moja historia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » moja historia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: moja historia

Mam na imię  Aleksandra  18 lat  temu zamieszkałam w Buszewie .  Wiodłam cudowne  życie
Jak każde  dziecko  i młoda  osoba .  Chodziłam do szkoły , spotykałam  się z przyjaciółmi .
Mogłam   wybrać  sobie kierunek  szkoły po   gimnazjum .
Nie raz czułam się osłabiona , nic  nikomu o tym nie  mówiłam , do
    Czasu aż  straciłam  przytomność  w szkole

Moje   utraty  przytomności   miały  miejsca  w różnych  sytuacjach.
                          Zaniepokojeni    rodzice  zabrali mnie  do    lekarza
                        Który   skierował mnie  na bardzo  ważne  badania

28.lutego.2008. roku  dowiedziałam się że jestem poważnie  CHORA NA SERCE
    W kwietniu tego samego roku  dostałam   się   do  najlepszego 
  SZPITALA W POZNANIU   którym pozostałam  tam   6 TYGODNIE
Miałam  bardzo dobrego   lekarza który  mnie  wziął  jako swoja pacjentkę .
W  lipcu  tego samego roku miałam  szczepiony  kardiowerter defibrator ,
Który  miał mi pomagać  oczekiwaniu  przeszczepu serca .
   Skierowali mnie  do  kliniki w  ZABRZU , gdzie  miałam być  zakwalifikowana  do
Przeszczepu serca

24.10.2008 roku  pojechałam  do ZABRZA  ba  badania  byłam  tam ponad  miesiąc  czasu . Tam  miałam 2  operacje  na serce  żebym  mniej się przemęczała  .
W tym czasie  musiałam się  tez uczyć  i miałam szkołę  w  domu  od 3 gimnazjum  do 2 zawodowej.

Moje  życie  totalnie się zmieniło  w  parę  sekund  .
Nie  mogłam  jak   młodzi  ludzie  chodzić  na  dyskoteki do kina ,  Wyjeżdżają  na wycieczki do znajomych   to nie mój  świat .
Moim światem jest  oczekiwanie  na  następną  wizytę  w Zabrzu , co powiedzą      Czy  będę  na   liście    przeszczepu , życie  z  rodziną z którą  jestem   cały czas oraz myśli  czy jutro  będę się dobrze czuła .

Moją  chwilą  radości jest  spotkanie   się z przyjaciółmi  których znam ich od lat .
Moje życie zmieniło się ale  ja nie podaje i myślę  ze będzie   dobrze 
Chorzy ludzie   tez  mają  chwilę  szczęścia  i mogą  żyć  godnie!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moja historia

ALEKSANDRO to że jestes dzielną dziewczyną nie ulega wątpliwości!to co przechodzisz od kilku lat jak dotąd nie zlamało twojej wiary,ze nadejdzie taki dzień że wszystko sie zmieni,ze dostaniesz nastepny Dar.W sumie to nowe zycie!Oczywiście że chorzy ludzie tez zyja godnie.Moze nawet godniej niz niektórzy zdrowi..W takich momentach,w zetknieciu z osobomi ktore maja problemy zdrowotne zaczynamy doceniac więcej!
Ja to nazywam takie"memento mori".Gdzie zatrzymujemy się na chwile i zastanawiamy nad wlasnym życiem...
Zycze Ci Kochanie w dalszym ciągu tej niegasnącej nadziei,tego upragnionego powrotu do zdrowia i wielkiej Siły!
Pozdrawiam

3

Odp: moja historia

Naprawdę podziwiam Cię za Twoją wytrwałość życzę Ci zdrówka:*

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » moja historia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024