Prawdziwa miłość czy wyrachowanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Prawdziwa miłość czy wyrachowanie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Prawdziwa miłość czy wyrachowanie?

Witajcie,
Doradźcie co powinnam zrobić w tej sytuacji, mam już zdanie na temat swojego myślenia i wiem że bardzo źle myśle. w sumie taka nigdy nie byłam ale czuje się za bardzo samotna może wybieram nie odpowiedznich facetów i są takie skutki... Pomyślałam sobie że jeśli nie będę z kimś z miłości to dla dobra materialnego i teraz mam problem bo poznałam faceta 9 lat starszego od siebie zawsze mówiłam sobie że to za duża rożnica wieku aby się z kimś łączyć. ale teraz sama nie wiem co robię mamy się spotkać ale nie wiem sama czy powinnam bo On ma 33 lat bo 9 lat to jest jakaś różnica a z drugiej strony wiem że bardzo dobrą ma sytuację materialną. nie chce być dalej sama... co powinnam zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prawdziwa miłość czy wyrachowanie?

9 lat??? Tylko?? No to prawidłowo. Pamiętaj że faceci są cofnięci. Lepiej mieć starszego. Okrutna smile jesteś lecąc na jego kasę. pomyśl sobie lepiej, jak to pięknie i cudownie jest się zakochać i pokochać nie pieniądze, lecz człowieka .
Szczerze mówiąc nie wiem co Ci odpisać. Ja do życia podchodzę lajtowo. Gdybym zaczęła prawić Ci morały typu : jesteś niedobra,materialistka itd to bym nie była sobą.
Spoko, potrzebujesz się dobrze ustawić, to się ustaw. Jeżeli będziesz się w takim układzie dobrze czuć i nie stracisz szacunku, to rób jak uważasz. w życiu trzeba być egoistą inaczej się przegra.
Ja kiedyś miałam bogatego chłopaka i mimo że mi się nie przelewało, nie umiałam od niego brać pieniędzy. Może dlatego że mi się podobał. Może gdybym miała go gdzieś i kochała tylko jego kieszeń, leżałabym dzisiaj na Majorce. Kwestia uczuć. Wszystko zależy jakim się jest.

3

rozjasniacz napisał/a:

9 lat??? Tylko?? No to prawidłowo. Pamiętaj że faceci są cofnięci. Lepiej mieć starszego. Okrutna smile (...) Kwestia uczuć. Wszystko zależy jakim się jest.

Raczej systemu wartości wink
Skąd wiesz, że go nie pokochasz? Jakiś wyjątkowo obrzydliwy z wyglądu czy ma parszywy charakterek? Chyba jeszcze zbyt dobrze go nie znasz smile
Nie wiadomo jak się wszystko potoczy - daj się zatem sprawom potoczyć własnym rytmem smile
A 9 lat różnicy (znaczy masz lat 24, jesteś JUŻ dorosła jakby) to żadna różnica, szczególnie w Waszym wieku smile
Powodzenia

4

9 lat to całkiem sporo. Każdy boi się samotności, ale czy aby na pewno nie lepiej zaczekać na prawdziwą miłość? Związek to coś więcej niż tylko zapewniona dobrze przyszłość materialna i seks (przynajmniej dla mnie). Lepiej poczekać na kogoś wyjątkowego, niż tracić czas na związek z byle kim. Na świecie  jest naprawdę cała masa wolnych i dobrych facetów. Jeśli tylko kasa w nim Cię kręci to się naprawdę zastanów się dobrze kilka razy ;P

5

A dlaczego by nie sprobowac:P:??Kto wie co będzie jak się poznacie bliżej??:)Może coś więcej niż tylko pieniądze:)one szczęścia nie dają:)na forum tautaj niedawno czytałam jak pewna kobieta pisała że ma wszystko pieniądze rodzine dom ale brakuje jej czasu dla siebie i męża zastanow sie lepiej 3 razy zanim podejmiesz decyzję:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Prawdziwa miłość czy wyrachowanie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024