nad morze autkiem na gaz trasa Łomża - Ostrołęka - Elbląg... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » nad morze autkiem na gaz trasa Łomża - Ostrołęka - Elbląg...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: nad morze autkiem na gaz trasa Łomża - Ostrołęka - Elbląg...

czy może ktos z was przebył taką trasę
jeśli tak to z góry dziękuję za wskazówki:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nad morze autkiem na gaz trasa Łomża - Ostrołęka - Elbląg...

jesteś z łomży?:)

3

Ja przebyłam, tyle, że rowerem. O co konkretnie pytasz? Jakich wskazówek oczekujesz?

4

znalazłam tą trasę na necie zastanawiam sie czy jest odpowiednia czy nie na około bo rajdowiec ze mnie nie jest ... może ktoś zna jakieś miejsce żeby po drodze zjeść zatankować gaz , czy droga jest gdzieś nieprzejezdna ,itp.

5

Bardzo fajna, malownicza trasa. Jeśli nie jesteś rajdowiec to po prostu jedź wolniej. Szczególnie odcinek Szczytno - Olsztynek - droga ma tam strasznie dużo zakrętów. Wiem, że na "siódemce" w górnej części mapy była przebudowa - w zeszłym roku była totalnie rozgrzebana, nie wiem jak wygląda w tym, ale raczej tego nie skończyli jeszcze. Nie wiem, gdzie chcesz dotrzeć, ale może warto pojechać bocznymi drogami ostatni odcinek. Wiem, że dla niedoświadczonego kierowcy takie budowy dróg są męczące - zmiana organizacji ruchu, jakieś "wahadełka", nowe oznakowanie, którego czytelność nie zawsze jest jednoznaczna...

Miejsc do jedzenia będziesz miała dużo. Polecam stacje benzynowe lub rozmaite zajazdy gdzie stoi dużo TIRów smile To taki wyznacznik, że tam dobre jedzonko mają smile

Z tankowaniem też nie ma problemów. Nie potrafię Ci wskazać konkretnych miejsc, ale stacji benzynowych przy takich trasach jest mnóstwo, z czego na wielu można też gaz tankować.

6

Kliknij tu:
http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,27,21.37712,53.68192?l=89933d3845c1d4fc#targeo-top
wybierz zakłądkę po prawej stronie Miejsca a potem Wszystkei kategorie -> Motoryzacja -> Stacja paliw i masz wszystko co chciałaś.
Szerokiej droki
Dużo słońca

7

I jak udała się podróż paliwa nie zabrakło a jedzonko było no i jaka była pogoda?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » nad morze autkiem na gaz trasa Łomża - Ostrołęka - Elbląg...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024