacie bliżej??:)Może coś więcej niż tylko pieniądze:)one szczęścia nie dają:)na forum tautaj niedawno czytałam jak pewna kobieta pisała że ma wszystko pieniądze rodzine dom ale brakuje jej czasu dla siebie i męża zastanow sie lepiej 3 razy zanim podejmiesz decyzję:)