Witajcie
Czy ktos z Was poddal sie kiedys hipnozie?
Czy wybraliscie sie na seans z konkretnymi problemami, pytaniami? A jesli tak, to czy taka terapia Wam pomogla?
Jakie macie doswiadczenia i wrazenia? Na ilu spotkaniach byliscie? Czy sa efekty juz po jednej wizycie?
Kogo moglibyscie polecic, najchetniej we Wroclawiu i Dolnym Slasku ![]()
Od wielu lat chodzi za mna ta mysl, by sprobowac hipnozy, z roznych powodow.
Ogladalam kiedys takie program - serial brytyjski, w ktorym wprowadzano ludzi w ten stan i wypytywano o zycie w przeszlosci. Bylo to bardzo interesujace, choc nie wiem, czy do konca w to uwierzylam. Chcialabym jednak poddac sie takiemu "eksperymentowi" i sprawdzic czy sie czegosc dowiem. Czasem sie mowi, ze nasze dusze maja "niezalatwione" sprawy z przeszlosci, a ja od wielu wielu lat mam sny, w ktorych przewija sie ten sam motyw, zupelnie nie zwiazany z moim dotychczasowym zyciem. Jestem ciekawa, co by na ten temat powiedziala moja podswiadomosc. ![]()
Inna sprawa jest fakt, ze czuje wewnatrz siebie jakas blokade, ktora nie pozwala mi osiagnac to co chce i byc tym kim chce. Nie lubie w sobie wielu cech, ale nie moge sobie z nimi poradzic. Probowalam prace nad soba, nawet wizyty u psychologow - te nadzwyczaj mnie irytowaly i nie pomagaly. Przeczytalam, ze hipnoza czy autohipnoza moze nam pomoc w pracy nad soba, stac sie kims lepszym, kims, kogo pokochamy.
Bede wdzieczna za wszelkie komentarze.