Dzień dobry :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez GoSSiA (2011-08-01 11:57:17)

Temat: Dzień dobry :)

Zimno, pada, w pracy człowiekowi nie chce się siedzieć... dobrze, że tutaj można coś poczytać ciekawego wink Zarejestrowałam się na forum ponieważ kobiety muszą się wspierać! Im więcej głów do myślenia tym więcej możliwośći do ulokowania dalszego planu działania. Życzę Wszytskim miłego dnia smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzień dobry :)

no pada pada, niektórzy siedzą w pracy a niektórzy siedza w domu to dopiero czas leci nudno ;-) jak się czeka na poród ;-) (w terminie jestem)

3

Czekanie na dziecko to takie miłe czekanie wink można porozmyślać o wystroju pokoiku, moża też dziecku poczytać, bo może nie rozumie, ale słyszy i przyzwyczaja się do głosu mamusi big_smile

4

Dzień dobry.

5

GoSSiA napisał/a:

Czekanie na dziecko to takie miłe czekanie wink można porozmyślać o wystroju pokoiku, moża też dziecku poczytać, bo może nie rozumie, ale słyszy i przyzwyczaja się do głosu mamusi big_smile

u mnie te czekanie jest nie za bardzo miłe, raczej stresogenne - od 6 miesiąca ciąży muszę jeździć badać dzidziusia do szpitala, a 5 sierpnia idę na cesarkę, drugą a w domu 3 latek biega smile.

6

Witaj;)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024