Temat: Bielenda - Morze Martwe - Mineralny balsam do ciała

Bielenda - Morze Martwe - Mineralny balsam do ciała

Opis producenta

Mineralny Balsam to odżywcza porcja drogocennych minerałów morskich dla Twojego ciała. Zapewnia intensywne nawilżenie, ukojenie i odprężenie zmęczonej i zestresowanej skóry. Unikalna bogata kompozycja bioaktywnych składników naturalnych stymuluje komórki do odnowy: pobudza mikrokrążenie, przywraca równowagę hydrolipidową, wygładza wszelkie nierówności, zmiękcza, ujędrnia, uelastycznia i energetyzuje. Systematyczne stosowanie w widoczny sposób poprawia kondycję ciała, daje uczucie komfortu i piękna.

Rezultaty Aksamitnie gładkie, sprężyste i wypoczęte ciało, pełne witalności i pozytywnej energii.

Stosowanie: Codziennie rano i wieczorem wmasować w skórę całego ciała.

Minerały z Morza Martwego - zwane "minerałami życia", to jedyne na świecie tak doskonale przyswajalne aktywne oligoelementy, które w naturalny sposób oczyszczają i regenerują skórę. Docierają głęboko, odnawiają i rewitalizują naskórek, wyrównują jego gospodarkę mineralną.
Algi Laminaria - megadawka różnorodnych soli mineralnych, witamin, protein i aminokwasów. Dogłębnie nawilżają, wygładzają i ujędrniają skórę, intensywnie regenerują i detoksykują. Usuwają obrzęki i wspomagają pozbywanie się rezerw wody z komórek.

Morze Martwe ze względu na niezwykle wysoką zawartość minerałów i pierwiastków, uznawane jest za najstarsze i najbardziej znane naturalne SPA na świecie. Jego lecznicze, upiększające i relaksujące właściwości doceniła już Kleopatra.

Moja opinia

Muszę przyznac, ze kupilam ten balsam dopiero kilka dni temu, ale jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim ze wzgledu an to ze fajnie sie rozprowadza, ladnie pachnie no i bardzo dobrze nawilza skore, ktora staje sie miekka i delikatna w dotyku. Mysle, ze ze wzgledu na konsystencje bedzie on bardzo wydajny. Zapewne bede mogla powiedziec wiecej za jakis czas, ale na razie jestem bardzo zadowolona!

Zobacz podobne tematy :